klemen, LPS in hmmm
V enem postu sm obljubil da ko zrihtava s klemnom nekej, potem vas povabim vse tri na pijaco, ker ste mi vsi velikokrat pomagali…
V enem postu sm prebral da je klemen gorenjc tako da bi rad ze zdej povedal (da ne bodo kaka vprasanja padala) da jst placam :).
Kdaj imate kaj casa? Jst imam zdaj pocitnice, ampak nasledn tedn spet pridem v lj.
hehe, tole nas bo pa že precej, pomoje se bomo menili ravno ene 3 mesce, tko nekako kot za tisti taprvi pir 🙂
Skratka Siix zarad mene OK, kjerkoli že je, samo da z avtekom zraven prideš, da ne bo treba preveč peš hodit, ker lahko člouk še kako kilo zgubi brezveze 🙂
Dan : čimprej
Čas : ob dnevu
Ostalo : Švedinje delujoče beta
Dogodek je najavljen za danes ob 16h.
Dnevni red :
1. Darko da za pivo.
2. dr. predstavi delujočo novo verzijo švedinj
3. Absolventka ima zagovor diplomske naloge
4. Vmes dajo za pivo vsi ki so ga kdarkoli obljubli.
5. Klemenxx pokaže opravičilo o dolgi odsotnosti iz foruma.
6. Razno – Darko da še za eno pivo
7. kr neki
hmmm napisal:
> Dogodek je najavljen za danes ob 16h.
>
> Dnevni red :
>
> 1. Darko da za pivo.
> 2. dr. predstavi delujočo novo verzijo švedinj
> 3. Absolventka ima zagovor diplomske naloge
> 4. Vmes dajo za pivo vsi ki so ga kdarkoli obljubli.
> 5. Klemenxx pokaže opravičilo o dolgi odsotnosti iz foruma.
> 6. Razno – Darko da še za eno pivo
> 7. kr neki
Em ne ob 16ih, ker mam do 16:30 telovadbo. Malo kasneje. ob 17ih?
Poudarjam, da ne vem kje to je, tako da prosim za obsirno razlago ali pa naj kdo pove iz kje gre. Jaz grem koj po telovadbi na Vilharjevo na Svemo, potem pa gremo na pivo…
Ej jej jej… Sele zdej sm vidu datum. Sej sem povedal, da nimam racunalnika v lj in vse kar sem gor, sem samo na faksu.
Obljubil sem in to bom izpolnil. Samo zment se moramo kdaj. Evo jst pustim mojo stevilko (ceprav je bla na mladih ze 100x :)) xxx xxx-xxx
Ko se zmenite, pa da jaz ne vidim, lepo poklicite, pa bom dal za pivo. K?
Forum je zaprt za komentiranje.