Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje ste

Kje ste

Ja Rubyfrut, kaj je s tabo? Veseli december je, tebe pa depresija. Če ti kaj pomaga in če boš zeloooo pridna, ti Božiček lahko kaj lepega prinese! Ampak Božiček bom jaz

Jaz varovalk ne šraufam, pendreki pa me tud ne rajcajo…

Vi, fantje moji, vi me pa…

Aha, aha, tak je tvoj plan…tudi prav…

Ampak, veš, problem je v tem, da so sanje MOJE, torej je režija v mojih rokah. Zato sigurno ne boš naredil kaj takega, kar meni ne bi bilo všeč…Po moje bo kar visoka ocena, negativna definitivno ne more biti…še posebej, če velja tisto, kar sem o tebi že predvidevala – še ravno dovolj mlad za žrebca in že ravno toliko star, da so izkušnje že skoraj zavidljive….

Se motim…..menda ja ne!!?!?!?!?!?!?

Posledice nočne romantike z Remedyjem pa je čutil moj možiček, ker sem ga že “rano ujutro” napadla…no, branil se pa res ni…

Blagor tvojem dragem, da ga tako lepo zbudiš! Jasno, kdo bi se te sploh branil, tud jaz ne…

Ah, ja, saj vendar moraš pomagati partnerju, ki je v hudi stiski…
Če ga mučijo prehude ali pa prelepe sanje…

Ti bi mi tudi pomagal, saj vem, pa te ni bilo blizu…

Ja vem da nej bi bil veseli december ampak zame niti ni. Drgac sm pa ze celo leto tko pridna da bi mi Bozicek res lohk kej prnesu.

www.studentarija.net

Če hočeš, ti prinesem jaz. Ni mi všeč če nisi vesela in razigrana! Saj si vendar luštno mlado dekle; sam okrog sebe poglej in srečo boš našla, kar ti tudi želim!

KIR očitno samo še midva verjameva v Božička, pa v veseli december in kičaste lučkeee…ja ženske kaj pa vam je, da ste tako nesrečne? Mislim, jasno, da nihče od nas ne živi pravljično lahkotnega življenja…zato nujno priporočam eno dobro dozo decemberskega uličnega veseljačenja, en ogled zabavnega filma (po izbiri doma ali v kinu), še posebno za ženske priporočam vsaj dve uri maničnega šopingiranja, ki se zaključi nujno z uničenjem vsaj ene čokoladne tortice, po možnosti v družbi s kakšno čvekavo kolegico…še kaj bi se našlo, samo prosim vas pa ja ne bomo na tega foruma zdaj preimenovali v črno lukno.

Sunsun, popolnoma se strinjam s tabo, škoda je le, da se ne registriraš in prideš na sex v mestu, bi še o tem kaj rekli…

LP

KIR

sunsun ja pride pac malo slabse obdobje al pa slab dan k ti gre vse narobe itd. bad je samo ce se to obdobje vlece in vlece.
Drgac nasveti so pa dobri.. 😉 sm jih vceri mal prakticirala pa sploh jih bom zdj se kksn teden. 😉

KIR ja lepo od tebe, hvala. 🙂

www.studentarija.net

Malenkost, ljubica! Bodi mal bolj dobre volje dons

Sej sm no. 🙂 Se boljse bom pa k se bom mal naspala. 🙂

www.studentarija.net

Samo še dva dni, pa pridejo na vrsti P.O.Č.I.T.N.I.C.E…..
Tokrat jih že težko čakam, so me izmozgali v preteklih mesecih…

Še dva dni bolj ali manj sproščenega dela, potem pa…..JU-HU

Prazniki pa res niso za pančkat, boljš kej druzga delat, sam od Božička ne maraš darila…haha

Hvala enako, Lunca, pol pa juhuhu!!!!!!!

In kako boš na počitnicah preživel brez “nas”, tvojih punc?
Saj, no, v mislih bo vse po starem, po počitnicah pa bomo spet sestradane poste pisali…

Po pravici povedano bo kar neki manjkal, k ste tak prijetne.
V letu dvatisočpet
pa se beremo spet!

Najprej se bom naspala..pol pa same porednosti. 😉

www.studentarija.net

Pust vsaj, da te z dekco pokrijem, mucka

To pa takoj..pa lepo me zavij 😉

www.studentarija.net

Nič te ni zebkal, a ne?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close