Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje ste bili na vavčer in kakšna je vaša izkušnja?

Kje ste bili na vavčer in kakšna je vaša izkušnja?

Ste že koristili turistični vavčer? Kam ste šli, kako ste bili zadovoljni?

Kaj te briga, mona.

Terme Zreče zadovoljni bolj tako drugače še v redu vendar slaba hrana brez vsake izbire za večerjo po 2 dni isto verjetno pogreti ostanki sramota za hotel z 4 zvezdicami. Za vse si moral prositi nekatero osebje v restavraciji sitno kot da jim je vse odveč res smo se bedasto počutili ne vem mogoče so krivi ti korona časi.

Na bone se nikjer. Poletje prezivimo na Hrvaski obali tako, da nam boni niso pomembni. Mogoce jeseni Cateske toplice, ce ne no guzve.

za v naprej šenkan denar se nobeden ne bo trudil. poleg tega je 3/4 gostov prišlo izključno zaradi tega počivavčerja in niso stalni gosti. ko bo ta norija mimo bo pa spet vse po starem….

Zadovoljna, terme Lendava

Ampak saj večerja je za doplačilo in nimajo kaj jamrati, da to pa dobite itak podarjeno.

Eno rundo v Bohinju in eno v Portorozu. Zadovoljni z app.

Mi smo bili tudi v Lendavi. 6 dni v zasebnem apartmaju, ki je imel vse kar imamo tudi doma. 3 spalnice, pralni, sušili, pomivalni stroj, mikrovalovka, pečica, TV, glasbeni stolp,… Niti ni bilo treba nič doplačat, so bili že boni dovolj.

So bili pa prijatelji v Apartmajih Lipa zraven zdravilišča… ma cel apartma je bil za našo dnevno sobo, Tv je bil še CRT pa majhen. Mikrovalovka je bila celo notri, štedilnika pa nisem videl.

Pa še na bone niso šli, ker so plačali in rezervirali pred korono.

za v naprej šenkan denar se nobeden ne bo trudil. poleg tega je 3/4 gostov prišlo izključno zaradi tega počivavčerja in niso stalni gosti. ko bo ta norija mimo bo pa spet vse po starem….
[/quote]

popolnoma napačno – ravno sedaj bi morali te goste, ki so prišli izključno zaradi vavčerja pridobiti… se maksimalno potruditi, jim ponuditi edinstveno izkušnjo in potem se tak slučajni letošnji gost, naslednje leto vrne zaradi fantastične izkušnje…
jao ljudje pa res ne znate delati biznisa in skrbeti za stranke… s takim glupim razmišljanjem kot ga ti kažeš res ne.

popolnoma napačno – ravno sedaj bi morali te goste, ki so prišli izključno zaradi vavčerja pridobiti… se maksimalno potruditi, jim ponuditi edinstveno izkušnjo in potem se tak slučajni letošnji gost, naslednje leto vrne zaradi fantastične izkušnje…
jao ljudje pa res ne znate delati biznisa in skrbeti za stranke… s takim glupim razmišljanjem kot ga ti kažeš res ne.
[/quote]

Se strinjam. Enako kot s Kuponkoti. Če je bila moja izkušnja dobra, sem se vračala.

Kako smo si različni. Midva sva bila tudi v teh apartmajih, dobila sva celo večjega, za pet oseb, ker jim je manjših zmanjkalo( kopalnica, predprostor, velik dnevno bivalni prostor s kuhinjo, spalnica in balkon).Rezervirala sem en mesec nazaj. V kuhinjskem delu je bila res mikrovalovka, grelec za vodo, dve plati za kuhat in hladilnik, morda je bilo se kaj po omaricah, ma nisem rabila. Uporabljala sva samo grelec in hladilnik, hrano sva imela itak v hotelu. Za tv pa tiste pol ure kar je prizgan tud ni treba da je neke high kvalitete. Meni je blo pa dobr, da grem v plascu in kopalkah do bazena. Ker sem ze bila tam, mi letos ni blo v interesu skakanje za tur.znamenitostmi ampak res relax.

Podčetrtek Haller.

Super. Nismo pa koristili bazenov. Starejši pač. Hrana domača in v izobilju.

Kako smo si različni. Midva sva bila tudi v teh apartmajih, dobila sva celo večjega, za pet oseb, ker jim je manjših zmanjkalo( kopalnica, predprostor, velik dnevno bivalni prostor s kuhinjo, spalnica in balkon).Rezervirala sem en mesec nazaj. V kuhinjskem delu je bila res mikrovalovka, grelec za vodo, dve plati za kuhat in hladilnik, morda je bilo se kaj po omaricah, ma nisem rabila. Uporabljala sva samo grelec in hladilnik, hrano sva imela itak v hotelu. Za tv pa tiste pol ure kar je prizgan tud ni treba da je neke high kvalitete. Meni je blo pa dobr, da grem v plascu in kopalkah do bazena. Ker sem ze bila tam, mi letos ni blo v interesu skakanje za tur.znamenitostmi ampak res relax.
[/quote]
Oni so bili v takem za 3… pa še to so vse tri postelje v 1 sobici… mene pač ni pritegnil. Štedilnika res niso rabili, ker so imeli poln penzion, ampak vseeno. Jaz če grem v apartma pričakujem, da vsaj makarone z omako si pa bom lahko skuhal.

