Kje ste bili na vavčer in kakšna je vaša izkušnja?
Bili smo na morju.
– že ob prihodu nas je pozdravilo leglo ščurkov.
– ko smo želeli na stranišče, se je to snelo.
– v kuhinji leglo mravelj
– na in ob posteljah leglo stenic in še dodatni ščurki
– ko sem pomivala posodo, je iz odtoka prišel še en ščurek
– nekaj ščurkov nam je prišlo v hrano, čeprav smo vse dobro počistili
– smrad neznosen, ki se ga nismo mogli znebit
Receptorja ali kogarkoli, ki bi mu lahko reklamirali situacijo, ni bilo na voljo.
[/quote]
Joj, za tole je pa prav, da poveš, kje ste doživeli to izkušnjo. Da se ne bi še ostali nasankali in v poduk nesolidnim lastnikom.
Bili smo na morju.
– že ob prihodu nas je pozdravilo leglo ščurkov.
– ko smo želeli na stranišče, se je to snelo.
– v kuhinji leglo mravelj
– na in ob posteljah leglo stenic in še dodatni ščurki
– ko sem pomivala posodo, je iz odtoka prišel še en ščurek
– nekaj ščurkov nam je prišlo v hrano, čeprav smo vse dobro počistili
– smrad neznosen, ki se ga nismo mogli znebit
Receptorja ali kogarkoli, ki bi mu lahko reklamirali situacijo, ni bilo na voljo.
[/quote]
??? Jaz vstanem in reklamiram TAKOJ. Je šlo to za kak počitniški objekt od podjetij??
Pohvaliti velja maserje in maserke, ki vsi po vrsti kažejo zelo dober občutek. Včeraj sem si za konec dneva privoščil kraljevsko masažo, ki pa morda lahko zaradi imena koga zavede. Zadeva gre precej “globoko” in vsebuje tudi nekaj prijemov na ravni kiropraktike, kakor tudi nekaj intenzivnejših intervalov, tako da če ste kot je npr. Lepooka, ki ima raje “božanje”, priporočam, da to maserju vnaprej poveste, da ne bo neljubih presenečenj. Sam imam rad “športno-terapevtski” pristop, zato mi vse skupaj odgovarja. Sem pa po dobri uri tretmaja potreboval kar nekaj časa, da sem prišel k sebi. Občutek teže in prijetne utrujenosti pa me je spremljal še cel večer in precej bolj zgodaj sem se sinoči potopil v globok spanec. Lepooka je včeraj imela troje seans iz paketa za nego obrazain je za razliko od moje ležernosti kar pokala od svežine in sijala.
Sicer pa sem ugotovil še eno manjkajočo storitev v samem Strunjanu in to je lekarna. Če morda kje obstaja, ke vsekakor dobro skrita. Verjetno zdraviliški gostje pridejo do kakih zdravil preko zdravstvenega osebja, a bilo bi dobro, da bi tudi mi lahko kje dobili kak lekadol, kapljice za nos in ostale zadeve, ki so dostopne v prosti prodaji.
Kulinarično nisva neka lovca na trofeje in nsjina pričakovanja bi zlahka zadovoljila tudi ponudba hrane v hotelu. Polpenziona sva se poslužila bolj zaradi tega, da zvečer smukneva kam ven. Kot sem napisal, je ponudba v “Piniji” dobra in hrana je nadpovprečno dobra. Predvsem je pa njena lega njen velik plus, cene pa so nadvse ugodne. Predjed, glavna jed in sladica, poplaknjeno s pomarančnim sokom iz svežih pomaranč, malvazijo radensko in s kapučinom na koncu je za dvoje zneslo nekaj čez petinšestdeset evrov za dvoje, kar smo potem zaokrožili na sedemdeset, saj je bil natakar res odziven, prijazen in je poskrbel za vse najine kaprice. Podobno prijeten ambient je tudi na terasi v “Kamin”-u v Izoli, ki verjetno ponuja najlepši razgled na obali.
