Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Klepet-sanjski moski+izbranka

Klepet-sanjski moski+izbranka

A mi lahko kdo pove kater program rabis, da lahko klepetas po kaksni oddaji na 24 ur.com Bi danes zastavla par socnih vprasanj tema dvema golob*ck*oma?

Katero vprašanje jima boš pa zastavila.

A mogoče to, zakaj že od prvega dela te oddaje vemo, da bo ona zmagala?

za klepetalnico ne rabiš nobenega dodatnega ali posebega programa. Inštaliraj si javo

Al jima boš povedala, da slabše neumnosti in norosti še nismo gledali doslej ?

to pa res ni tako komplicerano gres na www. 24ur.com tam najdes klepetalnica z damirjem ki bo po oddaji prej ne in zacens s kepetanjem.Vendar naj te opozorim da je vsaj zadnjic ko sm sla jst pogledat gor da bi jih mal spluvala bila stran tako mocno zasedena da sem prisla komaj proti koncu gor tako da bos mogla imeti kar sreco da bos poklepetala.

Jah ko sem pa jaz hotla enkrat nekej vprasat pa nisem mogla ker bi si mogla instalirat javo, tako kot je napisl/a H

Hm…kaj ju bom vprasala.Nevem se tocno…kar mi bo tisti trenutek prislo na pamet.Za Nataso vprasanje pa zakaj je nenadoma ljubosumna na vsak pasji drek, ce je pe na njunem prvem skupnem zmenku tako na dolgo in siroko zagotavljala da ona sploh ni posesivna oseba in da ce bosta skupaj mu bo dajala toliko svobode kot je bo potreboval.

Za take oddaje se ni vredno niti pozanimati kako in kje…

A kdo ve, če sta sploh še skup?

A je to sploh še važn?

Ni važn, me pa ferbc!

včer sta bla na E+, baje, da že rihtata skupno stanovanje…….

Zadovoljne?????

Sta skup, ker jo D. vsak dan vozi v vojasnico Kranj in jo pride iskat, pa se med malico jo pelje.

Ika,

a si ti paparazzo, da vse to veš in obvladaš? A se med njeno mal’co tud “dol dasta” – si pozabila morda to napisat?

Mislim – imaš pa res čas se ukvarjat z drugimi! Eni res živite za in od tračev – to vam je edina duševna hrana! Get a life!

Alias

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close