Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje v Sloveniji je vaš najljubši kotiček?

Kje v Sloveniji je vaš najljubši kotiček?

Kje v Sloveniji je vaš najljubši kotiček?

Itak da doma, ampak kaj pa poleg tega? Kje vam je zelooo všeč?

Velika planina…trenutno uživam na toplem soncu, rahlem vetru, pogledu na Jarški dom in celo dolino…res lepo…:)

Na Jelovici in v Bovcu

Povsod po Sloveniji je res lepo.

Pokljuka

Poleg doma je za mene najlepsi koticek Slovenija. Vedno jo je lepo priti pogledat.

Pri sosedu na vrtu, kjer on toči vino, žena pa nosi dobrote na mizo.

Pod postojnsko jamo tam kjer pritece reka ven. To je moj najljubsi koticek.

Uuuu, jaz imam “čarobni kotiček” – majhen ribnik površine približno 15 m2, obkrožen z visokimi drevesi, skozi katerih krošnje pronicajo sončni žarki in ustvarjajo nepredstavljivo lepe slike na njegovi gladini in ob prodiranju sončnih žarkov tudi v zraku….
Ob jasnem nebu je njegova gladina zelena, ob oblačnem črna. Na njegovi gladini je le nekaj lokvanjev, pristajalnih stez za svetleče, ljubke kačje pastirje. Nekaj žab si je tudi našlo dom ob njemu 🙂
Drevesa, ki ga obkrožajo…. Ob vetrovnem vremenu pomladi letijo dol trosi cvetov, poleti nekaj listkov, jeseni se drevesa slečejo in ribnik posujejo po celotni površini. Ležiš in uživaš :-)))

Skratka, čarobni ribnik.

Dolina Triglavskih jezer – najlepši kraj na svetu.

Če bi bil malo večji in če bi bila ob njem klop, bi mislila, da govoriš o mojem. 🙂

Za itak doma.

Za itak doma.
[/quote]

Pohorje.

Meni je najlepši Bohinj z okolico in prečudovitim jezerom!

Prajsles 😉

Biseri Slovenije, nikoli konca.

Če bi bil malo večji in če bi bila ob njem klop, bi mislila, da govoriš o mojem. 🙂
[/quote]

Ne moreš primerjat tiste tvoje luže z mojim ribnikom. :-)))

Pri sosedi, ko njenega moža ni doma.

Posočje.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

na gričku, Venerinem … od vsake zadosti zrele ♥

na Pohorju, ob enem potočku … nihče ne pride tja, le jaz

Za nekaj dni v letu prav čutim, da moram v Piran. Čutim staro dušo tega mesta, kar predstavljam si , kako so v srednjem veku hodili po tistih uličicah z lasuljami..
Vsi kotički v gozdu okrog mojega ‘rodnega’ kraja, kjer poznam vsa drevesa. Pa kraj kjer živim, vsak dan lahko gledam v lepo, čisto, turkizno reko.

[/quote]

[/quote]

Pridem k tebi, prideš k meni, pa bova videla: jaz svojega ne držim le zase.

[/quote]

[/quote]

Brez kraje nicka in pisanja traparij pa ne gre, kajne?

Moj kotiček je bil pred leti ob Kolpi, blizu kraja Bilpa, ena stara kovačija on reki.
Noro lepo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close