Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kletvice

kletvice

ali vas je veliko ki uporabljate žaljivkemed čvekom? pi_ _ _, dr_ _,… vas to moti? sama redko povem kaj takega med navadnim čvekom, me pa zelo moti ker imam v bližini osebo ki kar nenehno v vsakem pogovoru splooh nevedoč omenja največ besedo na P!

v roko mu jo daj … pa bo imel

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kera je una dr..?

Včasih prav odleže, če človek dobro zakolne.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

pravzaprav je najtežje odmeriti kakšne kletvice je kdo/katera vreden … večini itak pripada “pacient/ka” ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Torej tebe prizadene in jemlješ kot žaljivko, če kdo kovne med pripovedovanjem in v bistvu ne leti direktno nate? Meni je vseeno za druge. saj oni s svojim načinom kažejo kdo in kaj so. Sama se trudim čim manj kleti in če že, so to tako nedolžne kletvice:)).

Ali pa, če nekomu rečeš, da je bedak. 🙂

Kakšne pa so to ? 🙂
Ježešmarija….krščen Matiček…? 🙂

Kakšne pa so to ? 🙂
Ježešmarija….krščen Matiček…? :)[/quote]

Vešda:)…buh pumagej:)

Ali pa, če nekomu rečeš, da je bedak. :)[/quote]
Zlasti tebi, ki hočeš to v vsaki temi dokazati!

Re: Kako se zdravo prehranjevati če imaš malo denarja?

22.11.13 20:50

Navedeno
Robi…
Manj ješ, pa si bolj zdrav.

A ti moraš povsod povedati, da si bedak?
Pomagaj, če mu lahko, ali pa molči!

Le toliko, da bodo drugi vedeli o čem midva govoriva! ☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kakšne pa so to ? 🙂
Ježešmarija….krščen Matiček…? :)[/quote]

Vešda:)…buh pumagej:)[/quote]…pa nč ne odlagej…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close