Sicer pa ne, nimam fluorescenčnih kopalk. Najlažje me je prepoznati po “navy” opravi (modro-bela s kakim dodatkom rdeče). 🙂
[/quote]
No tako. Prvi del dopustovanja, epizoda v Strunjanu je za nama. Priznam, da me je vse skupaj res prijetno presenetilo in zagotovo se še kdaj vrneva. Bonov sicer nisva imela in tudi prenos ni bil mogoč, a vseeno je bilo počitnikovanje vredno vsakega centa. Cenovno je stvar povsem sprejemljiva, glede na ponudbo. Naju je vse skupaj z dodatnimi storitvami po najini izbiri prišlo nekaj več, kakor dva tisoč sto evrov. Večerje in spominki so nanesli nekako 350 dodatnih evrov. Vsekakor priporočam vsakomur, ki si želi kakovostnega razvajanja.
Škoda le, da sem imel pišmevuhovski odnos do refleksoterapije. Tu imajo res izvrstnega izvajalca in prvič v življenju sem bil deležen kvalitetnega pristopa. Če bi vedel zanj oz. če ne bi imel na podlagi prejšnjih izkušenj omenjenega odklonilnega odnosa, bi z veseljem pustil, da svojo veščino pokaže večkrat na meni. Toplo priporočam, da če boste tam, preizkusite. Gospoda ne bom imenoval, a je edini refleksoterapevt tam po mojem vedenju.
Sicer pa je ekipa v SPA uigrana in nekako se zdi, da dihajo s svojim poklicem. Zares prijeten in topel tim, kjer se človek počuti slišanega in dobi občutek, da je terapevtom res mar zanj in za rezultate. Tudi sicer na osebje v hotelu nimam pripomb, ravno tako glede sob. Tako postrežba, kakor čistoča na nivoju. Skratka že ne vem katerič: zelo zadovoljen. Priporočam!
P.S.: posebej bi se rad zahvalil tudi vsem, ki so mi v predhodnih debatah pomagali obuditi spomine in mi dali dobre ideje. O izletih s kolesom sicer nisem pisal, ker pripekajoče sonce v družbi sopare ta teden nista ravno pripomogla k dobremu počutju, a je Strunjan kar dobro izhodišče za prekolesariti obalo in kako priobalno vzpetino. Vsekakor hvala vsem soforumašem za vaš čas in odgovore na moja vprašanja.
Itak bodo rekli, naj preskočimo temo, če bam ni všeč.
Ampak pri teh Desijevih izpadih se tudi jaz sprašujem, če je čisto ok.
Kot da bi nekdo zlorabil njegov nick in se vrgel v neznosno nakladanje, se mi zdi.
[/quote]
a se ni on poslovil, užaljen do plafona? ….pa itak se vrne, kot vsi, saj sem napovedala, da se bo. sam ne more pisat registriran, saj je dal brisat acc 😀
tu je tema Vaš link
a se ni on poslovil, užaljen do plafona? ….pa itak se vrne, kot vsi, saj sem napovedala, da se bo. sam ne more pisat registriran, saj je dal brisat acc 😀
tu je tema Vaš link
[/quote]Kaj se ti oglašaš?
Pišeš tu bedarije in litanije z golo resnico.
Neumnosti ki ni kraja in konca. Seveda preskočimo, zato maš ti najmanj kaj blebet o kom drugem.
No tako. Prvi del dopustovanja, epizoda v Strunjanu je za nama. Priznam, da me je vse skupaj res prijetno presenetilo in zagotovo se še kdaj vrneva. Bonov sicer nisva imela in tudi prenos ni bil mogoč, a vseeno je bilo počitnikovanje vredno vsakega centa. Cenovno je stvar povsem sprejemljiva, glede na ponudbo. Naju je vse skupaj z dodatnimi storitvami po najini izbiri prišlo nekaj več, kakor dva tisoč sto evrov. Večerje in spominki so nanesli nekako 350 dodatnih evrov. Vsekakor priporočam vsakomur, ki si želi kakovostnega razvajanja.
