Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Klepeti v Gmailu – prikaz med stiki

Klepeti v Gmailu – prikaz med stiki

Kako lahko nekoga “vržem na finto” in ga lahko v Gmailu vidim med prikazi, brez da bi ga povabil?
Enkrat mi je to že uspelo, pa ne vem, kako – kolegu sem poslal e-mail, pa sem ga potem že kar videl med hitrimi stiki oz. sem ga videl, ko se je tudi on prijavil na Gmail

Pa še to me zanima: kako lahko spreminjam barvo svojega “krogca” – za nekoga vem, da je “available”, vendar ima oranžen krogec.
Sicer tam piše, da se pojavi oranžen krogec, če je nedko odsoten 10 min, vendar se mi zdi, da vedno ni tako

Hvala za odgovore

Kako lahko nekoga “vržem na finto” in ga lahko v Gmailu vidim med prikazi, brez da bi ga povabil?
—- tukaj ni nobenih fint – program je napisan, tako da dela točno
to za kar je napisan – torej navodila – prebrat..

Enkrat mi je to že uspelo, pa ne vem, kako – kolegu sem poslal e-mail, pa sem ga potem že kar videl med hitrimi stiki oz. sem ga videl, ko se je tudi on prijavil na Gmail

—- tako je – nekomu moraš poslati email in on ga mora prebrati.

Pa še to me zanima: kako lahko spreminjam barvo svojega “krogca” – za nekoga vem, da je “available”, vendar ima oranžen krogec.
Sicer tam piše, da se pojavi oranžen krogec, če je nedko odsoten 10 min, vendar se mi zdi, da vedno ni tako

— spodaj levo pri tvojem imenu imaš hitri stik ali pa tvoje uporabniško
ime – pa tam malce poklikaj – predvsem pa preberi kaj piše na ekranu

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close