Kje ste nedeljski zaspanci
Mirno noc angel, Res vesel sem, ko si srecna in zadovoljna. Zelel bi, da bi ti vsi dnevi bili taksni kot ta vikend… Saj nisi pocela nic nenavadnega, pa je bilo vse drugace…
Mimogrede, zelo, zelo odkrivas svoje tancice.. Namerno ali nenamerno? Recimo, da po tvojem pisanju Pepi zakjucuje, da stanujes nekje v predelu Planine v Kranju! Na kozarec vina me vabis? Hm, tam ne poznam nic primernega v tistem koncu Kranja. Takih moznosti pa ne izkjucujem, samo zagotovo to ne bo kmalu, hehe.. Vinska cesta v Prekmurju..mislis morda na Radgonsko-Kapelske gorice? Ja, tam sta doma Janzevec in renski rizling., pa beli pino, pa sipon.., pa penine cmarijo v Gornji Radgoni… Hja, enkrat smo bili v eni dobri gostilni v tistem koncu, imena lastnika se ne spomnim ta trenutek, le tri stiri crke.. Tam, ko imajo v kleti dokumentirano, kako Bonsai in Stefi buteljke z madzarskiim predsednikom praznita… , pa kaksen izbor buteljk… To ni zate angel, je prevec zapeljivo, a ti ne smes… Ja, kraji so pa res lepi, posebej v jeseni… Ker angel, bi morala poznati cerkev v Bogojini… Plecnik si dovolil eno staro cerkvico iz 14. stoletja uporabiti za kor svoje velicastne stvaritve… Prekmurska keramika in hrast, ter okrogel zvonik…. Cesa podobnega nisem videl nikjer…
Lepo spi angel, pa sanjaj dobre sanje.. .Pa daj ze enkrat pusti zenske na forumu pri miru! .. Mene boli in sem zalosten, ko se kdor koli krega in pljuje po drugih… Ves, tisti tvoj “jebi se” mi se vedno odzvanja po usesih in se zelo dolgo, dolgo mi bo… To si se jaz, grda kosmata moska duša, ne bi nikoli privoscil! Bodi dobri angel in ti bo dobro na zemlji in v nebesih… Zdaj mora pa tud Pepi spat…
Pepi
Jutro Pepi! Vidim, da poznaš vinsko cesto…lepo, pa tudi vina ti niso tuja. Doma je pa Angel iz Brda pri Kranju, bi si želela biti kar na Brdu v tisti graščini, pa žal nisem.
Z ženskami na forumu je pa tako: Ko me bodo one pustile pri miru, bom tudi jaz njih, Pepi. Na forumu srednja leta pišem od julija letos…tu gori pa od začetka, nisem želela, sem pisala sprva, da ne znam, drugi so me prosili. Napaka. Ne obremenjuj se več z menoj Pepi! Po vinski cesti je potovanje lepo, angelsko, lahko greva, kadar koli želiš. Si bo vzela čas, zate.
Lepo se imej še naprej!
Angel*
Viš, no viš, sem imel eno slutnjo, da se za tole temo skriva neko omenjanje moje malenkosti 🙂 Evo, pa res, pa berem, pa se čudim… lepo Angel, lepo Pepi (Pepi, saj majo ldje tud svoje dni, da jih Angeli ne bi imeli :)))……. evo tele pikice so pa slinca moja, k se spomnim na cviček :)))
No, prov fajn se mejta, Angel in Pepi… seveda pa tudi vsi sodelujoči 🙂
Jani
Forum je zaprt za komentiranje.