Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek klinčevi vegetarianci

klinčevi vegetarianci

Bog je reševal zrezke, ne solate
https://live.staticflickr.com/1518/25353825260_38623b016d_b.jpg

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj imate mesožeri toliko proti zelenjavi, sadju, krompirju, rižu, makaronom in ostalim živilom? Ni čudno, da vsi poapneni umirate za covidom, če se samo z mesom bašete.

Pa kaj imate travojedi proti humorju? Ni čudno da vas čir na želodcu pokopava.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Travojede so tudi živali, ki jih imate najraje na krožniku. Zakaj ne pečete na roštilju mesojedih cuckov?

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 22.05.2021 ob 16:54

Travojede so tudi živali, ki jih imate najraje na krožniku. Zakaj ne pečete na roštilju mesojedih cuckov?

Ker se mi ne da lajat.

Desperadodajka, 22.05.2021 ob 14:41

Kaj imate mesožeri toliko proti zelenjavi, sadju, krompirju, rižu, makaronom in ostalim živilom? Ni čudno, da vsi poapneni umirate za covidom, če se samo z mesom bašete.

poglej se kakšen si, bledoličen in ogabno zabuhel obenem, pa pišeš o zdravju drugih?

Zakaj moram jaz plačevati zdravljenje mesožercem, ki jih infarkt pribije pred McDonaldsom? Kaj imam jaz od tega. Naj si svoje nezdrave navade sami na svoj račun sanirajo. Zakaj moram biti jaz finančna žrtev teh zariplih debeluhov s krvavimi očmi od žretja?

Desperadodajka, 22.05.2021 ob 17:07

Zakaj moram jaz plačevati zdravljenje mesožercem, ki jih infarkt pribije pred McDonaldsom? Kaj imam jaz od tega. Naj si svoje nezdrave navade sami na svoj račun sanirajo. Zakaj moram biti jaz finančna žrtev teh zariplih debeluhov s krvavimi očmi od žretja?

No, če bi jedla tudi meso, bi zlahka zaslužila dovolj, da bi bilo dovolj zate in se davki sploh ne bi poznali.

wd40, 22.05.2021 ob 17:21

No, če bi jedla tudi meso, bi zlahka zaslužila dovolj, da bi bilo dovolj zate in se davki sploh ne bi poznali.

Budala

Čater kretenski komu ti plačuješ zdravljenje, če si vse dni doma in nikjer zaposlen? Kolk je stalo pa tvoje zdravljenje, a to si pozabil

Moderatorji, 22.05.2021 ob 17:33

Budala

😀

wd40, 22.05.2021 ob 14:32

Bog je reševal zrezke, ne solate
https://live.staticflickr.com/1518/25353825260_38623b016d_b.jpg

..in kaj tocno naj bi bilo humornega v postu, ne v uvodnem, v nadaljnih pa tudi niti sledi o H, kaj šele humorju…

Ali ni zanimivo, da ravno tisti zaradi katerih trpijo in so zaklane živali obsojate tiste druge zaradi katerih nobena žival ne trpi, niti ni zaklana????? Zamislite se nad seboj, da je ravno meso krivo, da podžiga vašo agresivno nespametnost.

Pati–, 22.05.2021 ob 18:12

Ali ni zanimivo, da ravno tisti zaradi katerih trpijo in so zaklane živali obsojate tiste druge zaradi katerih nobena žival ne trpi, niti ni zaklana????? Zamislite se nad seboj, da je ravno meso krivo, da podžiga vašo agresivno nespametnost.

Po čem sklepaš, da zaradi nekaterih živali ne trpijo? Si res tako butjena v glavo? Wake up

Jaz od vašega žretja mesa nimam drugega kot samo stroške zdravstvenega zavarovanja. Kar naprej vas rešilci vozijo na urgenco, namesto da bi vas odpeljali v klavnico in zaključili z vami. Zakaj ne bi še vi bingljali s kavljev v mesnicah? Imate kakšne vegetarijanske zadržke?

