Kje ste sedaj anticepilci, kje ste zanikovalci virusa ?
vlada je kriva!, 07.11.2021 ob 19:11
Vlada je lansko zimo rezirala genocid v domovih starejsih obcanov!
Kdo bo odgovarjal za te smrti, tisoce jih je bilo!
Itak da je, če bi bil KUL na oblasti bi bila pa krivda na strani opozicije, ki da zavira normalno delo vlade…
Jaz pa pravim: “želeli ste in ste bili proti cepljenju; zdaj pa pojejte to svojo čorbo!”
bergamo, 07.11.2021 ob 19:04
Vrag je odnesel šalo, ko bo vsega konec boste vpili da je vlada kriva za smrti, kriva za smrti od virusa kateri niti ne obstaja.
daj fašistek SDS tzrolček, pejt u bunker: https://www.facebook.com/anita.kaslo/videos/1229795734171644
Manca628, 07.11.2021 ob 19:38
Tisti,ki se noče cepiti ne pomeni da ne verjame v virus!!! Sem imela covid pred 10. meseci in se ne bom cepila! Največjo napako pa delajo prebolevniki,ki se cepijo saj cepivo zmede njihov imunski sistem,ki že ima protitelesa…
In ti si doktorirala iz ????
Telica neumna.
darwindarko, 07.11.2021 ob 19:31
Namenjeno avtorju teme
Že dobro leto nazaj, preživel sem , sicer komaj komaj, ampak sem zmagal, sem cepljen, sedaj pa ravnokar pripravljam pokovke, šov se začenja, sreda in petek sta bila ključna, sedaj vas bo zdelalo nekaj kar ne morete videti, kar sploh ne obstaja ,torej bolje bi bilo če bi igrali rusko ruleto, tam vsaj veš koliko metkov je v bobnu, tu pa ne veš kje te čaka, pa ne mi s karmo, sem že preveril, virus se me več ne prime, vam pa se vidimo če preživite…
Forum je zaprt za komentiranje.