Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija klepetalnica za bolj resne

klepetalnica za bolj resne

Mogoče kdo ve za kakšno klepetalnico, kjer se ne pogovarjajo samo o sexu in podobnih zadevah, temveč bi lahko našla kakšnega resnega prijatelja, čeprav sem stara čez 40 let?

Tud mene to zanima…pa da je slovenska!

Po moje ne…..
Vedno se najdejo tipi (najbrž tud tipinje), ki obračajo stvari v to smer.
Ali pač?

A če sem čez 40 ,se pa naj ne bi več pogovarjal o sexu???

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Lahko tudi o sexu, a ne že v drugem stavku in samo to. Sicer pa kot komu paše. Jaz bi rada nekaj drugega

Lili,

Ne bi ti rad solil pameti, zato upam, da moje pisanje ne bos brala z jezo.
Torej, napisala si, da bi rada nasla resnega prijatelja in pojavilo se mi je vprasanje zakaj neki bi si moral kdorkoli iskati prijatelja na Internetu, ko pa je povsod dovolj stvari, ki bi se jim lahko posvetila z vec veselja. Govorim seveda o interesnih dejavnostih, ki cloveka bolj obogatijo, kot loterijski poskus, da bi na Internetu nasel sorodno duso.
Na Internetu je vse polno ljudi s taksno in drugacno osebno(stno) problematiko, zato je potrebno najprej pri sebi razmisliti, ce si pripravljena svoj cas posvetiti resevanju zagat cloveka, ki ga morda ne bos nikoli srecala. Menim, da bos svojemu zivljenju dala vecjo vrednost, ce se bos posvetila stvarem, ki jih imas rada, kajti s tem bos v prvi vrsti poskrbela predvsem za svojo duso. In kaj je lahko lepsega, kot to, da ob teh dejavnostih spoznas osebo, ki ima podobna nagnjenja?

In se odgovor na tvoje vprasanje: na Ircnetu lahko poskusis sreco z obiskom katerega od kanalov #over (#over20, #over25, #over30, #over35, #over40,… ).

lp,

Robi

tudi mene bi kakšna’ resnejša’ klepetalnica pritegnila.

Robert..na chat klepetalnici imaš klepetalnico^# over 50 pa kaj pomaga če je v njej zbrana druščina mladoletnikov,ki jim roji po glavi …kaj naj rečem…noooo jaaaaa…. sex.

LP

Ah ja, saj ta starim pa še bolj. 🙂

Janja,

hmmmmmmm bo že držalo :))))))))

Res paj ,da o tem manj govorimo pa več prakticiramo ;)))

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

S stvojo tezo se ne stinjam povsem. Jaz sem si ravno preko interneta našel prijateljico (danes po nekaj letih je to že kaj več), tako da ne gre posploševati zadev…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close