Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Klicanje na odzivnike z mobilniki

Klicanje na odzivnike z mobilniki

Ali se da klicati na avtomatske odzivnike z mobiteli na touch?

Ker ko zavrtiš številko potem številke izginejo iz zaslona in ne moreš več tipkat?

sem, pa ne zato, ker bi telefonske izginile iz ekrana ampak, ker je bil nujen klic, pa je tolk časa zvonilo, da se je oglasila plastična babnca…

drugač se pa da klic prekint, tud če ti številke “izginejo” iz ekrana….

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

ni bilo vprašanje, ali se da klic prekinit, ampak, ali lahko uporabiš tonsko izbiranje… tisto, za težave na liniji stisnite 1, za telefonski seks 2, za branje poezije 3 itd….

ne bi vedela, jaz že pri navadnem stacionarnem telefonu tega nimam omogočenega in ne morem klicat na avtomatske centrale, niti mi na koncu ne zveže operaterja….

ni bilo vprašanje, ali se da klic prekinit, ampak, ali lahko uporabiš tonsko izbiranje… tisto, za težave na liniji stisnite 1, za telefonski seks 2, za branje poezije 3 itd….

ne bi vedela, jaz že pri navadnem stacionarnem telefonu tega nimam omogočenega in ne morem klicat na avtomatske centrale, niti mi na koncu ne zveže operaterja….[/quote]

tud to se da, samo dobr morš pogledat kje je zavihek za tipkovnico

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

[img]http://www.shrani.si/f/2d/IA/4jRMu05E/sc20111121-131247.png[/img]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close