Kletka
Suza77
Za dildator pa res moreš imeti ekstra občutek, sploh če je prvič igranje z senčnico. Priporočam veliko lubrikanta na vodni osnovi pred in med uporabo. Eni moški niso za to, eni so.. odvisno od občutka ter razpoloženja. Nabavita si set dildatotorjev od najtanjšega do najdebelješega. Partner mora bit sproščen drugače on nebo nič užival:). Prvo naj proba sam da se navadi občutka, redkokdaj pri začetnikih nebo dildator šel dokonca penisa vsaj dokler nebo sečnica navajena. Najbolj varno je da, se partner vleže na hrbet, po predigri ali pred ( kako vama paše) vstavita konico dildatorja v penis(sečnica) ter rahlo držiš drugo konico dildatorja ter pustiš da teža njega, zdrsi v partnerov penis, nikoli ni varno tišati na silo.. Dolžina dildatorja še na začetku ni pomebna kr bota itak ekspermentirala. Ko bota navajena pa kupita “votel dildator” ter kot si napisala, mu lahko pride celo ko ima vstavljenega.
Tip: med vstavlanjem mu masirajte moda da se občutek razbremeni. Ter uporaba lubrikanta na vodni osnovi, itak gre v telo to. Po uporabi je treba vredu umit ter razkužit z primernim razkužilom ter odložit na suho mesto. Uporaba diltatorja je lahko zelo nevarna če bo prtner dobil kakšno okužbo v mehur. Ampak z malo pazljivosti oz.čistoče, je vse okej.. občasna uporaba pa bi naj bila iz zdravstevenih razlogov celo unčikovita za moški spolni organ…
Tistim moškim ki radi eksperementirajo, to paše, je neverjetno odličen občutek sploh med samim orgazmom.. če pa ženske še znate izkoristit druge “občutlive” cone na moškem, pa je vstavljem dildator samo “pika na i.” Sploh pa še z kakšnim dodakom kot je analni čep 😉 uživajta.
Tistim moškim ki pa to ne paše..pa jim nikol nebo to všeč. P.s tud nekaterim ženskam paše to enako, nekaterim ne. 🙂
Suza77, 04.08.2025 ob 20:55
Jasmina, daj mi prosim razloži kako bi se jaz z mojim poigrala s temi dilatorji. Ali misliš, da bi uživala, ko bi mu dilatorje notri dajala. Ali misliš, da bi mu lahko prišlo medtem ko bi imel dilator notri. Ful me zanima.
Točno tako, kot ti je že radovednež opisal. Dobri dilatorji, veliko lubrikanta in igra se lahko začne. Res pazi na čistočo. Pri dilatorjih lahko izbiraš med plastičnimi, silikonskimi ali kovinskimi. Za začetek ti priporočam kovinske. Ko bosta začela z igro naj on popolnoma sproščen leži na postelji na hrbtu. Ti se lahko vsedeš zraven postelje ali pa poklekneš na posteljo med njegove noge. Priporočam, da si daš na roke kirurške rokavice iz lateksa, z levo roko primeš penis, verjetno bo že malo nabrekel, če ne, mu pojdi samo parkrat gor in dol in bo pripravljen. Zdaj uporabi ogromno lubrikanta, tako na samem penisu na luknjici in pa seveda na dilatorju. Dilator vstavi v sečnico lepo počasi, nič na silo. Prve 2-3 cm ga še malo pocentriraš potem pa bi moral sam od sebe zlesti notri po sečnici. Za začetek uporabi najmanjši dilator. Če ne gre, greš malo nazaj ven in spet ponovno noter, lahko ga tudi malo vrtiš, vendar nič na silo, ker bo takoj zabolelo. Da boš vedela kdaj si dovolj globoko, samo penis v korenu stisneš in čutiš na dilatorju kdaj se ustavi, prav dosti naprej ga ne porini. V tej fazi, ko imaš notri manjsi dilator se lahko odločiš za večjega in nadaljujeta z večjimi, vendar vedi večji kot je težje bo šel noter. Če bi hotela izvajati dominanco in uživati v manjših bolecinah, ki bi mu jih lahko povzročala, boš hitro ugotovila kdaj se taka bolečina pojavi. Sečnica je precej občutljiva in pri že zelo malo grobosti bo zastokal od bolečine, lahko greš še malo naprej, ni se ti treba bati, da bi mu poskodovala sečnico, vendar tudi tukaj z občutkom. Prepričana sem, da boš zelo hitro ugotovila kje so meje. Še enkrat, res pazita na čistočo in res uporabi ogromno lubrikanta. Napiši kako sta se igrala. Uživajta.
No končno sem oz. sva testirala dilatorje. Moram napisati, da se je stvar vlekla kot jara kača, ker nikakor nisva uspela dobit dilatorjev. No in ko sva jih končnl dobila je akcija stekla. Dilatorje sem res dobro umila in razkužila. Partnerju niti nisem točno povedala kaj bo razen tega, da se bom igrala in zabavala z njegovim kurcem. Ulegel se je na hrbet na posteljo, roke pa sem mu s starimi najlonkami zavezal na vogale postelje. Jaz sem mu pokleknila med noge in začela z igro. Seveda je imel takoj trdega, saj sem vedela, da ga bodo črne samostoječe najlonke, prosojen črn bodj, moji dolgi nohtki, ….. res napalili. Seveda sem uporabila ogromno lubrikanta, da sem mazala dilator in kurca. Presenetilo me je, kako je manjši dilator 2 in 4 lepo zdrsnil noter in kako dobro se je čutilo kdaj je prišel do korena. Ful mi je bilo dobro, ker je tako lepo zdrsnil notri, vmes sem si še spodaj odpela body in mu dala, da mi jo je lahko malo polizal. Ko sva zacela z naslednjim, to je velikostjo 6 pa je bilo že težje. Prve 3 cm niti ni bilo problema, naprej notri ko sem muga tiščala pa ga je parkrat zabolelo. Noro dober je ta občutek, ko ga z eno roko držiš za kurca, z drugo pa dilator in greš ven in not on pa zastoka od bolečine, gledala sem ga direktno v oči in uživala in se smejala. V enem momentu mi je prišlo na misel in sem mu zagrozila, da mu bom notri pritisnila petko od mojih salonarjev. Odšla sem po salonarje tako, da je videl da mislim resno. Enega sem si pustila na nogi, z drugim pa sem ga dražila po kurcu, bradavičkah, mu tiščala petko v usta, vse to zato ker vem, da to obožuje in ga še dodatno napali. No po več poizkusih in trudu mi je le uspelo, da sem tudi 6tko uspešno spravila noter. S 6tko sem se tudi največ igrala, ker je nudila čudovit upor pri vrtenju in premikanju gor in dol, med tem sem ga mu tudi drkala in pripravljala na orgazem. Za orgazem sem se odločila, da ga bo doživel s številko 4, ki je super zdrsnila noter. Med tem sem še sebi vstavila metuljčka, da sem se še jaz dobro počutila, seveda mi je roka občasno ušla še na moje bradavičke in seveda tudi na njegove. Na koncu je doživel ress noro dober orgazem z dilatorjem v kurcu. Tik preden mu je prišlo sem mu ga v korenu še močno stisnila in z drugo roko noro drkala. Dovolila sem mu, da mi je spricnil na čipko oz. zgornji del najlonk. Priznal je, da je noro užival in da morava to še kdaj ponoviti. Seveda sva potem seksala še naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.