klemenxx zakaj že…
hmm ok čist tvoja odločitev…kakor se boš odločil tako bo….
ampak zavedaj se da te bomo vsi “neračunalničarji” pogrešali….
jah kaj naj rečem…zihr se kdo strinja z mano…ampak bo že nekako…sj zihr boš kdaj kakšen uč gor vrgu,če nas bo kaj zabasalo…
P.S. res da ne vem kolk sploh star pa iz kje….ampak ne preveč šuge (ženske) jagat…pa ne hodi prepogosto na pir h kamnu da ne bo začel rasti trebušček ;))
ok lepo se imej uživaj & srečno….
stari…car si bil
Ne, ne klemenxx, to pa tako ne gre.
Čakaj, saj nismo 1. aprila, ne? Ah, ne ne – kmalu bo novo leto.
Torej, forumi te lahko zasvojijo in ti toliko časa sodeluješ tukaj, da ti bo pretežko kar naenkrat izginit.
Če pa je tako, pa res hvala za vse nasvete in še posebej za tvojo duhovitost in humor.
Veliko krat si mi pomagal in mislim, da pri tem nisem edini.
Bil si faca št. 1.
R.I.P. 🙂
Apeliram nate, da še enkrat premisliš o svoji odločitvi. Pri tem se zavedaj kakšno škodo boš naredil povprečnim uporabnikom računalnikov.
In če ti bližnji kaj pomenijo, se ne boš tako odločil. Če veš kaj mislim…. 🙂 🙂
Ne, ne, kakorkoli že, odločitev je tvoja.
lp
Klemenxx, sam sem pred kratkim zapisal tule, da se ne bom več oglasil, zato morda še najbolje razumem tvojo odločitev za slovo, čeravno ne poznam vseh razlogov in niti niso pomembni. Kot si gotovo opazil, sem se vrnil, še sam ne vem zakaj… Morda zato, ker preprosto nisem mogel molčati, ko je kdo iskal rešitev, pa sem vedel ali slutil odgovor.
Želim, da v novem letu tudi ti ravnaš podobno. Če ti le čas dopušča, se oglasi vsaj takrat, ko bo vsem ostalim ‘zaštekalo’ pri iskanju pravih odgovorov – če že kot moderator ne boš več sodeloval. A boš? :)))
Ajdiga, Grdoba, dobro zalij prehod v 2005 in da te vidim po novem letu spet! (Pa nč se odgovarjat, če ne pridemo potem h Kamnu).
Srečno! Tajfun
čakaj, čakaj, a kar tko greš?
poglej moj primer: sem tudi na forumih od začetka, najprej nosečnost, zdaj starši itd. ampak ne morem ves čas o plenicah brat in o tamalčkih (saj so cukri), kdaj poškilim še na ta forum. Če kaj rabim ali pa kar tko, za vsak slučaj. Sem daleč od tega, da bi bila računalniška perla, ampak kdaj pa tudi kaj vem. Pa se ob kakšnem vprašanju ugriznem v jezik ali no v tipke in si rečem, ja kaj pa če sem falila. pa čakam in čakam, in glej ga ptička, se oglasi Klemen oz. Jani, pa napiše odgovor.
v glavnem hočem reči, da te bomo uporabniki pogrešali. na vsake toliko časa pa se le oglasi!
a ne išče Primož sodelavcev?
aja, še nekaj me je zbodlo v oči. STAR DA SI? Ne ga srat! sorry. Tudi jaz sem že čez 3 in 0, pa se ne sekiram. Če ti pa kaže proti 80 ali 90, pa vzamem besedo nazaj, si pa res že star.
srečno.
Tudi jaz sem star po nekih merilih (4+), sicer tudi moderator na nekem drugem forumu na isto temo, pa vseeno rad kdaj pa kdaj sodelujem tudi tukaj. Mislim, da je njegova odločitev pač njegova, ni se potrebno spraševati po vzrokih ker so to čisto zasebna zadeva, lahko pa le rečem: kakor se boš odločil, tako bo. Lepo je bilo brati tvoje nasvete.
Zase vem podobno da se bom umaklnil, ko bom tako čutil. Pozdravček vsem !
Forum je zaprt za komentiranje.