Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek klinčevi vegetarianci

klinčevi vegetarianci

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 22.05.2021 ob 17:07

Zakaj moram jaz plačevati zdravljenje mesožercem, ki jih infarkt pribije pred McDonaldsom? Kaj imam jaz od tega. Naj si svoje nezdrave navade sami na svoj račun sanirajo. Zakaj moram biti jaz finančna žrtev teh zariplih debeluhov s krvavimi očmi od žretja?

Prav maš!!Zakaj bi pa kdorkoli komu kaj plačeval dej povej? Zakaj bi nekomu odvzel jetra in jih vsadil neki privigirani riti in mi moramo to še plačat!! Zakaj! Zelenjavo naj jedo pa ne bo noben nič rabu!

Čisto nič, dokler ne začnete Vege fantazirati. Žal mi je vaših polžev, ki jih kot Vege odneseš a svobodo morja. Blurb.

Sitni stevin od toliko Vege hrane, ste vse debele, vprašujoče o hujšanju. Naa težit bajta. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Joj kok ste ubrisani, 22.05.2021 ob 19:56

Tam leta 1945 ko se je vojna končala in je še tekla kri z raznih jam in so bili grobovi še sveži….KJE STE BILI TAKRAT S SVOJO VEGETARIJANSKO VERO IN NASPROTOVANJEM MESOJEDCEM. TA ČAS PREPOLNIH RITI  DELA AGRESIVNE  VAS VEGETERJANCI! ENE PET LET NA HRANO KOT  V TABORIŠČIH ALI PA ŠE TO NE IN VAM BO TOVRSTNO NASILJE NAD MESOJEDCI ČIST POJENALO! Ne bo nobeden izbiral in se preseraval boste hitr jedl vse!

Kaj rineš s tiskanimi črkami?? Za koga že?

Ko je boj za preživetje, se ne žere mesa vsak dan. Mnoga ljudstva, na primer indijanci, ko so ulovili žival in jo zaklali za preživetje, so se tej živali opravičili. To je ta razlika. Danes se pa žere in žere da se kozla zraven, pa se spet žere…………..Ker meso mora bit vsak dan na krožniku! Pa čeprav to meso niti nima več pravega okusa, ker je prepojeno z antibiotiki in z vsem ostalim sranjem zraven. A to nas ne moti Važn da je meso na mizi!

Razlika nekoč in danes.

Saj drgač ne more bit mesožerci. Dobite tisti kebab po možnosti s Poljske od bolanega obrezanega goveda. Ampak vam je itak vseen. Važn da se nažrete. Bolana krava, v mukah ubita, obrezano ognito stegno. Za kebab bo dobro. Vse prodano! Premalo inšpekcije na terenu. Itak da se bo prodalo še tako ognito meso!

Včasih je meso zadišalo, danes smrdi. Itak. Proda se vse. Požrete vse. Baš vas boli i baš vas briga. Važno je da ste se nažrli za en mesec naprej. Pa dober tek.

No vidiš magičnih 46, da imam prav:
Kdo od registriranih še vztraja na forumu?
vseeno je če krepne

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Potem pa mesožerci cvilijo, da se bojijo za svoja žiiivljeeeenjaaaa, ko pride na dan, da so v mesu iz vzhodne Evrope našli smrtonosne bakterije. Najbolj posrani so ravno tisti, ki se delajo norca iz živali, pokončanimi v klavnicah, z izjavami: “Hahaha, žvau je za ubit!”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close