Klemenxx…..in ostali maherji
Saj vem,da ni pošteno,moralno….in še pol metra tega bi lahko našteval…..sam,……….samo da svoje maščevalne nagone potešim:
Kako naj enemu drekaču,ki mi vsak dan pošilja na tone spama….zagrenim življenje!!??
Tako bi mu rad poslal en virus,da bi se mu cel strežnik sesul!!!!!
Pomagajte mi!Prosim.
Saj razumete situacijo,kajne?On me lahko fucka v glavo 20x na dan……jaz pa njemu nič ne morem!
Resnično rabim “maščevalno” pomoč!Hvala
d.
Polde je p%#&/#%il
Saj vem,da ni pošteno,moralno….in še pol metra tega bi lahko našteval…..sam,……….samo da svoje maščevalne nagone potešim:
Kako naj enemu drekaču,ki mi vsak dan pošilja na tone spama….zagrenim življenje!!??
Tako bi mu rad poslal en virus,da bi se mu cel strežnik sesul!!!!!
Pomagajte mi!Prosim.
Saj razumete situacijo,kajne?On me lahko fucka v glavo 20x na dan……jaz pa njemu nič ne morem!
Resnično rabim “maščevalno” pomoč!Hvala
———————————————————————————————–
Ne ni pošteno niti moralno. Mogoče pa on sploh ne ve, da ima virus ali kaj drugega v svoji gajbi. Mogoče pa sploh ni on okužen.
Najprej poglej v email zaglavje (header), v njem piše lepo in točno iz kje prihajajo emaili.
Saj bi ti pomagal in napisal točen postopek kako se da vdreti v računalnik, ali mu narediti ddos attack in podobne neumnosti, pa žal nisem tak tip, da bi to delal javno (samo na underground sceni to delam hihi).
Kaj lahko narediš:
– dokaj preprosta zadeva, če imaš kak programček, ki pozna spam pošto in ga pač daš na črno listo (black listing), ali pa v npr. outlook express narediš pravilo ki enostavno pobriše pošto od tega pošiljatelja.
Pa lp in mirno kri, sicer bo pa slabo vreme konec tedna..
Klemenxx pravi:
Saj bi ti pomagal in napisal točen postopek kako se da vdreti v računalnik, ali mu narediti ddos attack in podobne neumnosti, pa žal nisem tak tip, da bi to delal javno (samo na underground sceni to delam hihi).
Prosim te edino to!
Pa pustiva moralo ob strani…..ker tud tist,ki me vsak dan bombardira….jo nima!
Hvala!
Ponavadi tisti ki pošiljajo spam naokrog ponaredijo pošiljatelja, tako da si verjetno z njegovim email naslovom ne moreš nič pomagati.
Pametna rešitev je, da si v svojem pregledovalniku elektronske pošte vklopiš filter in vpišeš njegov mail med tiste, ki jih ne želiš prejemati. Sam sicer uporabljam Lotus Notes, tako da ne vem kako se to naredi v MS Outlooku, ampak sigurno obstaja ta možnost. Če se pa njegov email stalno spreminja pa nimam ideje. Morda filter na podlagi kakšnih ključnih besed.
Je pa zlato pravilo, da na raznih internet forumih ne puščaš svojega email naslova, saj iz teh spletnih strani “avtomati” pobirajo naslove in ti potem težijo. Sam sem na nekem microsoftovem forumu samo enkrat zastavil vprašanje in pustil pravi mail naslov in od takrat dobim več kot 10 mailov na dan z raznimi popravki in opozorili Microsofta. Seveda gre za viruse in ostalo zlobo, ki se pretvarja da prihaja od Billa.
Glej Škratek…taka je zadeva.Njegov mail imam med filtri…blokiranimi…pa še nekaj ključnih besed,ki jih pogosto uporablja.Stvar sem si precej olajšal z inštaliranjem Spamihilatorja……sam vedno znova in znova se ta nebodigatreba (pošiljatelju je mimogrede ime Vx) prebija mimo blokad.
Nasvet glede objavljanja svojega maila je na žalost enih 8 let prepozen…na netu sem namreč približno toliko časa…in takrat se je šlo še viteško….in spamov praktično ni bilo.Sedaj,ko jih na dan fašem pa tudi po 250(!!!) pa me počasi res mineva potrpljenje….in ga bom najbrž ta mail kar ukinil.
Vseeno hvala za nasvete!
Forum je zaprt za komentiranje.