Škoda le, da sem imel pišmevuhovski odnos do refleksoterapije. Tu imajo res izvrstnega izvajalca in prvič v življenju sem bil deležen kvalitetnega pristopa. Če bi vedel zanj oz. če ne bi imel na podlagi prejšnjih izkušenj omenjenega odklonilnega odnosa, bi z veseljem pustil, da svojo veščino pokaže večkrat na meni. Toplo priporočam, da če boste tam, preizkusite. Gospoda ne bom imenoval, a je edini refleksoterapevt tam po mojem vedenju.
Sicer pa je ekipa v SPA uigrana in nekako se zdi, da dihajo s svojim poklicem. Zares prijeten in topel tim, kjer se človek počuti slišanega in dobi občutek, da je terapevtom res mar zanj in za rezultate. Tudi sicer na osebje v hotelu nimam pripomb, ravno tako glede sob. Tako postrežba, kakor čistoča na nivoju. Skratka že ne vem katerič: zelo zadovoljen. Priporočam!
[/quote]
sta govorila na destinaciji kot turista po “dojče”, ali po slovensko/balkansko ?
Uf, spet se ukvarjate z mano, namesto z vsebino. Škoda. Ne, nikakor nisem računa izklopil iz užaljenosti. V bistvu sem ga nehote… hotel sem spremeniti mail na nekaj neobstoječega in objaviti geslo v tisti temi, ki jo omenja
Sem pa obljubil, da bom poročal iz Strunjana v “pogovorih”, kjer sem poprej spraševal to in ono in obljubil, da bom poročal o vtisih. Komur so všeč ali komur niso – moji so takšni. In ne, nisem vas imel namena zapustiti. Kot sem napisal… naneslo je tako, da sem začutil, da sem se (bolj ali manj) izpel. In tudi, ko bom še kdaj kaj komentiral, ne bom skrival “kdo sem”. Bo pa tega verjetno precej manj, kot do sedaj. Nič drastičnega. Desi, ki se je trudil, pa je “virtualno preminul”. Naj počiva v miru.
Sicer pa sva seveda govorila slovensko, z nekaterimi, ki se jim je po naglasu opazilo, da jim SH bolj leži, pa sem govoril “po naše”. Ne vem, zakaj bi to bilo pomembno.
Ker so po slovenskih destinacijah slovenskogovreči goste velikokrat diskriminatorno obravnavani v primerjavi s tuje govorečimi gosti. Napisano po lastnih izkušnjah v turizmu v Sloveniji ( toplice, primorje) – kar nekaj izkušenj, potem pa je bilo tega dovolj. Naprimer lezenje v tazadnjo avstrijskim bus upokojencem, pa so odnesli kar se je odnesti dalo iz jedilnic, izrabutali hrane še pa še, da za tiste, ki so prišli na zajtrk ob 8:30 uri ni bilo več taboljšega kruha, taboljših stvari – pa 4 zvezde hotel, da ne bo pomote( toplice ali morje) -nikoli ti jodlarji pustili nobene napitnine nikjer – ker imajo vse grupno dogovorjeno in plačano vnaprej, pojedo pa odnesjo pa vsak za tri ne za enega, nikoli naročevali pijače ob večerji, se hoteli hodit švercat na šankomat za zajtrke, naročali zastonj vodo v vrčih in take….. Ti pa pustiš napitnino z veseljem ob večerji pri dodatnem plačiliu pijače, pa te isti natakar naslednji večer diskriminatorno pusti čakat in ne pride niti vprašati,če bi aj pil zato, ker raje tuje goverčim gostom leze v tazadnjo, ko vadi “dojče šprahe” :))))) – A zastonj. Spet niso dali nič tringeta 🙂 Jaz pa tudi ne. Ko jih jebe. Pa nisem neka preseratorska rit, da ne bo pomote, samo ne bo mene en slovenski natakar diskriminiral v isti jedilnici samo zato, ker sem domači gost in nmam pravice biti enakovredno postrežen ob obrokih; ga dvakrat vljudno z gesto pokličem za pijačo pri večerji, pa pride šele pri sladici vprašat, če bi kaj spili. Očitno slovenskim gostom nočejo dodatno prodati ničesar.
