Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje v Strunjanu nudistična plaža?

Kje v Strunjanu nudistična plaža?

Ti pa si voajer ali zakaj si skakal tam okoli, če te tako zelo moti?

Ok, hvala za info, tja potem ne greva…
[/quote]

Poročaj kje sta bila in kakšno je stanje, me zanima, ker drugi teden bom verjetno tudi jaz tam. 😉

kot sem dejal, poznam plažo kot lasten žep, tako dobro, da si ga večkrat vržem na roke, sploh če so kje blizu kake dekline

kot sem dejal, poznam plažo kot lasten žep, tako dobro, da si ga večkrat vržem na roke, sploh če so kje blizu kake dekline
[/quote]

Ne piši v mojem imenu. In NE, nisem sam na plaži, ampak vedno z boljšo polovico.

na nudistično hodijo le vlačuge in kurbirji

Si bil tam, da veš? Ali si eden od njih?

Ne piši v mojem imenu. In NE, nisem sam na plaži, ampak vedno z boljšo polovico.
[/quote]en se šlepa na moj nik,ampak mene ni sram priznati, da sem samski in si ga tam večkrat vržem na roke kaj je to takega, puncam je tam to ponavadi všeč in si jo še same mencajo

en se šlepa na moj nik,ampak mene ni sram priznati, da sem samski in si ga tam večkrat vržem na roke kaj je to takega, puncam je tam to ponavadi všeč in si jo še same mencajo
[/quote]

Pazi da te ne zalotijo

en se šlepa na moj nik,ampak mene ni sram priznati, da sem samski in si ga tam večkrat vržem na roke kaj je to takega, puncam je tam to ponavadi všeč in si jo še same mencajo
[/quote]

Dej pejd si ga nekam in ne uporabljaj mojega nica.

Za to sem pa enkrat slišal na televiziji v izobraževalni oddaji, kjer so govorili, da menda obstaja plaža, kamor hodijo tisti, ki imajo določene probleme sami s sabo. A tja viharni hodi na nudistično?

kaj sedaj blefiraš, vemo da si ti tisti ki si ga meče tam pa še pederčina si
[/quote]nima smisla, da skrivam še naprej. sem homoseksualce in hodim na to plažo zato, ker je tam veliko takšnih kot jaz, pa nehajte obsojat. ravno sem iz plaže, popoldne grem spet tja v lov za kakim lepim mladim fantom.

40.☺

nima smisla, da skrivam še naprej. sem homoseksualce in hodim na to plažo zato, ker je tam veliko takšnih kot jaz, pa nehajte obsojat. ravno sem iz plaže, popoldne grem spet tja v lov za kakim lepim mladim fantom.
[/quote]

Uživaš, da provociraš, drkađija.

Danes bila pod križem. Res lepo, fajn dostop do morja.

a sem ti rekel, lepo sem ti vse razložil. a si šla tudi kaj naprej pogledat ob morju levo ali desno a ti si tista ki je šla s partnerjem.

Uživaš, da provociraš, drkađija.
[/quote]

Nudist nudista provocira?

a sem ti rekel, lepo sem ti vse razložil. a si šla tudi kaj naprej pogledat ob morju levo ali desno a ti si tista ki je šla s partnerjem.
[/quote]

Levo sem šla, kje pa si bil ti?

jaz grem tudi levo tam ko si bila ti, to je prideš pod križ tam, ampak včasih je tam gužva pa grem potem še malo naprej tam po skalah k so pederajsli, ali raje desno, ko prideš dol po stopnicah, tam malo greš naprej do prvega ovinka, najprej je naravnost potem ovinek in tam se začne spet lepa plaža, kjer si lahko nag.Saj si lahko tudi že prej, noben nič ne teži, moram rečt da zaenkrat še nisem imel težav tam.Ta dotični dan, ko si bila ti, nisem bil tam. Bi te pa rad srečal, priznam. A boš šla še kaj.Če boš odgovorila z ja , se bo najbrž kdo vrinil od moških, zato razmišljam, če bi ti napisal mail,kamor mi lahko pišeš.Ali pa ti pusti mail, da sem jaz boš vedela po pisanju in po t i verifikacijski zadevi, zadnje številke emšo so 0525. Na osnovi tega podatka samega me nihče ne more identificirati
[/quote]

Jaz sem bila čisto pod križem, šla sva pa najprej še naprej pogledat, potem pa sva se vrnila pod križ in bila tam. Sva pa prišla precej pozno, okrog petih. A nisi rekel, da si videl eno s partnerjem?

jaz grem tudi levo tam ko si bila ti, to je prideš pod križ tam, ampak včasih je tam gužva pa grem potem še malo naprej tam po skalah k so pederajsli, ali raje desno, ko prideš dol po stopnicah, tam malo greš naprej do prvega ovinka, najprej je naravnost potem ovinek in tam se začne spet lepa plaža, kjer si lahko nag.Saj si lahko tudi že prej, noben nič ne teži, moram rečt da zaenkrat še nisem imel težav tam.Ta dotični dan, ko si bila ti, nisem bil tam. Bi te pa rad srečal, priznam. A boš šla še kaj.Če boš odgovorila z ja , se bo najbrž kdo vrinil od moških, zato razmišljam, če bi ti napisal mail,kamor mi lahko pišeš.Ali pa ti pusti mail, da sem jaz boš vedela po pisanju in po t i verifikacijski zadevi, zadnje številke emšo so 0525. Na osnovi tega podatka samega me nihče ne more identificirati
[/quote]

na osnovi 0525 te jaz lahko identificiram, samo se mi ne da

Jaz sem bila čisto pod križem, šla sva pa najprej še naprej pogledat, potem pa sva se vrnila pod križ in bila tam. Sva pa prišla precej pozno, okrog petih. A nisi rekel, da si videl eno s partnerjem?
[/quote]to nisem bil jaz, nisem jaz to rekel.

povej kdaj bosta tam, prinsta s sabo kak pir 00 pa se spoznamo če vama to ni problem, sej zdej vemo pri čem smo ti imaš tipa

Gužva?

po bližnjici grem na drugo stran do strunjanske plaže. pa ko grem mimo tebe in tistih tvojih frendov pederejslov si ga vsi med sabo žlajfate nagnusneži deformirani
[/quote]

Ne hodim jaz naprej od križa. Tam se zame konča. ker jih tudi jaz ne morem gledat. Sam je škoda, ko je tam lepa plaža s skritimi kotički. Najbolj nagražvni so kaki italijani- blajk.

Danes sem bila spet pod križem in je bilo res fajn, ni bilo prevelike gužve.

Razmerje tekstilcev proti nudistom?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close