Kje ste
Aha, aha, tak je tvoj plan…tudi prav…
Ampak, veš, problem je v tem, da so sanje MOJE, torej je režija v mojih rokah. Zato sigurno ne boš naredil kaj takega, kar meni ne bi bilo všeč…Po moje bo kar visoka ocena, negativna definitivno ne more biti…še posebej, če velja tisto, kar sem o tebi že predvidevala – še ravno dovolj mlad za žrebca in že ravno toliko star, da so izkušnje že skoraj zavidljive….
Se motim…..menda ja ne!!?!?!?!?!?!?
Posledice nočne romantike z Remedyjem pa je čutil moj možiček, ker sem ga že “rano ujutro” napadla…no, branil se pa res ni…
KIR očitno samo še midva verjameva v Božička, pa v veseli december in kičaste lučkeee…ja ženske kaj pa vam je, da ste tako nesrečne? Mislim, jasno, da nihče od nas ne živi pravljično lahkotnega življenja…zato nujno priporočam eno dobro dozo decemberskega uličnega veseljačenja, en ogled zabavnega filma (po izbiri doma ali v kinu), še posebno za ženske priporočam vsaj dve uri maničnega šopingiranja, ki se zaključi nujno z uničenjem vsaj ene čokoladne tortice, po možnosti v družbi s kakšno čvekavo kolegico…še kaj bi se našlo, samo prosim vas pa ja ne bomo na tega foruma zdaj preimenovali v črno lukno.
Forum je zaprt za komentiranje.