Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje ste bili na dopustu in kako ste ga preživeli?

Kje ste bili na dopustu in kako ste ga preživeli?

Ste imeli kakšne posebnosti, vas je kaj zmotilo ali ste bili z vsem čisto zadovoljni?
(kar se tiče apartmaja/hotela,lastnikov,sosedov,plaž,trgovin,ponudbe)…

Lep preostanek nedelje!

Katja

Kaj, ce bi kar ti zacela :))

In ti in tvoj dopust?

Iščeš material za raziskavo – tako povej potem?

Ali pa z besedo in naštevanjem iz lastnih izkušenj na plan, prosim….

U hrvatskoj s prekinitvami. Zadovjna.

V Bosni nama bo lepše. 🙂 Ampak res se spomnim, je bilo zanimivo se vozit in ustavljat po tistih pristnih vaseh, odmaknjenih od modernizacije, seveda so bili to tudi neki drugi časi, tudi v tem je razlika.

Drugače pa jaz tudi v “naši lepi” in imam navado, da se na dopustu čisto odklopim, ne vzamem niti telefona v roke, še za vremensko napoved se ravnam po pogleu v nebo, tako za sproti, ne za v naprej. 🙂

Prvi del dopusta z avtodomom Italija, Francija,Španij, Andora…… več kot odlično
Ta teden pa smo se vrnili iz Dalmacije in ponocno več kot odličnomene lahko pistaviš sredi puščave in si bom naredila lušno zakaj? Ker moje počutje ni odvisno od drugih ampak od mene. V ljudeh ter v mestih iščem kaj je dobro in ne kaj je slabo.

Letošnje poletje je bilo eno od lebših.

V Bosni nama bo lepše. 🙂 Ampak res se spomnim, je bilo zanimivo se vozit in ustavljat po tistih pristnih vaseh, odmaknjenih od modernizacije, seveda so bili to tudi neki drugi časi, tudi v tem je razlika.
[/quote]
Joj prav pogrešam Bosno in bosance. Bo treba it.

Fenomenalno.
Imel sem gostovanje Pozorišta i kući pri Big brotherju v živo

Mi smo bili na hrvaskem na enem otoku preko agencije relax. Katastrofa. Sobe polne pajcevine. (Stare par tednov) Postelje sploh niso pospravljale sobarice. Brisace so nam menjali v 1 tednu samo 1x. (Kljub opozorilu na recepciji.)Za povrhu pa je se 1 dan crknila klima v sobi, da smo se dobesedno cvrli. Ja, smo napisali pritozbo. Cakamo odgovor

Če želite dobre počitnice ne hodit na Hrvaško,ker boste razočarani.Za isti denar ali ceneje lahko letujete v Grčiji,Španiji,Italiji,Franciji,Tuniziji,Ciper,Egipt,Turčiji,Albaniji,Črni gori,Malti in Dominikanski republiki.

In spociti prisli iz Egipta in letos ni bilo prevroce sedaj avgusta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close