Kje ste bili na vavčer in kakšna je vaša izkušnja?
kok si preminil, če si še vedno tukaj? pa ne ukvarjam se s tabo, zato niti ne vem kaj si obljubljal….le dejstva ugotavljam in se pač malo zabavam ob teatralnem odhajanju, ko bi tako radi odšli, pa ne morete…. vključno z mano 😀
ker tebe tudi ne zanima vsebina, me niti ne vprašaš zakaj….ampak lej….
no, ker si nazaj, bi se lahko preimenoval v Lazarus Resurgentis …. ;D
[/quote]
Ha ha. V bistvu sem imel v mislih Feniksa, tako da na nek način sva bila le blizu v mislih. Sicer pa se v mnenja drugih o meni redko vtikam. Midva nisva tolikanj govorila, da bi čutil kakršnokoli pričakovanje, da bi mi ga ti morala pojasnjevati. Imaš ga in tvoje je.
Ha ha. V bistvu sem imel v mislih Feniksa, tako da na nek način sva bila le blizu v mislih. Sicer pa se v mnenja drugih o meni redko vtikam. Midva nisva tolikanj govorila, da bi čutil kakršnokoli pričakovanje, da bi mi ga ti morala pojasnjevati. Imaš ga in tvoje je.
[/quote]
po želji, vseeno ali iz pepela ali groba…. 🙂
mnenje je moje seveda, ne nanaša pa se samo nate, še na vse ostale, ki so v odhajanju in prihajanju, ti si pač bil pri roki, kot se temu reče…. 😉
Hotel Slovenija v Portorozu. Super izkusnja prijetni ljudje in super postrezba. Za zajtrk sampanjec jahode in bakalar na belo…
Zal je trajalo samo 3 dni. Plaza Meduza urejena lezalniki po 2kom skupi vmes 5m razdalje v morju cca 10 ljudi hkrati resevalec skrbel za mir in red. Prelepo res!
Sem bila pa vceri v Radencih na bazenu in glede na guzvo izgleda da Sava resort kljub svojemu ekologu ne uposteva max.stevila gostov, v bazenu nismo meli niti 2 m razdalje med sabo, niti lezalnikov ni bilo za vse obup res in so se kar spuscali folk noter. Zvizga se njim za zdravje gostov.
Ma ne, samo občutek daje, da je tam, da bo ljudem povedal, da je on fensi, ne zato, da bi se imel fajn. Pa jim gre na živce.
[/quote]
Saj v bistvu že od petka res nisem tam, zgodaj zjutraj pa smo pomahali v slovo tudi Sloveniji. Odpravili smo se počasi v drugo polovico našega dopusta. Dopoldan smo se ustavili zgolj v Veroni, sicer smo Italijo bolj ali manj zgolj prevozili.
Punce so si z zanimanjem ogledale Julijino hišo, fascinirane nad pohištvom. Smo imeli kar dolg in širok pogovor o zgodovini in navadah tistega časa. In seveda zajetne količine italijanskega sladoleda. Srednja je bila fascinirana nad Italijo, oz. utripom življenja.
Okoli pol šeste ure zvečer je bila nekaj malega več, kakor osemsto kilometerska pot za nami in prispeli smo v našo vasico, nekih pet ali šest kilometrov proč od Cannes-a. Moji prošnji za zamenjavo v “otroški kamp” je bilo namreč na srečo ugodeno in tako smo pristali v resortu, v katerega smo želeli, a je bil ob rezervaciji zapolnjen. Vmes je nrkdo odpovedal in tako nam gre vse na roko tudi tu. Sedaj pa počivat…
Ne bom koristila bonov.
Zakaj? Ker smo slovenci zelo zelo slabi pri “strežbi” drugih .samo enkrat sem šla na dopust v slovenijo in nikoli več. Ker nimam dragih cunj in avta sem bila obravnavana drugorazredno. Zaslužim zelo dobro (odvetniska pisarna), vozim cliota in kupujem v c&a. Dejansko sem se počutila zelo slabo na počitnicah. Občutek da si vsem odveč.
Forum je zaprt za komentiranje.