Najdi forum

Me zanima kaj pomeni zeleni oz. rdeči klicaj na eMulu ,če prenašaš film ?????Kaj mora biti ,da nebo kaj narobe in bo film O:K ?????

Hvala

Uh, zna bit kaj narobe. Rdeči klicaj običajno ne pomeni nič dobrega – obstaja namreč tudi zeleni klicaj, potem pa si misli svoje.
No, vsekakor lahko preveriš. klikni gor z desno in izberi – pokaži vse komentarje, pa boš videl.
Če piše fake (ponaredek) ali še kaj hujšega potem moje sožalje.
Ampak ravno to je pri muli fino, da to hitro izveš…

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

No, da te ne bom zmedel, zeleni klicaj se pojavi kadar nekdo napiše super ali mega ali kaj dobrega, rdeči pa –

KAj moram nardit, da ne bom več ‘low ID’, ker to baje ni dobro… 🙁

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Rdeči klicaj pomeni nekaj slabega. S tem, da zlasti Italijani in Španci teh klicajev ne znajo prav dobro uporabljat in včasih napopajo zelenega, čeprav javljajo fake ali nepopolno datoteko.
Zato ZMERAJ preberi, kaj napišejo v komentar, to narediš tako, da klikneš datoteko, desni klik, nato ti napiše nekje v sredi Prikaži vse komentarje (oz. ustrezno v ang, če imaš tako našitmano Mulo), pa tam preveri, v čem je štos.

Glede low ID-ja: nekaj v firewallu delno blokira Mulo.

1. rešitev: izklopi XP vgrajeni firewall, če imaš XP.

2. rešitev: preveri TCP in UDP.

ja, če si izklopim firewall, sem pa dobesedno vrata odprla: pridite, vsa internetna golazen, počutite se kot doma!!!
preveri TCP in UDP – če bi se tako dobro spoznala na tole mulo, bi to že naredila; lahko malo bolj natančno, prosim?? 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Seveda ne rabiš izklopit firewalla, le muline porte odpreš pa bo.
Porti pa so :
4662: TCP incoming and outgoing
4672: UDP incoming and outgoing
4661: TCP outgoing
4665: UDP outgoing
4711: TCP incoming

Če potrebuješ točna navodila za določen tip firewalla, potem pokukaj semle

Glede rdečega klicaja pa tole. Rdeči klicaj sploh ni nujno slaba stvar. Rdeči klicaj pomeni le to, da so imena datotek pri ljudeh, ki sherajo to stvar precej različna. Naprimer da želiš iz mule prenesti wegovo disertacijo o švedinjah, ki ima originalno ime Wega_in_svedinje.zip. Ko daš zadevo v download in se ti pred tem namala rdeč klicaj, enostavno klikneš na tisti + spredaj in odpre se ti seznam vseh ljudi, ki sherajo to datoteko. Če ugotoviš, da so njihova imena Wega_in_svedinjeOCR.zip, wegaudnsweeden.zip, Wega_in_svedinje Rip By hmmm.zip in podobno, potem veš, da gre za pravo datoteko, le imena imajo ljudje po diskih pač različna. Če pa vidiš, da so imena čisto druga, potem pa veš, da je zelo verjetno to fake datoteka in v njej ne bo to, kar si pričakoval.

No, pa je hmmm vse razložil.

XP firewall navedeno blokira. Upam pa, da tvoje škatlice ne ščiti samo XP firewall, ker potem kar nekaj golazni že imaš 🙁

Seveda pa moj post ni bil mišljen, da izklopi VSAK firewall, ker pač upam, da imajo ljudje v škatli še kaj drugega kot samo XP firewall.

odprla porte … še vedno piše low ID … pozabla povedat: mamo router, ampak kolega je reku, da mi je naštimal kao nekaj ne vem kaj na routerju; samo če je še kaj treba na moji kišti zdaj spremenit?

lastnosti so pa telele:

eD2K Network
Status: Connected
IP:Port: Unknown
ID: 2548523
Low ID

eD2K Server
Name: TLF Taiwan ED Server
Description: TLF Taiwan ED Server
IP:Port: 140.123.108.139:7654
Version: 16.47 (lugdunum)
Users: 39,932
Files: 5,879,961
Low ID: 3,977
Ping: 735 ms

eD2K Server Features
Soft- / Hard-Filelimit: 1,000/4,000

Kad Network
Status: Open
IP:Port 212.235.138.179:4672
ID: 3572206259
Buddy: None
Indexed:
Source: 1007
Keyword: 3062

Web Interface
Status: Disabled

Glej, pojdi na nastavitve od eMule mulaste in tam v “povezave” klikni na Test ports. boš prec vidla če ti je kolega res naštimal kao nekaj ne vem kaj na routerju.ž
Če ne pa – po tolkem času bi pa hmmmju že lahko verjela??

ma ne, sej sem že zrihtala

hvala vseglih 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close