Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija klemenxxx prosim pomoč pri TIF fajlu

klemenxxx prosim pomoč pri TIF fajlu

Imam xp sp2 pro pa mi ne odpre datoteke tif (samo nekaterih) imam pa IE7

v čem je problem?

Gre za tale link

Saj klemenxxx ne bo zameril, če se vmešam, a ne?

Tale tif datoteka ima več strani, pa ima mogoče IE zato težave z njo. Predlagam, da jo posnameš na disk in odpreš s kakšnim drugim programom, npr. IrfanView nima težav s to datoteko.

Racman, jaz vidim eno stran z Irfanom? Ti pa več?
Tale TIF je res čuden, nič čudnega, saj prihaja z vladne domene… hehe. Niti Photoshop ga ne zna odpret. Hvala ti za namig za Irfana, s katerim tegale tifkota enostavno še enkrat shraniš in – glej ga vrageca: povsod se bo začel odpirati. Včasih res ni zlato vse tisto, kar se plača. Visto bi jaz npr. uvrstil med bron.

Ja, z Irfanom 4.0 z vsemi plugini. Najprej pokaže seveda prvo stran, napiše pa, da jih je 27. Poleg puščic za naslednjo in prejšnjo sliko oživita še dve puščici za naslednjo in prejšnjo stran v tifu. Tega prej še nisem videl, ampak Irfan ponavadi ne razočara pri odpiranju slik v vseh mogočih formatih.

Tole je najbrž skenirano tako, da ga je možno pogledati z IMIS View. Program je vkomponiran v SPIS aplikacijo, ki ga uporablja uprava.
http://www.imis.si/Web/IMiSSLO.nsf/index.ht

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close