Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje ste zdaj monovski troli pffffjjjjj jebemti?

Kje ste zdaj monovski troli pffffjjjjj jebemti?

Balkansko desalo, neverjeten programer cvili na čveku 123 , da starševskega čveka ne bo nazaj. Kaj pa ostali?

Evo me.
A 123 še laufa?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

A  resne gre,da ne zasmetiš foruma, takoj ko se odpre z nekimi neumnimi, žaljivimi temami, ki jo poleg tega še podvojiš.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40, 15.05.2021 ob 12:14

Evo me.
A 123 še laufa?

Sem šel nalašč pogleadt, drugače nisem nikoli bil tam. Dela, redna je tam, pa desalo cvili, da starševskega čveka ne najde računalniški programer in da ga ne bo več.???

viharni jezdec, 15.05.2021 ob 11:38

Balkansko desalo, neverjeten programer cvili na čveku 123 , da starševskega čveka ne bo nazaj. Kaj pa ostali?

🙂 :*************

CrazY FroG, 15.05.2021 ob 12:27

🙂 :*************

A ni res. Sem se žrtvoval, da sem se celo danes registrral tam, da sem lahko tri poste napisal, ko je pa človek tako ubogi in tako trpi, pa tak računalniški maher – podjetnik.???

Kje je pa Darwin(moj dragi prijatelj)? 😀

🙂 sam je malo čudno tole, moja objava je zdaj kr neki na strani, a ostali to vidte kako to prestavim zbrišem? Fak 🙂 sploh se ne znajdem, no js nism programer 😉

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

Ne klič hudiča, bo še tako prehitro prišel.??

Picerije so odprte, picopeki že delajo, kakšen izgovor za luftanje imaš pa zdaj Ludek trapasti?  Aja, še zmeraj si masko natikaš čez oči namesto čez nos in usta 🙂

Neučakana, 15.05.2021 ob 12:57

Picerije so odprte, picopeki že delajo, kakšen izgovor za luftanje imaš pa zdaj Ludek trapasti?  Aja, še zmeraj si masko natikaš čez oči namesto čez nos in usta 🙂

Kaj da ne, fašizem, virusa ni, 5G, drakonski gospodar, strganje možgana iz nosu, njegova bolečina, če se jaz cepim, vse to je ostalo.?

Desi je pa zapel na čveku 123 kot se za težaka in sociopata spodobi, pejte pogledat, komu se lušta. ???

Eni brez virituale pač nimate prijateljev ali kaj?

Desi, pa kljub vsej svoji inteligenci ne skapira, da si v svojo skledo kaka in da mogoče ni pametno to kar počne. No vsaj jaz tako menim.

haložanka, 15.05.2021 ob 18:57

Eni brez virituale pač nimate prijateljev ali kaj?

Desi, pa kljub vsej svoji inteligenci ne skapira, da si v svojo skledo kaka in da mogoče ni pametno to kar počne. No vsaj jaz tako menim.

Nič nimamo, nisi vedela? ? Zato si tudi ti nos takoj prinesla na mon, ko je nazaj komaj na četrt v pogonu. ??? Ej stara, se mi zdi, da bi znali to bit zgodnji znaki demence pri tebi. ?

To, da ga ni bilo, sploh nisem vedela, to da je nov me pa je presenetilo. To je vse. Kaj ali kako zabijam čas, pa zaenkrat še odrejam sama, pravim zaenkrat ??

Objava čaka odobritev

Hehe, velik objav mu čaka na odobritev. Nič se ne bo zdaj več tok usaju, zdej se ga bo na kratk držal.

Ta halozanka je res cvet inteligence. ?

Ta halozanka je res cvet inteligence.

Itak, zase dovolj, kaj pa drugi mislijo, pa se mi žvižga. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close