Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje spoznati res resno punco

Kje spoznati res resno punco

naredi internetno aplikacijo z vprašalniki, anketami … ki bo po vsem netu (ne samo na FB) našla primerno kandidatko in jo bo ekrat hopnotiziral da ti pade v objem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Resno punco je lahko spoznati na zavbavi .
Ali na plesu ki drudrugega iščeta .
Lahko na morju ko sta na plazi .
Na cesti ko hodita .
V avtobusu ko kremljata .

kakšna je to res resna punca?
a taka ki se nikoli ne smeje?

Resno dekle je lahko spoznati na plesu , morju , srečanju , sprehodu in družbi .
Vendar tisto dekle mora biti samo tvoja .

Čaki mal..
Torej resna punca je že tvoja. Zakaj bi jo potem spoznal na avtobusu če je že moja. Tega pa ne razumem 🙂

Rad bi spoznal resno dekle ki bi z mano plesala .
Vendar upam bo kakšna punca tako prijazna ter sletna zame .

Problem je v tem, da dandanes tezko kaj resnega najdes.
Ce si prevec prijazen ji nisi zanimiv, ce si prevec dovolis tudi ni vredi.
Odvisno tudi kaki tip cloveka si, ce si taki ko vedno zenske dobi – bos vedno nekak dobo,
ce nisi potem se pac moras sprijaznit s tem da bos tezko kaj zahaklo.

Jaz sem imel vedno probleme, ker se nisem mogo pripravit do tega da bi bil cepec do zensk, zato te potem ne dihajo. Obstajajo res ena zanesljiva Tehnika Push and Pull, saj zenske niso druga kot malo boljsi Program, Ce ga znas heknit, jo lahko prepricas v kaj hoces, tisti ki zenske dobijo to tehniko uporabljajo ne da bi vedli isto pri zenskah.

Ceprav v taksnem svetu zivet da moras uporabljat tehnike da kaj dobis in ne to da te zenske vzamejo taksnega kaksen si je res zalostno. Zenske bi se mogle zavedat da morajo pustit cas moskim da se malo sprostijo in potem pozneje jim nebo zal. Pac ocitno svet ne deluje tak.

Ampak konc koncev vsak, ki si res zeli bit z nekom bo slej all prej kaksno punco spoznal.
Ce pa hoces malo experimentirat pa priporocam PUSH and PULL tehniko, ceprav ti parkrat ne rata ni panike – vaja dela mojstra 🙂

Zal je taksna samo ena na tem planetu. In to je kip Svobode v Ameriki.

Imam zelo zanimivo vprašanje kje lahko kakšno primerno dekle za ples .
Vendar hodim po veselicah pa ne dobim take punce ki bi z menoj hotela na ples .
Zato vas bi vprašal kje se lahko dobi dekle ki me čaka za prvi ples z menoj .

Zanima me kje na morju ali zabavi spoznati kakšno dekle ki se bi zaljubila .
Ponavadi vidim kako se nekateri na plaži poljubljajo , stiskajo , slatajo ali celo seksajo .
Sicer zelo ra bi spoznav kakšno dekle ki se bi lahko z njo poljubljav ali drzal za roko ali objev cez ramena .
No tudi v toplicah se to dogaja na primer v bazenu ki se fant in dekle slatko stiskata ter poljubljata .

To pride vse po samem ko je pravi trenutek sploh ni treba iskati in se truditi nekaj na silo. Fokusirajte se na sebe in delajte na sebi da si to osebo res zaslužite in jo boste spoštovali, sprejeli z vsemi pomankljivostmi tako kot pač je. Nikoli ne poizkušajte spremeniti osebe sprejmite jo tako kakršna je in imejte jo zelo radi kajti to se vam bo zelo obrestovalo pozneje v življenju. Imejte se radi, lep pozdravček vsem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close