To sem sicer večkrat slišal, nisem pa tega nikoli doživel. V Sloveniji sicer res že dolgo nisem bil kot “turistični gost” a nekih takih izkušenj niti na “dnevni ravni” nisem doživel. Tudi na hrvaškem npr. ne v tako negativnem smislu, kot opisuješ. Sem pa doživel v obratnem smislu to kar opisuješ, da me je natskar poklical pred drugimi, ker je verjetno zgolj presodil po tablicah. A ni nič “obžaloval”, ko sem se mu zahvalil v Hrvaščini. Prej bi rekel, da je bil, podobno kot se je zgodilo v Strunjanu, prijetno presenečen in je v obeh primerih to botrovalo k še večji pripravljenosti ustreči.
tu je tema Vaš link
[/quote]
Ima od prej dogovorjene obveznosti do sponzorja počitnic. Očitno.
ja, vse OK, razumem 🙂
Pa še druga izkušnja sicer, ne z natakarji, ampak za crknit dobra, in v poduk, da ko v tujini stopiš v dvigalo, bodi diskretno tiho: na drugem koncu sveta na drugi celini; stopiš v dvigalo, pa noter pride jugoslovanski par, gosta hotela in izjavi on: Eeeeeee, ne da mi se ništa sad, baš smo se dobro kevili, jebote….. Pa komaj zadržuješ smeh, ker vse razumeš 🙂
Težko, ker se bere kot da bi mu jih sponzorirali.
[/quote]
Joj, to bi bilo pa krasno, ampak žal nimam te sreče. Niti bonov, ki sta mi jih “šenkala” moja dva, nisem mogel koristiti, ker menda mi, ki nimamo stalnega prebivališča v Sloveniji ne samo, da nismo upravičeni do svojih, za nameček niti podarjenih ne moremo uporabiti, tako da sem moral kar vse dinarčke lepo prešteti ob odjavi.
Se je pa res lepo sešlo, saj sva ravno na “rampi”, ko sva zapustila parkirišče srečala dostavo, ki je pripeljala šopek, ki sva ga namenila najini osebni svetovalki v zahvalo za vso prijaznost. Tako ga je prejrla praktično takoj zatem, ko sva se poslovila. Se mi je zdelo na nek način luštno naključje.
ja, vse OK, razumem 🙂
Pa še druga izkušnja sicer, ne z natakarji, ampak za crknit dobra, in v poduk, da ko v tujini stopiš v dvigalo, bodi diskretno tiho: na drugem koncu sveta na drugi celini; stopiš v dvigalo, pa noter pride jugoslovanski par, gosta hotela in izjavi on: Eeeeeee, ne da mi se ništa sad, baš smo se dobro kevili, jebote….. Pa komaj zadržuješ smeh, ker vse razumeš 🙂
[/quote]
Bilo kuda, ševa svuda. :-)))
kok si preminil, če si še vedno tukaj? pa ne ukvarjam se s tabo, zato niti ne vem kaj si obljubljal….le dejstva ugotavljam in se pač malo zabavam ob teatralnem odhajanju, ko bi tako radi odšli, pa ne morete…. vključno z mano 😀
ker tebe tudi ne zanima vsebina, me niti ne vprašaš zakaj….ampak lej….
no, ker si nazaj, bi se lahko preimenoval v Lazarus Resurgentis …. ;D
kok si preminil, če si še vedno tukaj? pa ne ukvarjam se s tabo, zato niti ne vem kaj si obljubljal….le dejstva ugotavljam in se pač malo zabavam ob teatralnem odhajanju, ko bi tako radi odšli, pa ne morete…. vključno z mano 😀
ker tebe tudi ne zanima vsebina, me niti ne vprašaš zakaj….ampak lej….
no, ker si nazaj, bi se lahko preimenoval v Lazarus Resurgentis …. ;D
[/quote]
Dej snemi se dol z njega pa pojdi raje plevel oplet, ker ti je zagotovo že spet zrasel v tej vročini.
Forum je zaprt za komentiranje.