Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija KLIC – KANADSKI OPERATER

KLIC – KANADSKI OPERATER

Živjo. Zanima me, kaj moram vtipkati pred telefonsko številko v omenjeni situaciji. Znanec s Kanade s svojim mobitelom (z naročnino s Kanade) je v Sloveniji, ampak na drugem koncu kot jaz. Želim ga poklicati na njegov mobitel s svojega Simobilovega. Njegova številka je ‘čudna’ – drugačna od naših. Kaj naj vtipkam pred to številko, da ga bom lahko poklicala? Če vtipkam samo omenjeno številko, mi pove da ne obstaja. Pomoč prosim!

Isto, kot kadar ga s tvojega Simobila kličeš v Kanado na njegov GSM. Se pravi
++ in klicna za Kanado in klicna omrežne skupine mobitela brez ničle in telefonska.

Pa en lep dan želim, Joan

Ja saj, ko ga pa nikoli ne kličem. Katera številka pa je klicna za Kanado? In katera je klicna omrežne skupine mobitela brez ničle? Res ne razumem. Hvala!!

Aha, saj sem nekaj tukaj našla. http://med.over.net/forum5/read.php?151,5849305

Jaz imam tudi začetek 780, kot avtorica tiste teme. A je potem to mobilni ali hišni telefon?

Ja probaj ane. Saj ni nujno, da ima Kanadski telefon z isto SIM seboj v SLO in da deluje, lahko da omrežje deluje na drugi frekvenci in mu tukaj ne dela.

Mimogrede, klic bo draaaag, zate in zanj.

Bo šlo?

Drugače pa napiši številko, kot ti je poznana sem gor (iz varnosti zamenjaj zadnje tri z xxx, pa ti jo pretvorimo. 780 je klicna za Edmonton, seveda za stacionarca.

Pa en lep dan želim, Joan

za mobitel ne vem.vem pa za tracionalni telefon.spredaj zmeraj napišeš 001 vsaj jaz ko kličem strica v kanado.ko naslednjič pokliče ga vprašaj če ima doma navadni telefon in naj ti da številko.iz preverjenih informacij je klic iz mobitela še enkrat dražji kot navaden.sama sem klicala strica junija letos klepetala sem 804s plačala pa 0,5588 evra.lani na božič pa 750s 0,5213 in 983s 0,6832 e.upam da sem kaj pomagala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close