Kje ste bili na vavčer in kakšna je vaša izkušnja?
Ah, v določenih krogih je to običajna praksa. Pa še prav mi pridejo na soncu, ker imam nekaj težav z depigmentizacijo rok. Sicer pa je to znana fora po hotelih. Rob nad vrati, nad/za posteljo, ipd. so mesta, ki povedo, ali je bila soba očiščena, ali samo na hitro prebrisana.
[/quote]
Preveč si gledal Hotel Impossible in povzel Anthonyjeve poslovne točke kontrole:
https://www.youtube.com/watch?v=FHdc-4gYKX8
Preveč si gledal Hotel Impossible in povzel Anthonyjeve poslovne točke kontrole:
https://www.youtube.com/watch?v=FHdc-4gYKX8
https://www.youtube.com/watch?v=-IdyYOvC7Qo
https://www.youtube.com/watch?v=aMdCqKNU4iE
[/quote]
Žal ne poznam. Bom pogledal, ko bom pri volji. Verjetno se da kaj novega naučiti.
Se pravi doma in kakorkoli greš na obisk to tudi počneš?
Ali pač tako samo zdraviš kompleks manj/več vrednosti napram čistilkam po hotelih?
[/quote]
Seveda. Doma to sicer počnem po koncu čiščenja s kako belo majčko, ki je dočakala bridki konec. Rad vidim, da so zadeve opravljene temeljito. Do čistilk in strežnega osebja pa sem izredno uvideven in spoštljiv. Glede na to, da so moja mati nekih 9 ali 10 let pred upokojitvijo gonili metlo, zelo dobro vem, v kakšni poziciji so in kako veliko jim korektnost pomeni.
Mene pa nebo nikjer ker me zarad mojih tok nesposobnih tastari k me l lajfu niso niti pelal DL kt do slovenzga morja, v lajfu še na hrvaškem ne blo in že 10 let ne na dopustu!!!
In zame so drug folk k se po tujin vlačš al pa že samo do slovenzga morja, se posebej po avtocestah al pa tud po ta star cest, NADLJUDJE!!!!
popolnoma napačno – ravno sedaj bi morali te goste, ki so prišli izključno zaradi vavčerja pridobiti… se maksimalno potruditi, jim ponuditi edinstveno izkušnjo in potem se tak slučajni letošnji gost, naslednje leto vrne zaradi fantastične izkušnje…
jao ljudje pa res ne znate delati biznisa in skrbeti za stranke… s takim glupim razmišljanjem kot ga ti kažeš res ne.
[/quote]
Povprečen zabit Slovenec, ki se gre nek kvazi biznis, pač ne zna. Se spomnim časov študentskih bonov in njihovega obnašanja. Kao, da si kaj manj, ko si jedel na bone, ker si plačal manj (pozabili so na to, da preostanek vsote jim krije država, ane) in so se v nekaterih restavracijah temu primerno zaničljivo obnašali. Recimo včasih kakšni kolegi, ki nimajo izkušenj z Lj restavracijami, povprašajo, če bi šli jest v XY, pa jim gladko odsvetujem, ker sem bila 2x tam na bone in so nam dajali občutek manjvrednosti. In se potem izognejo dotičnim restavracijam, pa služijo tiste, ki se znajo potrudit za vsakega gosta, bon gor ali dol. Tudi ena restavracija, ki se ima ful za nekaj, a ko slišijo, da si Slovenec, si tazadnji, se ful načakaš, so nesramni in še napačno hrano ti prinesejo. So dobili svojo 1 zvezdico na Tripadvisorja ter obsežen spljuvan komentar ter po vsej verjetnosti nekaj strank manj 🙂
Si predstavljam, da se zdaj s turističnimi boni dogaja isto, ker je to takšna mentaliteta, da ne vidijo niti cm v prihodnost in kaj jim dober/slab odnos do KATERIHKOLI gostov lahko v prihodnje prinese.
Tebe so pa v mladosti fajn zjehbhali. Naj ti prerokujem, tvoj zakon bo trajal najdlje še kakih 5 let, potem pa adijo. To vzemi kot svarilo ne grožnjo.
[/quote]
Zakaj neki. Moj mož je tudi cepljen na belaMajčkaProofČisto. Tam maš čistila in krpe pa pucaj miško. Mene ne moti, dokler s tem ne utruja mene.
Povprečen zabit Slovenec, ki se gre nek kvazi biznis, pač ne zna. Se spomnim časov študentskih bonov in njihovega obnašanja. Kao, da si kaj manj, ko si jedel na bone, ker si plačal manj (pozabili so na to, da preostanek vsote jim krije država, ane) in so se v nekaterih restavracijah temu primerno zaničljivo obnašali. Recimo včasih kakšni kolegi, ki nimajo izkušenj z Lj restavracijami, povprašajo, če bi šli jest v XY, pa jim gladko odsvetujem, ker sem bila 2x tam na bone in so nam dajali občutek manjvrednosti. In se potem izognejo dotičnim restavracijam, pa služijo tiste, ki se znajo potrudit za vsakega gosta, bon gor ali dol. Tudi ena restavracija, ki se ima ful za nekaj, a ko slišijo, da si Slovenec, si tazadnji, se ful načakaš, so nesramni in še napačno hrano ti prinesejo. So dobili svojo 1 zvezdico na Tripadvisorja ter obsežen spljuvan komentar ter po vsej verjetnosti nekaj strank manj 🙂
Si predstavljam, da se zdaj s turističnimi boni dogaja isto, ker je to takšna mentaliteta, da ne vidijo niti cm v prihodnost in kaj jim dober/slab odnos do KATERIHKOLI gostov lahko v prihodnje prinese.
