klemenxx-problemi !!!!
Hojla
s prijateljem skušava spraviti v pogon njegov računalnik,ampak lahko delava samo v varnem zagonu,le v varnem zagonu pa imava miško drugače je ni nikjer,upor.windows millenium,računalnik prepozna samo disketni pogon,cd pogona ne prepozna,pomnilnika ima 64mb,zažene mi samo diskete,cd-ja pa kot da ga ni-ali sploh lahko kaj naredim,disk C ima komaj 3Gb-res pa je da je računalnik že kar v letih-ali se ga sploh splača kaj rihtati
Živjo,
upam, da ni prav pozno za odgovor, čeprav bi lahko tudi drugi kaj napisal :)),
ampak očitno sem strah :)))) Ne saj ni tako hudo, samo malce sem odsoten zadnje čase :))
Očitno imaš težave z neko opremo/prekinitvami /interrupti..
svetujem ti, da v varnem načinu miško odstraniš, prav tako tudi cd-rom enoto in sicer v lastnostih mojega računalnika – saj več – upravitelj naprav,
resetiraš računalo in bi ti moralo načeloma prepoznati novo strojno opremo..
Ja ME delajo tudi na 64 mb ram spomina, saj za kakšne preproste programe
je čisto ok škatla, pa tudi muzika in podobno dela..
Poizkusi nekako takole naredit…
Najslabša varianta je seveda format mašine, pa če boš to delal le daj gor
windows 98, je veliko boljši 😉 od ME.
lp
ja itaq – pa saj xp 64 prav lepo delajo.
Sem pa pred dnevi instaliral windows 2003 64 8 GB ram-a in ms-sql 2005 na
HP-ja pa moram reči – no tako zadevo bi pa že imel za domačo uporabo..
No čez nekaj dni testiranja sem vse skupaj dol vrgel, pa instaliral ESX strežnik,
pa malce testiram virtualizacijo – ko ti stvari resno delajo, tako kot si
samo še želiš.
Upam, da v kratkem dobim še malce bolj divjo zverinico z 8 proc., in 1,5 TB diskovja preko optike, pa da vidim virtualizacijo tam gor…
lp
ps. je pa res, da imam v gsm aparatu več spomina, kot ga pa ima še
prenekateri računalnik :)))))
drugače se je kolega že odločil in nabavil novo mašinco,drugače sem pa jaz ON in ne ONA ampak imam izpeljanko od otrok v imenu in pač tako nanese da je prišlo TIKARE pa bye in vsem hvala lepa za pomoč
Forum je zaprt za komentiranje.