Klasika po 10 letih zveze …
… in dveh otrokih. Zadnjih pet let sem zivela v prepricanju, da je moj libido pac večji kot libido mojega moza. Zvecer mu ni do seksa, on bi samo zjutraj, kar je prakticno neizvedljivo razen 2x letno.
Okej, nima veze, se pač sprijaznim. Tudi sicer je seksualno bolj zadrzan, tezko se o tem pogovarja, nikoli mi ni razkril svojij fantazij, seks je bil ves ta cas bolj kot ne eno in isto.
Najina zveza je sicer taka, kot so po dveh otrocih povsem normalne – pocasi lezeva narazen, en kup zamer, očitkov, vseeno pa se najdejo tudi lepi trenutki, ko se imamo fino.
Vem, da me varal ni nikoli oz vsaj ne, da bi me redno, ker nima priloznosti ker oba za vsak moment dneva tocno veva kje sva. Sluzba, vrtec, doma.
Ampak vedno mi je nekaj smrdelo. In evo, danes sem koncno nasla njegov drug email racun, z njega pa en kup klepetov in poslanih emailov v vecernih urah (takrat, ko njemu seks ne pase), zenskam o tem, kaksne storitve ponujajo, kaksne so cene, ocitno jih najde na strani avanture.net, ne vem, ne poznam.
Nisem nasla, da bi se s kaksno konkretno dopisoval, ker itak so vse drage in mu je najbrz skoda denarja, ampak zdaj imam pomislek: je to ze varanje? Kaj narediti v takem primeru?
Zame bi bilo to varanje. Tudi če še ni prišlo (ampak je najverjetneje prišlo) do dejanskega stika s temi ženskami, je pa to nameraval. Če si je s tem namenom odprl celo skrivni mail, je to načrtno dejanje in ne samo spodrsljaj. Ne mu povedat takoj, kaj si odkrila. Zdrži, čeprav ti je verjetno neznansko težko. Probaj pridobit še več dokazov in ga nato sooči. Pa ne pred otroci. Žal mi je za vas. Tudi jaz sem šla pred leti čez podobno. Ločila sem se takoj, ko sem imela dokaze za svoje sume in ni mi bilo niti za trenutek žal.
Kako si pa odkrila ta njegov mail in kako si vdrla vanj?
je pa ni varanje ampak po 10 letih ni v bistvu več nič varanje, bolj se temu reče malo razvedrilnega programa zvečer.. za dober Sex zjutrej, ki je za vsakega moškega najboljši cajt, sm žesnke tega pač ne razumete… Kresal verjetno ni, je pa upal da bo enkrat na naznamem kraju ob neznanem času prišlo do dotika z neko xy žensko, torej je bolj sanjal, da bo…
Vseeno, vsi smo veseli, da si ga odkrial, posebej zato, ker po dolgem času vidimo frišno temo z današnjim datumom na sceni..
Bivša, 08.01.2022 ob 07:09
Zame bi bilo to varanje. Tudi če še ni prišlo (ampak je najverjetneje prišlo) do dejanskega stika s temi ženskami, je pa to nameraval. Če si je s tem namenom odprl celo skrivni mail, je to načrtno dejanje in ne samo spodrsljaj. Ne mu povedat takoj, kaj si odkrila. Zdrži, čeprav ti je verjetno neznansko težko. Probaj pridobit še več dokazov in ga nato sooči. Pa ne pred otroci. Žal mi je za vas. Tudi jaz sem šla pred leti čez podobno. Ločila sem se takoj, ko sem imela dokaze za svoje sume in ni mi bilo niti za trenutek žal.
Kako si pa odkrila ta njegov mail in kako si vdrla vanj?
eh, mi niti ni bilo treba vdirat, očitno se je pozabil odjavit na telefonu in sem samo preklopila z njegovega maila na ta skrivni mail.
o ločitvi sem itak tuhtala že prej, ker se mi zdi, da sva oba nesrečna oz da živiva povprečno. Mogoče je to v resnici še dobra stvar, da sem našla, ker zdaj imam nekaj konkretnega za razhod. Mi je pa vseeno hudo, otroka stara 6 in 3, ne vem, kako in kje bo uredil pogoje za življenje, ampak v resnici to niso moji problemi, za sekirat se in obremenjevat z njimi.
iščem, koliko sva v 10 letih našparala denarja, da mu izplačam polovico in adijo. dejansko sem prizadeta manj, kot sem mislila da bom. sem slutila, da ne bova preživela.
hvala za odgovor!
Popay npr, 08.01.2022 ob 07:32
je pa ni varanje ampak po 10 letih ni v bistvu več nič varanje, bolj se temu reče malo razvedrilnega programa zvečer.. za dober Sex zjutrej, ki je za vsakega moškega najboljši cajt, sm žesnke tega pač ne razumete… Kresal verjetno ni, je pa upal da bo enkrat na naznamem kraju ob neznanem času prišlo do dotika z neko xy žensko, torej je bolj sanjal, da bo…
Vseeno, vsi smo veseli, da si ga odkrial, posebej zato, ker po dolgem času vidimo frišno temo z današnjim datumom na sceni..
sem se nasmejala, hvala 😀
da ne bo pomote, nisem tipična žena, ki jo vedno boli glava. Jaz bi zjutraj, po službi, jebemti, še vmes med malico lahko pride, zvečer … je pa treba malo logistike in drznosti ob dveh otrokih, ki ne spita veliko in nočeta nikoli v varstvo.
no ampak saj nima veze, po eni strani ga popolnoma razumem in sploh ne obtožujem.
zimazimabela287, 08.01.2022 ob 07:39
sem se nasmejala, hvala 😀
da ne bo pomote, nisem tipična žena, ki jo vedno boli glava. Jaz bi zjutraj, po službi, jebemti, še vmes med malico lahko pride, zvečer … je pa treba malo logistike in drznosti ob dveh otrokih, ki ne spita veliko in nočeta nikoli v varstvo.
no ampak saj nima veze, po eni strani ga popolnoma razumem in sploh ne obtožujem.
Pohvalno, važno, da nisi besna na njega in sesuta zaradi tega…, tako, da se bosta tud za otroke komot dogovorila pred ločitvijo, če ne bo on zakompiciral situacijo, samo lagano sportski, pa bo..
Forum je zaprt za komentiranje.