Najdi forum

klemenxx,Max-pomoč

Imam downloadane filme Divx iz torrenta in eMule,… Pa bi rada dodala podnapise. Ok, jih potegnem dol iz Podnapisi.si ali katere druge strani.

Sedaj pa problem, kadar je za nek film podnapis, pa piše CD1, takrat ga potegnem dol, naložim k filmu in DELA.

Nekaj filmov pa piše, da sta dva CD-ja (CD1 in CD2), čeprav je film na enem-po moje je prevelika datoteka za eno datoteko podnapisov, a ne?

Torej, takrat tudi dol potegnem, pri unzipanju sta dve datoteki, ki ju razširim v ustrezno mapo, kjer je film. No, potem pa se pojavi problem, ko film gledam ali pa ga hočem zapeči, saj so podnapisi samo do polovice filma, oba hkrati pa ne gre označit, da bi vse štimalo.

Upam, da ste razumeli moj problem, kaj torej naj naredim?

Hvala

S enim programom združiš filme skupaj in potem dodaš podnapise.

Mene pa zanima zakaj v Naslov sporočila vpišeš klemenxx,Max-pomoč?
Niti nista edina na forumu niti nista zadnje čase zelo aktivna.
Ostali ne smemo pomagat in ti napisat, da če imaš film na 1 cd si najdi podnapis za film na 1 cd, če imaš film na 2 cd si najdi podnapis za film na 2 cd in tako naprej.

Če bi bili podnapisi na voljo, bi jih, se ti ne zdi? Pa jih ni, torej rabim pomoč. Se pa opravičujem, da sem naslovila samo na ta dva reševalca, niso pa izvzeti vsi ostali, ki želijo pomagat, seveda. Pa vseeno hvala.

haha, bravo known!
Jaz sem takih primerov uspešno rešil še pa še, pomagat pa sigurno ne mislim že zaradi tako naslovljenih tém (ta ni edina).
lp

Meni pa se ne zdi nič narobe, če kdo takole naslovi svoje vprašanje. Gotovo sta ji Klemenxx in Max že večkrat uspešno svetovala, pa od njiju pričakuje ustrezen odgovor. Zato je užaljenost ostalih, ki sodelujemo z odgovori povsem odveč. Kdor prej pride, prej melje.
Več odgovorov navadno pripelje do boljše rešitve, kar je lahko koristno tudi za druge uporabnike, ki se kdaj kasneje srečajo z enakim ali podobnim problemom.

Ne gre se užaljenost, temveč za zgrešen naslov sporočila.
Zakaj Anika ni dobila pametnega odgovora na vprašanje, čeprav ga najmanj polovica obiskovalcev pozna?

Verjetno ga pozna več kot polovica, ne podcenjuj ljudi.
Morda pa odgovora ni dobila zaradi tvoje velike zagledanosti vase?

Anika je najbrž dobila odgovor na svoje vprašanje – če ne se bo še
1x oglasila.

Temo bom zaklenil, ker smatram da se uporabniki tega foruma obnašajo
zrelo in svojim letom primerno.

Klemenxx

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close