[/quote]
Tole.
Ja, grem na bone. Lastnik, predvidevam, ne bo dobil nič manj, čeprav ne vsega direkt od mene.
Če bo fajn, naslednjič ali spet grem (sicer izven glavne sezone, kar je za lastnika itak še bolje) ali komu, ki bo vprašal, povem, kje je fajn.
Če bo odlično super, naslednjič definitivno spet grem in razlagam kako odlično super je tam tudi tistim, ki nič ne vprašajo 🙂
win-win
Če greš pa že iz štarta s podcenjevalnim odnosom, seveda dobiš temu primerno reklamo. Saj ni, da bi bilo nujno sprejemati bone.
Zakaj neki. Moj mož je tudi cepljen na belaMajčkaProofČisto. Tam maš čistila in krpe pa pucaj miško. Mene ne moti, dokler s tem ne utruja mene.
[/quote]
Tip ima zraven te obsesije še narcisoidnost, svoje fotke objavlja vsepovsod in piše o sebi kot o uspešnem podjetniku, potem vedno ima prav, in ko nima, se prepira do onemoglosti in pameten je ker uporablja tujke pogosto neskladne z kontekstom.
Tip ima zraven te obsesije še narcisoidnost, svoje fotke objavlja vsepovsod in piše o sebi kot o uspešnem podjetniku, potem vedno ima prav, in ko nima, se prepira do onemoglosti in pameten je ker uporablja tujke pogosto neskladne z kontekstom.
[/quote]
Je eden redkih normalnih in na nivoju ljudi tule. Korekten, spoštljiv in prijazen. Česar o tebi ne bi mogli trditi.
Je eden redkih normalnih in na nivoju ljudi tule. Korekten, spoštljiv in prijazen. Česar o tebi ne bi mogli trditi.
[/quote]
Bejž? Ampak samo dokler mu lezeš v rit. Drugače zna biti kar lepo nesramen. Pa neresen in blefer, da ni večjega. Net vse prenese, ko greš na privat zaradi kakšne zadeve, pa vidiš, da je vse bla bla.
Dopoldan je minil ležerno dopustniško. Po zdravstvenem pregledu, katerega namen pri dopustniških gostih je bolj ugotavljanje skladnosti zdravstvenega stanja z izbranim programom, kakor kaj drugega sva si privoščila nekaj čveka na terasi v zavetju borovcev, ki so pripekajoče poletno sonce spremenili v nežno božanje sončnih žarkov, vse skupaj pa poplaknila s capuccihinom in odličnim pomarančnim sokom iz sveže stisnjenih pomaranč.
Po kosilu, ki je spet ponudilo pester nabor jedi, ki so vse po vrsti teknile, sva si privoščila krajši dremež v prijetno ohlajeni sobi in … 😉 Nakar sva se odpravila malo namočit v bazen. Morska voda, pripeljana po ceveh, je bila ogreta na ravno pravšnjo temperaturo, da sem tudi jaz, sicer “alergičen” na prevelike temperaturne razlike, brez obotavljanja zaplaval. Notranji in zunanji bazen ponujata dovolj ležalnikov za vse, ne glede na to, ali vam bolj ustreza praženje na soncu v lovu za zagorelo poltjo, ali pa ste bolj moje sorte in imate raje senco in kako dobro čtivo. No, roko na srce, prav veliko nisem danes prebral.
Popoldansko večerni del je minil v duhu razvajanja v SPA. Masažna kopel v morski vodi za začetek lepo pripravi telo in sprosti mišice za tretmaje ki sledijo. Nekaj, na kar bi človek zlahka pristal, da se mu vgradi tudi doma. Spremembe temperature in pritiska v šobah so ravno prav blage, da po začetnem žgečkanju dodobra sprostijo mišice, pa tudi duha in po nekaj minutak postane lebdenje v vodi ob božanju vodnih curkov izmenično po celem telesu božanski užitek. Ko človek po četrt ure izstopi, tako občuti prijetno težo.
Piling z morsko soljo in eteričnimi dišavnicami sem sprva celo nameraval preskočiti in prepustiti Lepo(-b-)oki, a sta bila najina termina tako tesno skupaj, da sem nazadnje zadevo vzel kot nujno zlo. Ne bi se mogel bolj motiti. Koža je po tretmaju tako mehka in voljna, da njene hvaležnosti za namenjeno pozornost ni mogoče prezreti.
Za konec današnjega razvajanja pa so mi namenili masažo, po kateri se je svet zdel naenkrat mnogo lepši. Maser, fizioterapevt je imel naravnost “zlate” roke in izostren občutek, tako da so njegovi gibi in izredno prefinjeno prilagajanje intenzitete pričarali občutek božanske sproščenosti. Lepooki so namenili limfno drenažo, ki naj bi bila bolj pisana na kožo ženskam, kar ji je sicer dobro delo in je po vsemu skupaj naravnost žarela, a po moje bi še bolj, ko bi jo skozi roke spustil omenjeni.
Večer sva hotela zaključiti na terasi Pinje, a je bila večina miz rezerviranih, za nameček pa še osebje občutno nervozno, zato sva si premislila. Zapeljala sva se v Lucijo, v “najino” konobo Porto in obujala prijetne spomine. Hrana je bila izvrstna, kot sva imela v spominu, osebje pa kljub res veliki gneči prijazno in okretno.
Se nadaljuje…
Forum je zaprt za komentiranje.