Kje ste nedeljski zaspanci
Dan Sara!
Kako je tebe lepo brati.
Želim ti, da se imaš maksimalno lepo, pa čimveč dobrega vina…s prjatlji se to da…saj pravi to še Prešernova:
******Zdravljica
“Prjatli obrodile so trte,
vince nam sladko…
ki nam oživlja žile,
srce razjasni in oko…
ki utopi vse skrbi
v potrtih srcih up budi!”
******* Ma on je pa že vedu!
Hvala dr.France Prešeren!
Lep preostanek nedelje!
Angel*
Pipi zdaj si me pa v skrbi spravla. Dva od sestindvajset pretepacev sta dozivela pretres mozganov… Strump je hudo tempramenten, mislis, da se je tud on sel po tekmi tepst? Ja, tist s frcanjem perja je res ,mal bolj poretko, zato pa dolgo traja ,hehe.. Kako pa ti to ves, ce nisem prevec indiskreten?
Pepi
Menda ja ne Pepi, madonca na kaj takega še pomislila nisem! A da so se tepli, ma bi skoraj razumela, če bi izgubili, veselje se da pa drugače proslaviti….Ampak Stumpi je bil med VIPi, dvomim, da se je tam to dogajalo!
Ha, ha Pepi, tebi pa že lahko prišepnem: imam doma enega, ki je mogoče kje blizu tvoje mladosti, pa recimo da vem…..:)
Strump Very Important Person…. Ja, saj ti so najbolj nori, mislim kar se nogometa tice.. No, tepli se najbrz res ti niso.. Ce imas domace izkusnje, oprosti, ker sem vprasal? Ma, saj me poznas, jaz nikoli nocem nic slabega, pa stalno se ucim.. Vsi Tjavendanovci, tudi ti, so moji ucitelji, hehehe…..
Pepi
Sem tudi jaz najprej pomislila na ŠVIP-a, zares gre bolj prijetno v ušesa, kot ostale. Saj je tudi Štrump bolj prijeten kot Pingvin, pa Orhideja, pa Naočarka (še dobro, da si je premislil za Kobro).
Ker pa ga ne poznam osebno, ne vem, kako bi to soglašalo z njegovim videzom. Sicer bo pa jutri verjetno sam komentiral, kar počaki!
By the way – si predstavljaš v sredo ob 16.uri na kupčku Štrump, Primož in Angel? Ne boj, mesarsko klanje… Da mi je biti muha…
Pozdravček,
M.
Sem vam napovedal zmago , kakor za zmago miss Slovenije (Rebeko Dremelj)
Si lahko pogledate pod forum mladi (Slovenija :Romunija)
Močno me je zeblo……..Predno se je tekma pričela , se je v šotoru res zbrala vsa možna Ljubljanska mlada in stara smetana (od glasbene , igralske do politične scene ) .Točno se vidi do so prišli dejansko se nastavljati kamerami , no jih je pa potrebno razumeti , vsak ima za to svoj namen. Lahko pa sem zelo zadovoljen ,z zmago , in z mačkom , ki sem ga imel celi dan ,……psssss (več včerišnje zmage ,kot Martina ,heee)
Pepi in Mici , vidim da tudi vidva rada ,malo poškilita po drugih forumih , hehehehehehe
Hmmm partizansko ime ,…….po riti vaju bom ….hehehhe
Lep večer vama želim ,jutri se pišemo
Pepi, ideja je prazaprav tvoja, jaz sem samo povezala, torej – ŠVIP, prosim, zahvali se novi Casanovi za idejo!
Za občutke med smetano pa tudi mene zanima. Bolj spolzko, veliko zblefiranih nasmeškov, pogledov in veliko lezenja nekam, a, ŠVIP? Se ti je kaj obračal želodec? A si to vzel kot predpripravo na zbor Tjavendamovske smetane tam nekje v BTC v sredo?
Pepi, ti tudi nisi povedal, kaj meniš o tem. Te pa prosim, da si rezerviraš veeeeliko živčkov, ker boš moral v četrtek gladiti in božati! Ker bo perje in še kaj drugega frčalo naokoli. No, ja, sicer je pa sreda še daleč in še marsikaj se lahko zgodi do takrat, kajne?
M.
Ni hudir ,budem budem..sej ves levinje se borimo do zadnjega..pa praskamo tud ce treba v skrajni sili ,seveda samo tiste,ki si zasluzijo…pa zobke tud pokazat..heeheh
wowww.sem se enkrat prebrala ,kar sem napisala sem se kar ustrasla..
Upam,da nisem se koga…ajdi..ma kva je s klepetavckom..server padu..primoza pa ni jebela cesta…tristo kosmatih medvedov..hihi
Forum je zaprt za komentiranje.