Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija klicanje s skrite številke

klicanje s skrite številke

Rada bi nekoga klicala, vendARne bi rada da bi videl kdo ga kliče. Ali je možno klcati s sskrite številke? Kako.

Na nastavitvah klicev skrite številko in potem kličite.

KAJ PA SKRIVAŠ, DA SE MORAŠ SKRITI ??

Boji se, da bi ji ljubimčeva žena kakšen grd sms nazaj poslala :-))

jaz se na skrito št sploh ne oglašam, za mene so to da ne rečem kaj

Se strinjam, jaz se na skrite številke tudi ne oglašam, ker klicatelj očitno ne naklepa nič dobrega …

Jaz pa vedno, ker so tudi drugi vzroki. Če pri nas v službi kličeš iz stacionarnega telefona, na mobitelu napiše “zasebna številka”.
Tko da če se ne oglašate na zasebne št. očitno tudi sami nimate ravno čiste vesti 😉

No, tu si brcnila v temo. Sama se na skrito številko iz principa ne oglašam, zakaj, sem že navedla zgoraj in ne, sama nimam slabe vesti, ker osebno svoje številke sploh ne morem skriti, tako da vsak, ki ga kličem, mojo številko lepo vidi in me čisto nič ne moti, nimam kaj skrivat, moja vest je čista :-)))))))))

Pozdravljena Kikk,

Klicanje s skrito številko lahko vklopite v funkcionalnostih na svojem telefonu, lahko pa uporabite tudi ukazni niz #31#, ki pa deluje enkratno. Vtipkate ga pred številko, ki jo želite klicati.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close