Desperadodajka, 22.05.2021 ob 18:17

Jaz od vašega žretja mesa nimam drugega kot samo stroške zdravstvenega zavarovanja. Kar naprej vas rešilci vozijo na urgenco, namesto da bi vas odpeljali v klavnico in zaključili z vami. Zakaj ne bi še vi bingljali s kavljev v mesnicah? Imate kakšne vegetarijanske zadržke?

Uuuuu od kje pa tebi agresija? Kličem rešilca? Dihaj!

@wd40
– hvala za dozo smeha?

Ahmm, 22.05.2021 ob 17:59

..in kaj tocno naj bi bilo humornega v postu, ne v uvodnem, v nadaljnih pa tudi niti sledi o H, kaj šele humorju…

Za humor prepoznat je treba pač met mal inteligence…

Zakaj pa ne bi mesožerci svojih otrok jedli? Morski pes požre svoje mladiče, če ni drugega mesa v bližini. Krokodili se žrejo med sabo.  Kanibalizem je še bolj naraven od vegetarijanstva. Saj se na naravo izgovarjate, a ne?

Desperadodajka, 22.05.2021 ob 18:36

Zakaj pa ne bi mesožerci svojih otrok jedli? Morski pes požre svoje mladiče, če ni drugega mesa v bližini. Krokodili se žrejo med sabo.  Kanibalizem je še bolj naraven od vegetarijanstva. Saj se na naravo izgovarjate, a ne?

Zakaj pa solatarji ne jeste svojih. Glave imate itak zeljnate…

Potem pa nekaj cvilite o vojnih in povojnih pobojih. Kdo jih pa izvaja? Mesožerci. Če imaš spoštovanje do življenja živali, tudi ljudi ne boš pobijal. Če ti nobeno življenje ni sveto, greš pa na vojne pohode. Potem pa cviliš, ko dobiš po gobcu. Kokoške in krave se smejijo, ko te strelski vod pelje v pogubo. Si vsaj enkrat doživel njihovo trpljenje.

Desperadodajka, 22.05.2021 ob 18:57

Potem pa nekaj cvilite o vojnih in povojnih pobojih. Kdo jih pa izvaja? Mesožerci. Če imaš spoštovanje do življenja živali, tudi ljudi ne boš pobijal. Če ti nobeno življenje ni sveto, greš pa na vojne pohode. Potem pa cviliš, ko dobiš po gobcu. Kokoške in krave se smejijo, ko te strelski vod pelje v pogubo. Si vsaj enkrat doživel njihovo trpljenje.

Ne. Na vojne gredo dedci da ubežijo harpijam ki kokodakajo doma.

wd40, 22.05.2021 ob 19:05

Ne. Na vojne gredo dedci da ubežijo harpijam ki kokodakajo doma.

???? Ja, a se vračajo k njim, ker so voljne goltat surove klobase ??????

Rada jem korencke in me briga kaj si ti mislis.. Hihi

Čaterček saj vem da te boli ker ne moreš objavljati svojega video sranja na novem forumu in zdaj noriš pod vsemi možnimi vzdevki in se izdajaš registrirance pa težiš in se hočeš kregat, ampak lej, tako je pač življenje, vsako sranje se enkrat neha in zdaj hočeš nočeš je treba sprejet to.  Če boš pa še naprej tak nesramen in hudoben boš pa samo dokazal da si res en drek in nič drugega.  Darwin Sex lutka Xrobe Desperadodajka Neučakana Moja misel  Viharni jezdec pa še pa še.  Da te ne bodo hrčki prišli na vrata za uhe vleč!

Tam leta 1945 ko se je vojna končala in je še tekla kri z raznih jam in so bili grobovi še sveži….KJE STE BILI TAKRAT S SVOJO VEGETARIJANSKO VERO IN NASPROTOVANJEM MESOJEDCEM. TA ČAS PREPOLNIH RITI  DELA AGRESIVNE  VAS VEGETERJANCI! ENE PET LET NA HRANO KOT  V TABORIŠČIH ALI PA ŠE TO NE IN VAM BO TOVRSTNO NASILJE NAD MESOJEDCI ČIST POJENALO! Ne bo nobeden izbiral in se preseraval boste hitr jedl vse!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close