[/quote]

napisala si ”bi morali” . ja, bi morali. pa ne! če bi se jim res šlo za gosta ne bi že pred uvedbo vavčerjev nabili cene v nebo, za eno nočevanje in fruštuk…
biznisa te vrste pa ne delam, tako, da si lastno glupost kar nekam vtakni.

[/quote]
Terma Lendava klicarim ze skoraj en mesec, pa se nihce ne oglasi.

Čatež, v hotelu. Prvič, zadnjič in nikoli več. Osebje neprijazno, zoprno,, pri večerji te 5x vprašajo iz katere sobe si. Hrana za hotel s 4 zvezdicami pod nivojem, se ne morejo primerjati s Hr.hoteli z 2 zvezdicama. Večerja 14 eur za odraslega, 8,5 eur za otroka pa še pijače ne dobiš zraven, coca cola je 2,9 eur, pivo je 3,5eur k da smo v Dubaju.
Da ne govorim o gužvi. Vsi hotelu, torej hotel Terme, Čatež, Toplice so polni do konca avgusta. Mobilne hiške so zasedene, šotori, v glavnem na poletni revieru se nimaš kam vsesti. Vse polno na ful. In kje so tukaj kao koronski ukrepi? Kako lahko država dopusti tako gužvo? Da so hoteli na polno zasedeni, ds se drenjamo v jedilnici, v notranjih bazenih? Če bi korona res obstajala, bi najorej prišla v Čatež, ker če tukaj ne bo nihče zbolel, potem korona ne obstaja. Dopust smo zaključili prej in odšli na Hr., kjer so vsi prijazni in nas nosijo po rokah, pa še nobene gužve ni. Preostanek bonov pa naj si nekam vtaknejo.

Pa še ne pijače ne dobiš zraven….hahaha
Pa kaj se misliš da ti pripada….
Se vidi, da ne hodiš ravno po hotelih…

Hahaapaahaa

Hahaapaahaa
[/quote]

Letos na Hr. dobiš pri večerji gratis pijačo, če si vzel polpenzion, v nekaterih hotelih. Se pa največkrat poslužujemo all inclusiv variante, ker imam 3 še majhne otroke,ki bi skoz jedli. Tako da, ja poznam kar veliko hotelov po Hr.pa takega odnosa do gosta kot v Čatežu še nisem doživela in tako malo izbiro hrane in neukusno tudi ne.

Hahaapaahaa
[/quote]

Ja, zdaj se točno vidi, da je sociala pograbila priložnost in pričakovala, da jih bodo kot gospodo in dame stregli sprdaj in zadaj z nasmehom za angleško kraljico. Kar so pa pozabili, pa je, da za ta drobiž takšne potrežbe pač ne boš dobil. En gospod ali ena dama za to plača tudi nekaj evrov napitnine. 8,5 evrov drag kozarec vina je pa takim pravim gostom drobiž.

Dajte še kaj napisat ljudje, prav zabavno vas je brati.

Letos na Hr. dobiš pri večerji gratis pijačo, če si vzel polpenzion, v nekaterih hotelih. Se pa največkrat poslužujemo all inclusiv variante, ker imam 3 še majhne otroke,ki bi skoz jedli. Tako da, ja poznam kar veliko hotelov po Hr.pa takega odnosa do gosta kot v Čatežu še nisem doživela in tako malo izbiro hrane in neukusno tudi ne.
[/quote]

Ja, ampak gratis pijača pri večerji je kvečjemu dobrodošel bonus, nikakor pa ne standard, ki bi ga lahko utemeljeno pričakoval.

Bili, 5 nočitev, Terme Olimpija, zelo zadovoljni, prijazni, ponudba na nivoju, ni guzve, se bomo še vrnili tudi brez vavcerjev😊

Ja, zdaj se točno vidi, da je sociala pograbila priložnost in pričakovala, da jih bodo kot gospodo in dame stregli sprdaj in zadaj z nasmehom za angleško kraljico. Kar so pa pozabili, pa je, da za ta drobiž takšne potrežbe pač ne boš dobil. En gospod ali ena dama za to plača tudi nekaj evrov napitnine. 8,5 evrov drag kozarec vina je pa takim pravim gostom drobiž.

Dajte še kaj napisat ljudje, prav zabavno vas je brati.
[/quote]

Veš problem je, ker zdaj hodijo po hotelih ljudje, ki prej niso nikjer bili. Sedaj ko pa prvič nekam gredo pa pričakujejo oh in sploh…..
Pol pa se čudijo, da večerja za otroka stane 8.5 EUR …
Popizdis 😂😂😂

Sklenili smo da na gorenjsko se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gremo, obala ni sans.

Veš problem je, ker zdaj hodijo po hotelih ljudje, ki prej niso nikjer bili. Sedaj ko pa prvič nekam gredo pa pričakujejo oh in sploh…..
Popizdis 😂😂😂
[/quote]

Veš problem je, ker zdaj hodijo po hotelih ljudje, ki so prej hodili v tujino. Sedaj ko pa prvič gredo v slo pa pričakujejo oh in sploh…..

fixxx

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close