Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje ste bili na vavčer in kakšna je vaša izkušnja?

Kje ste bili na vavčer in kakšna je vaša izkušnja?

Nismo letos bili prvič v hotelu hodimo vsako leto bili smo že marsikje tako da lahko primerjamo tako slaba hrana kot letos v Zrečah pa še ni bila nikjer pa smo večerjo sami plačali boljše da je ne bi. Da ti v hotelu z 4 zvezdicami 2 dni ponudijo isto hrano pa je že višek pomoje so bili ostanki za prilogo pa kuhan krompir pravtako 2 dni.
Mogoče so res krivi ti krizni časi pa se špara.

Smo že koristili del v Podčetrtku – Domačija Mlaker (Dobili več kot smo pričakovali) . Bili 4 dni, Kopali smo se tudi v Termaliji, saj smo na TIC-u dobili poceni celodnevne karte. Obiskali Pravljično deželo, Jelenov greben, čokoladnico, večerjali pri Halerju….Skratka bilo je čudovito, poceni, pa tudi veliko smo raziskali. Priporočamo…..
Avgusta smo rezervirali pa Aparmaje v Moravskih toplicah. Upamo, da bo podobno lepo…

Terme Olimia v Soteliji. Smo kar stalni gostje, letos zaradi bonov ostali še nekaj dni dlje kot smo planirali. Vse odlično, hrana, higiena, sobe na nivoju, zaposleni izjemno prijazni – kot vsako leto, zaradi gužve se nič niso poslabšali.

Na bazenih ni gužve, ker so odprti samo za goste nastanitev.

Za nas nobene druge terme sploh ne pridejo v poštev … raje ležimo doma, boni gor ali dol.

So pa do septembra polni …

Podarjeni bodo sorodniku za Rimske terme…. Edine terme v Sloveniji, ki še imajo nek standard, tudi sedaj v času korone.

Terma Lendava klicarim ze skoraj en mesec, pa se nihce ne oglasi.
[/quote]

Mejl… samo mejl…. le tako ti bo uspelo .😃

Mejl… samo mejl…. le tako ti bo uspelo .😃
[/quote]

Tudi pisala sem, pa nobenega odgovora.

Sem bil lani, pa tako zanemarjenih term že dolgo nisem videl.
V fitnesu je celo voda kapljala skozi strop in so imeli spodaj kar eno kanto postavljeno.
Ob bazenih plesen, odpadel omet….

Tudi pisala sem, pa nobenega odgovora.
[/quote]

Hja, očitno novi lastniki Madjarosi še bolj ignorirajo slovenske goste, kot so jih prej na Sava Turizmu ….

https://www.sava-hotels-resorts.com/si/terme-lendava

https://sobotainfo.com/novica/lokalno/terme-lendava-dokoncno-v-madzarski-lasti/531917

Sem bil lani, pa tako zanemarjenih term že dolgo nisem videl.
V fitnesu je celo voda kapljala skozi strop in so imeli spodaj kar eno kanto postavljeno.
Ob bazenih plesen, odpadel omet….
[/quote]
Jaz sem samo na olimpijskem bazenu in tam nč takega nism opazila. Do fitnesa mi niti slučajn ni. Razen kar je blo veliko upokojencev.

Ti pa Dubaja definitivno nisi videla 😁! Pivo v hotelu, ce imas srečo, da naletiš na happy hours, 8 evrov. Drugače pa tudi 12 evrov.

Turistična kmetija na Koroškem. Zelo zadovoljna – lep apartma, prijazni, izvrstna hrana…

Tudi moja starsa sta bila v lendavi v teh apartmajih. Sta 2 dni prej zakljucila dopust. Postelja je imela na eni strani tako mehko vzmetnico, da je izgledali kot da mama spi eno nadstropje visje od oceta. Tv je bil mali, (se tisti skatlast) da niti napisov nista videla. Pac sta izkoristila te bone. Drugace ze 10 let hodita v lendavo na počitnice in je vedno bilo super. Letos pa sta razocarana. Baje so terme lendava kupili madzari in zapisleni so zelo razočarani nad novim lastnikom

Podarjeni staršem za dopust.

Najbrž morajo prvič v življenju delati…

Lahko izdaš, kje ste to bili?
Hvala že vnaprej

Terme Dobrna katastrofa!!

Najbrž morajo prvič v življenju delati…
[/quote]

Ja, to bo. Da ne bo kdo sanjal, da je Terme Lendava kupilo madžarsko podjetje, ki se ukvarja s turizmom. Kupila jo je prek posrednikov Orbanova vlada – oziroma najverjetneje kar s slovenskim denarjem prek obvodov. Tako da Termam napovedujem briljantno prihodnost.

