Najdi forum

Za odkrivanje gesla gre;moj ima najbrž tudi na gmailu
Prosim da mi pomagaš,kako pridem do njega!ZELO POMEMBNO!
HVALA TI!

moj mail:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ma tudi jst bi rabla ta program, elle zakaj ga potrebuješ ti?

hehe, ker je naslovljeno na klemenxxx
verjetno pomoči nas drugih nočeš a ne?
🙁

Ma kako zelo pomembno je? Če te desc vara, mu lepo naštimaj kufre v vežo. Ko se bo ves izmučen vračal od ljubice, bo že v veži zastokal: “Ajoj, a zdaj pa še na morje??”

BTW: zvezi, v kateri ni medsebojnega zaupanje, se slabo piše.

Elle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????Drugače bo treba rešiti ta problem.

Kako ste vsi v pomoč!Vse to kar ste napisali,že vem,prosila sem za kak program,ampak….če ga noben noče dat,pa tudi ok!Se bom pač znašla drugače!

Lp

Do gesel zelo enostavno prideš tako, da preko interneta na oddaljeni računalnik namestiš kakšnega trojanskega konja, takšnega ki ima vgrajen keylogger in potem ti tisti del trojanskega konja (server), ki ga namestiš na ciljni računalnik(možev), na tvoj računalnik, na katerem imaš nameščen drugi del trojanskega konja (client) pošlje željena gesla. Najkbolje je, da napišeš svojega, vendar je zato potrebno malce programerskega znanja in veeellliiiikkkkoooo časa, če pa tega nimaš pa najdeš brzplačne programe tudi na netu, vendar jih moraš malce spremeniti, oziroma stisniti z naprimer UPX, tako da jih AV programi na strežnikih in na ciljnem računalniku ne prepoznajio, pravzaprav je to zelo enostavno, vendar vse kar je zgoraj napisano lahko počneš samo na podlagi dovoljenja lastnika ciljnega(beri moževega) računalnika, drugače pa je stvar prepovedana oziroma nezakonita, kot je zgoraj napisal abc123 in se tega torej NE SME DELATI!!!.

lp

Elle se ne oglasi več, ali je uspela, ali ne pa ni naša stvar – to je
njen problem.

Da tema ne bi zašla predaleč v Mongolijo (kamor bi Klemenxx srčno
rad šel ).. bom temo zaklenil.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close