Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje ste naredile tečaj za umetne nohte in kako ste zadovoljne?

Kje ste naredile tečaj za umetne nohte in kako ste zadovoljne?

Torej, jaz sem ga opravila pri Costi d.o.o v Mariboru in nisem niti malo zadovoljna.Zakaj ne? Ker je tečaj trajal samo 4 dni, se seboj sem pripeljala samo 2 modela, enega za umetne nohte z lepljeno konico, drugega z podalšano konico.Poučena nisem bila nič o negi nohtov, o boleznih itd…Prav tako se nisem učila kako zaflikam noht, če je popokan, odluščen, kako zgleda, če je bolana, poškodovan? Kako se dela poslikava, kako se uporabljajo razne bleščice, ki se vlijejo v gel..skratka nič mi niso pokazali., nič naučili…tako sem razočarana:(

Kako pa ste ve zadovoljne?

Naši tečaji obsegajo čisto vse kar ste napisali! 🙂

V poduk vsem ostalim pa le topel nasvet, da se pozanimajte o vsebini tečaja PREDEN ga vplačate!

Se priporočamo!

The beauty starts with nails :-)

Sama sem mnenja da se v 4 dneh ne da naučiti kvalitetno delati nohtov. Niti pri Visio.

Najbolj pohvalijo Mojco Janežič iz podjetja Jaccop.

Se popolnoma strinjam Katarina, da se v 4 dneh ne da naučiti, zato tudi naši tečaji niso tako kratki!

Omenila sem le, da obsegajo vse kar je “slo” pogrešala. Pri nas traja tečaj od 4 do 6 tednov (ali več). Velika razlika je v tem, ker si TEČAJNICE SAME INDIVIDUALNO IZBIRAJO DATUME, kar je le še dodatna prednost.

pozdravčki in veliko lepih nohtkov novem letu!! 🙂

Tečaj traja 6 tednov- koliko nohtov pa tečajnica naredi?

Meni je tako žal, da nisem vedela prej za Vision, ker bi se definitivno odločila za njih.Ravno pred kratkim, sem začela sodelovati z njimi in vam morem povedat, da so enkratni.Ga. Živa je zelo dobra ponudnica, kar se tiče izdelkov, da se ne pogovarjamo o kako kvalitetne izdelke ima in koliko informacij nudijo!
Ne delam reklame za njih, da si nebo kdo napačno razlagal,samo povedat hočem, da ni primerjave, kjer sem jaz naredila tečaj kaj tam nudijo in kaj tukaj pri gospe Živi nudijo!

Meni pa njihovi izdelki ne odgovarjajo.

odgovor “katarini”
Tečaj traja DO šest tednov, zato ker se nemalokrat zgodi, da se datumi začnejo prestavljati. Tečajnica ne more, model ima opravke…. za priprave na izpit si vzamejo več časa kot je predvideno….Sicer se učite na 5 modelih in običajno še tečajnici v paru druga na drugi (slednje je odvisno od tega ali se učite individualno ali v skupinici).

“slo”
Najlepša hvala za pohvale! Trudimo se po naših najboljših močeh! 🙂

“zdenča”
Kaj pa vas konkretno pri izdelkih Visionails moti?

Lep pozdravček,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close