Klasična masaža v Ljubljani
Jaz bi eno orng masazo. Za okolje mi je vseeno, me pa bozanje ne zadovolji.
Bila sem v salonu Ana na Taboru in v Catezkih na masazi, pa mi je bilo to eno navadno bozanje (komur to pase, je super).
Kam na masazo, da me malo premakne, razdrma?
(se opravicujem, ker sem se kar pristulila s svojim vprasanjem)
Jaz pa poznam res dobrega maserja (tudi ne maram božanja, ampak malo močnejšo masažo, ker imam sedeče delo in posledično čisto zavozlan hrbet!), ampak izvaja masažo na domu, kar pomeni, da si mizo in vse ostale zadeve pripelje kar s seboj, tebi pa ni potrebno nikamor hoditi. Ima certifikate in vse to (če se ti zdi pomembno) in še čisto legalno dela – za tvoje razvajanje ti brez težav napiše račun 🙂
Če želiš pošli mail na toska32@gmail.com pa ti pošljem njegovo telefonsko številko.
lp
Registrirana, hvala da si se “pristulila” vmes s svojim vprašanjem, ker točno to kar ti, iščem tudi sama…skratka, nikakršnega božanja ampak konkretno masažo…ker tudi ne bi bilo enkratno, če bi mi odgovarjalo, bi šla recimo redno 2x na mesec, mogoče tudi več, odvisno od cene…Hodila sem na masaže pred letom ali dvema v salon Fanči na Rudniku, imeli so enega res super maserja Mihata, pol so se nakaj skregali in je čez noč “izginil” neznano kam in mi ga še ni uspelo “izslediti” in od takrat še nisem našla podobnega. Tako da, hvala vsem za odgovore, mogoče se pa še kakšna oglasi -:)))
Mogoče je ta maser Miha pravi:
Re:klasična masaža v Ljubljani!
Vsi maserji so dobri maserji .Razlika je v eni stvari nekdo dela to z srcem nekdo pa ne.
Kdor naredi masažo kot se spodobi gre stranka po masaži na vodo.Kar pomeni, da je bila masaža uspešna.
Jaz bi priporočil salon Manipura v Koperu kjer je res dobra indijska masaža.
Zna masirati tisti kdor je naredil 500 masaž.Šele takrat, ko jih je naredil 1000 pa lahko reče o sebi, da je maser.
Tudi sama ne maram božanja, ko se gre za pravo masažo in ravno pred kratkim sem spoznala fajn maserja, ki se potrudi in ni le božanje, kot marsikod, kjer sem že bila pa še sam pride k vam. Lahko vam posredujem email od njega, ki je soncek990@gmail.com
Mogoče je ta maser Miha pravi:
http://www.masaza-ogrin.si
[/quote] No, tale maser je pa mnogo predrag glede na ostale tudi zelo dobre.
Forum je zaprt za komentiranje.