Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje ugodno kampirati?

Kje ugodno kampirati?

Glede na sezono so se cene malo spustile. Kar je zelo dobrodošlo:) Kje kampirate in po kakšni cene, ker vreme je še vedno lepo. Hvala za info 🙂

V Grčiji. Tam je vreme res lepo. In tudi kampi. Tukaj pa temu ni tako.

V istri se najde kar nekaj kampov, ki imajo ceno 10€ na osebo in so na fajn lokacijah.
O imenih kampov ne bi, ker se gre za manjše privat kampe.

V istri se najde kar nekaj kampov, ki imajo ceno 10€ na osebo in so na fajn lokacijah.
O imenih kampov ne bi, ker se gre za manjše privat kampe.
[/quote]

Gre SE kvečjemu za MANJŠIMI KAMPI, torej če hodiš v ozadju njih. Sicer pa GRE za kampe. Slovenščina šus.

Gre SE kvečjemu za MANJŠIMI KAMPI, torej če hodiš v ozadju njih. Sicer pa GRE za kampe. Slovenščina šus.
[/quote]

Jaz sem razumela vse , kar je napisal mačkon.Ti ne?
Tvojega razpravljanja pa ne razumem popolnoma nič.Torej šus velja tebi.

Jaz sem razumela vse , kar je napisal mačkon.Ti ne?
Tvojega razpravljanja pa ne razumem popolnoma nič.Torej šus velja tebi.
[/quote]

Lepo. Se ena polpismena. 🙂

Lepo. Se ena polpismena. 🙂
[/quote]

Ah, Jastreb hoče reči, da je edino pravilno “gre za…”, ne pa “gre SE za…”
Kdor tega ne ve, je zanj očitno polpismen. Ljudje, ne se sekirat, taki in podobni Jastrebi so nam zapletli slovensko slovnico, da smo večinoma vsi polpismeni. Na srečo se sodobna lingvistika obrača v smer, da je več dopuščeno, da se dopušča več variant. Sploh jezikovne “nepravilnosti”, ki še kar vztrajajo v rabi, prav s tem dokazujejo, da so upravičene.

Ah, Jastreb hoče reči, da je edino pravilno “gre za…”, ne pa “gre SE za…”
Kdor tega ne ve, je zanj očitno polpismen. Ljudje, ne se sekirat, taki in podobni Jastrebi so nam zapletli slovensko slovnico, da smo večinoma vsi polpismeni. Na srečo se sodobna lingvistika obrača v smer, da je več dopuščeno, da se dopušča več variant. Sploh jezikovne “nepravilnosti”, ki še kar vztrajajo v rabi, prav s tem dokazujejo, da so upravičene.
[/quote]

Aha, najbrz je z vztrajno rabo upravičen tudi zapis ‘nebi’, kar mone redno dokazujejo.

Zdaj pa res verjamem, da je MON izgubil Kompas 🙁
Pa hvala za “slovnično” debato vsem razen enemu, ki se je odzval na moje vprašanje…

Poimensko ti ne morem naštevati – povzetek pa pravi da glej manjše kampe in take ki nimaJo “zabavljaške in animacijske” infrastrukture oz. organizacije.
Če v kampu ni “zabave ali naimacije za otroke”, večerne glasbe, parcel (z vodo in el), itd… prideš vedno bolje skozi.
Finančno – pa tudi z živci, saj je mnogo več miru.

Veli Jože, Savudrija.

Meni so fajn kampi na NOrveškem, čisti, urejeni, ceneje kot pri nas.

Mislim, da takih in podobnih animacij v septembru v glavnem ni več.

Ja, je fajn za kak podaljšan vikend tja skočit …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close