Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kje v ljubljani narociti torto

kje v ljubljani narociti torto

Nas sine bo kmalu dopolnil eno leto in veliko ust bo poleg domace sadne pricakovalo se luskano oblikovano cokoladno torto. Okus pomembnejsi od oblike. Ne tiste kategorije s tono masla, da te po enem grizljaju tisci v trebuhu. Kaksno manj sladko, ne presuho in ne premokro, s smetano, mogoce mandlji.

Kam naj gremo poskusat? Bomo imeli sladke popoldneve do rojstnega dneva 🙂

Domača peka na Taboru

samo in vedno v Domači peki Tabor…najboljše torte v Ljubljani, prvovrstne sestavine…

mmm slaščičarna Mihalek. Sicer so drage, ampak dobre

Viki v Trnovem za črpalko – vsaj včasih so bile tam torte zakon!

Pa lepo praznovanje!

Vidka

Kje na Domača peka?

Na Taboru .

To vem, da je na Taboru, saj je bilo ob omembi Domače peke nevedeno, da je na Taboru. Mene zanima, kje na Taboru? Tisti konec mi ni dosti poznan, tako da komaj vem, kje je Tabor. Prosim za točen naslov ali opis.

Jaz ti lahko napišem samo naslov. Tabor 5/a. Tudi sama ne poznam tistega konca, zato upam, da ti bo vsaj tole v pomoč.

lp

ce js prov vem, je nasproti spotne dvorane tabor … prides lahko prakticno po ful poteh … ena je, da pri glavni avtobusni zavijes na Resljevo (Zmajski most) in v prvem semaforiziranem kriziscu (pri gimn. Ledina) zavijes levo na Ilirsko in potem na drugem semaforju spet levo in potem v prvem kriziscu spet levo. tam parkiras, pekarna je pa pod bloki, ki so na levi.
mislm, da je to to … upam, da me bo kdo popravu, ce ni res

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close