Nov lastnik družbe Terme Lendava je sicer podjetje Comitatus-Energia. Kot so zapisali v odločbi Javne agencije Republike Slovenije za varstvo konkurence ob potrditvi prevzema, je podjetje Comitatus-Energija bilo ustanovljeno leta 2011 z namenom ustanavljanja manjših elektrarn, ki pa od leta 2014 ne izvaja nobene poslovne dejavnosti, nima zaposlenih in je dejavno, predvsem kot projektna družba. Gre za podjetje v 100 odstotnem lastništvu Madžarske, vendar lastniške pravice dejansko izvaja podjetje Magyar Nemzeri Vagyonkezelő Zrt., ki je neodvisno podjetje, ustanovljeno za namene upravljanja madžarskega državnega premoženja. Slednje nima podjetij v svoji lasti, ampak preko izvajanja lastniških pravic upravlja podjetja s kapitalsko naložbo države Madžarske.

No zdaj pa poglejte, imamo korono, a je v bistvu še večja gneča, kot če jo ne bi imeli.
S temi vavčerji tako prav spodbujajo, da se ljudje stiskajo kot sardine, kljub temu, da so nas imeli pred tremi meseci doma zaprte! K
Kje ostaja previdnost?
KJE JE TUKAJ VARNOSTNA RAZDALJA?
Iz popolnega “lockdowna” direkt v … za to sploh nimam besed.
Kaj lahko pričakujemo septembra, ko bo konec dopustov in poletja?

No zdaj pa poglejte, imamo korono, a je v bistvu še večja gneča, kot če jo ne bi imeli.
S temi vavčerji tako prav spodbujajo, da se ljudje stiskajo kot sardine, kljub temu, da so nas imeli pred tremi meseci doma zaprte! K
Kje ostaja previdnost?
KJE JE TUKAJ VARNOSTNA RAZDALJA?
Iz popolnega “lockdowna” direkt v … za to sploh nimam besed.
Kaj lahko pričakujemo septembra, ko bo konec dopustov in poletja?
[/quote]

Krek je omenil nekaj o skrajšanju delovnega časa trgovin, da bo še tam več gužve in manj korone. Pol pa ne vem.

Pa da ne bo spam:
Krvavec, odlično.

Lahko izdaš, kje ste to bili?
Hvala že vnaprej
[/quote]

https://kmetija-ravnjak.si/

Včeraj popoldan prispel v Strunjan. Na strunjanski plaži je bila nepopisna gneča. O kakih “varnostnih ukrepih” včeraj ni bilo govora. Vzdušje sicer ležerno in prijetno. Hotel deluje urejeno in vzdrževano. Soba skrbno očiščena in tudi po preizkusu pogosto pozabljenih točk z belimi rokavicami, ni razočarala.

Osebje izredno prijazno in prijetno. Samopostrežna restavracija ponuja pester izbor hrane, ki je presenetljivo dobrih okusov. Tako z večerjo, kakor z zajtrkom izredno zadovoljna. Manjkal nama je le ržen kruh.

Glede sobne postrežbe se je opazilo, da sva jih malo presenetila, sicer pa vse na nivoju. Cene so sprejemljive, nikjer pretirane. SPA center zelo ličen, urejen in tudi ustrezno umaknjen, ter miren. Zjutraj sva imela individualno svetovanje in ogled kapacitet in prijazno osebje nama je šlo pri vseh dodatnih željah na roko.

Prvi vtis v Strunjanskem hotelu Svoboda torej zelo pozitiven in glede na mešane občutke pred časom, sem sedaj povsem pomirjen. Toplo priporočam.

Ovi si nosi bele rokavice na dopust da lahko buzerira čistilke.
Svaka ti čast 😀

Nikjer in nikamor ne grem…

Predrago…. vavčer je res za eno noč v hotelu, normalnen hotelu. Ne neki štali, ki je še slabša od doma. Sem rajš doma, k da grem v neko štalo, k je še slabše kot doma.

Neke privat nastanitve odpadejo, ker mi niso všeč.

Ležalnik na vrt, pa mam 5 zvezdni hotel.. kot gledam po slikah. :))

Čeprav 200 evrov se pač izkoristi. Najbrž tik pred rokom v najbližjem hotelu, 4 ali 5 zvezdice…. Ker za eno noč ne mislim iti daleč, ne na morje….

Ah, v določenih krogih je to običajna praksa. Pa še prav mi pridejo na soncu, ker imam nekaj težav z depigmentizacijo rok. Sicer pa je to znana fora po hotelih. Rob nad vrati, nad/za posteljo, ipd. so mesta, ki povedo, ali je bila soba očiščena, ali samo na hitro prebrisana.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close