Kje živi taprav zame?
Meni je pa Johanus s svojo Tajčico dal malo misliti:-)
Po vseh sprobanih Slovenceljnih in še kak drug bi se našel…ne vem, al sploh kje živi tisti Idealni zame.
Malo sem mogoče zahtevna, ampak sodobne ženske si to pač lahko privoščimo.
In kaj bi rada od njega?
Logično, da me mora ljubit in mi to dokazovat na vsakem koraku na meni prijetne načine…bit bi moral pozoren in predvsem dobro in pogosto sexat. Packa ne maram, zato se bi moral umivat. In lepo dišat že sam po sebi.
Da mu moška opravila niso tuja…jasno…saj je dedec. Izobražen vsaj toliko kot jaz, da bi razmike med sexom lahko oplemenitile najine intelektualne debate. Do prepirov naj ne bi prihajalo, če že, bo on popustil, ker sem jaz šibkejši spol in me je treba varovati
Do tukaj v redu…take sem imela.
Ampak jaz imam večje potrebe.Želim, da me masira po utrujenem hrbtišču kadarkoli mi zapaše, tud, če na koncu ne bo imel nič od tega…beri, če se meni ne bo dalo…V pripravi panna cote naj bo enak majstr kot pri nasi gorengu. Naj glonca tla v stanovanju do visokega sijaja. Ko bom bentila naj ponižno gleda v tla in molči. Pedena naj me suženjsko spred in zad. Češe naj moje lase in zraven govori, kako sem lepa. Takoj naj naredi vse, kar od njega zahtevam. Vse noči naj mi skenira stvari za moje posle.
Zdaj naj mi pa samo katera reče, da take copate ne bi marala. Pa naklada, da naj bo moški s hrbtenico bla bla bla…seveda naj jo ima, drugače ne bi mogel stati pokonci. Meni se sanja o takem…
Johanus, a si vrgel oko kaj na Tajce (če so deklce take mile vile, da neb premogli enga tai-spartaka zame)..s svojo deško gladko kožo so mi sicer zoprni…ampak mogoče bi potrpela, če bi bil en dober približek tvojega kosa (seveda v moški podobi). Ti bi ga z veseljem posodila za tisti javor zamenjat!
Ej, kurec od 24 cm, le nisem tak intelekt, za kakršnega sem se imela…kaj je barungla?
Drugač pa v eni stvari si taprav…24 ni slabo:)A ostalo bi počel, kar jaz rabim? Aha, nimam pukla, imam tak lep hrbtek:)))
Ma, kje cinična no…jaz si samo priznam, kar bi si prenekatera še v drznih sanjah ne dovolila. Če je pa iz tretjega sveta, pa vseeno, ksenofob ravno nisem. Bi mal popestrila tole puščobo tule, če bi začela po našem salašu razkazovat kakšen kos kajpavemkoga….
Iskreno ti želim, da dobiš takega, kot si ga želiš. Jaz bi imela enakega. Bi se mu pa seveda drugič oddolžila za masažo. Pravica mora bit. Pa tudi gledat ne rabil ravno v tla, ko bi se jaz drla, lahko kam gor.
Če se ti bo javilo preveč takih moških, se mi javi, jaz sem tudi zainteresirana.
Pa ne poslušaj teh, ki pravijo, da si prezahtevna. Želeti si moramo naj, naj, naj, ker če si ne bomo sami, kdo nam pa bo.
Pa ti bi se rada počutila kot kakšna grofica,kraljica,cesarica ali če gledamo današnji čas:mamina scrkljanka,očetova zbirčna ljubica ali ženska ,ki ima vsega preveč,ki ne ve kaj bi rada še kupila z denarjem,skratka razvajeno zbirčno dekle,ki sanja o partnerju služabniku,ki ji bo stregel noč in dan.Kot v pravljici…?
To, p, to….
…smo še take, ki hočemo več…ma, ne se bat, jaz ne poslušam takih in drugačnih…no poslušam že, slišim jih pa ne:)
tapruga snamem, drugi je pa zate.
Ampak tisto, da gor gleda, ko tulim, ne maram…saj veš kakšen je filing, ko kdo po luftu zavija z očmi…hočem, da lepo ponižno v tla….mogoče celo najde košček tal, ki ni dost dobro pobiksan.
Ojla, fantje:))
Hribovc, nikjer nisem napisala, da ti ni treba znat pečt sladic…mam velik prijateljic, ki ob pogledu na male sladkosti takoj pozabjo na diete…Ker nivoja nimam namena spustit, te vzamem…pa še nasmehnem se.
K24cm! Tista barungla je pa tak simpatičen izraz…samo ne vem, za katero vrsto gorjače gre;))) a imaš še kakšen sinonim na zalogi, da bom točno vedla s čim bi ti obdeloval moj lepi hrbet?
pri treh miljardah vseh sort teh čudovitih bitij me nekdo pošilja v živalski vrt:))) eeeejjjj, jaz iščem najboljšega od najboljših! klovna mu še igrat ne bo treba, kaj da bi to celo bil…tolk nezahtevna pa spet nisem.
Forum je zaprt za komentiranje.