klemenxx prosim če prebereš moj post
Čaki nisem čisto štekal jaz bi rad da dobim pogodbo, ampak tisti formular na netu je verjetno zgolj za poizvedovanje, kako jim reči , da naj mi jo pošljejo ali me bodo poklicali ali kako drugače kontaktirali če sem se odločil (ali naj izpolnem formular potem pa takon ta telefon in jih poklicati?), ker adsl je pri meni možen in tudi isdn že imam, to me zanim če mi prosim poveš klemenxx!
lp
Glej: ADSL ima brezplačno pomoč, kjer ti bodo z veseljem povedali čisto vse kar jih boš vprašal.
080 1000
Plus tole. Na svojem priključku imam 2 PC ja in ljubo mi dete ves čas downloada s kazze in mule, na mojem mlinčku teče Apache in dva foruma, pa še sam kdaj kaj dol snamem, pa mi je za vse to čisto dovolj paket 1024/265. Mogoče bi tisto razliko na 2Mega raje uporabil za recimo SIOL TV??
Kakor veš: jaz sem ti povedal svoje mnenje silim pa nikogar nič – kam bpa prišli!! :))
No, vseeno, kaj misliš veliko (in hitro) POŠILJATI v svet? Potem bo paket 2048/512 boljši.
Če pošiljati ne misliš nevem kako hitro (pa tudi: čemu bi?) potem bo xxx/384 ok.
Če pa misliš sem pa tja kak mp3 dol snet, pa še bolj semtertja filmčk, potem bo 1024/256 dosti. tista 2 jurja razlike na mesec pa investiraš v ogled filma v Koloseju ali nakup CDja.
Poglej, tukaj imaš dve firmi v eni. In ni šanse, da bi kar tako dobil
pogodbo.
Najprej podaš zahtevo.
Potem “strokovno” osebje Telekoma Slovenije preveri, če pri tebi obstaja
možnost izgradje ADSL priključka.
Nato ti pošljejo pogodbo, katero ti prebereš (tudi droben tisk), izpolniš,
podpišeš in vrneš.
Potem “strokovno” osebje Telekoma Slovenije v centrali zadevo uredi
Nato “strokovno” osebje SiOLA pripravi podatke za tebe
In ti preko spletne strani aktiviraš ADSL priključek na tvoje ime.
Dobiš račun in tako vsak mesec.
Ajd..
Forum je zaprt za komentiranje.