Kje spoznati res resno punco
No predlagam ti, da se na novo registriraš in napišeš, da si res resen fant, ki išče res resno punco in seveda nikakor ne o tem, da se v lokalih najde samo takšan za eno noč in da so to tvoje izkušenje, namreč zavoljo resnosti je modro zamolčati kak podatek, je prej pisal boom…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] No predlagam ti, da se na novo registriraš in napišeš, da si res resen fant, ki išče res resno punco in seveda nikakor ne o tem, da se v lokalih najde samo takšan za eno noč in da so to tvoje izkušenje, namreč zavoljo resnosti je modro zamolčati kak podatek, je prej pisal boom…[/quote]
ejej, to je pa prva napaka v tvoji excelovi tabeli. :-))) Jaz pa tega že nisem napisal. Prej nasprotno.
No predlagam ti, da se na novo registriraš in napišeš, da si res resen fant, ki išče res resno punco in seveda nikakor ne o tem, da se v lokalih najde samo takšan za eno noč in da so to tvoje izkušenje, namreč zavoljo resnosti je modro zamolčati kak podatek, je prej pisal boom…[/quote]
ejej, to je pa prva napaka v tvoji excelovi tabeli. :-))) Jaz pa tega že nisem napisal. Prej nasprotno.[/quote]
hahahaa 😉
No predlagam ti, da se na novo registriraš in napišeš, da si res resen fant, ki išče res resno punco in seveda nikakor ne o tem, da se v lokalih najde samo takšan za eno noč in da so to tvoje izkušenje, namreč zavoljo resnosti je modro zamolčati kak podatek, je prej pisal boom…[/quote]
ejej, to je pa prva napaka v tvoji excelovi tabeli. :-))) Jaz pa tega že nisem napisal. Prej nasprotno.[/quote]
hja…si…
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Torej, bivši “žurer”, ki prevzema vlogo resnobneža. Hmm, na kaj me že to spominja…? Na razne perspektivne copatarje iz moje mladosti. Tudi oni so v sebi odkrili poslanstvo za resnobnost, ko so po nekaj letih obiskovanja lokalov spoznali, da je le redkim zapisana usoda promiskuitetnih frajerjev, na katero so upali. V glavnem se spadali v množico statistov navlaženih pogledov in s sem in tja kakšnim nerodnim manevrom poskusnega zbliževanja z nesojenimi jim konkubinami.Seveda so se tudi oni, kot vsi njim podobni, hvalili z žrtvami osvajalnih pohodov, čeprav jih navzoči nismo kaj prida videvali, da bi v parih zapuščali zabavišča. No, po nekaj mrtvih sezonah so le prišli do razsvetlitve ter se odločili za klasiko dolgočasij in predvidljivosti življenja v “resnem” razmerju s prvo kandidatko, ki je pokazala interes za to.
Njihove izbranke po sili razmer so bile bolj ali manj vrstnice, permanentne obiskovalke diskotek, “žurerke”, ki so se počasi že malo postarale glede na običajno klientelo teh prizorišč. Počasi jim je že primanjkovalo samskih prijateljic, s katerimi so se hodile nastavljat in norčevat iz fukfehtarjev. Vedno manj je bilo voljnih plačevanja dragih drinkov za poznimi šanki. Ker se ni več trlo interesentov za manipuliranje, so se odločile, da to ni več zanimivo, da bi se pa zdaj šle kaj bolj letom primernega, kaj bolj klišejskega… Ne, da bi ravno to iskale, ampak je bilo najbolj pri roki in še najbolj zanesljivo, če si ulovijo samce, ki ustrezajo mentaliteti svojih pohlevnih fotrov. Ker so imele že kilometrino v budaljenju teličkov, jim ni bilo težko diskretno udomačiti niti naših žrebičkov, nemirnih od drgeta v paritvenem obdobju. Pa še ustrezale so naravi žensk, ki jim je bila tako domača – naravi njihovih ukazovalnih mater…
Fotrov sine je dobro ugotovil, da z leti, ko se bližajo 30, ali še čez, potrebo po resnosti začutijo predvsem neuspešni don Juani in že malo postarane žurerke, ki niso več zanimive lokalnim frajerjem in se odločijo, da bodo atraktivne jebache, po katerih so dolga leta posegale, nadomestile z enim zanesljivim plačevalcem položnic in koscem trave.
Kar je res v sebi resnega in družinskega, se poparčka in podružini že prej.
To to Spider.
Resnica bo spet bolela :D[/quote]
Mene sicer prvi odstavek ne moti, ker nikoli nisem bila huda žurerka. Moteč je drugi odstavek, ker je z njim diskvalificiral veliko ljudi, tudi sebe. Spider ima “svojo resnico”. Ostali imamo svojo. Spider in Matjažko sta obe strani enega kovanca. Oba imata toga in neprilagodljiva stališča, ki so si sicer nasprotna, bistveno pa je, da tvorita isti kovanec. Razlika je samo v tem, da Matjažko vsaj izgleda, da ve, kakšno žensko išče (čeprav je zelo verjetno ne bo našel), pri Spiderju pa mi ni čisto jasno, ali sam ve, kakšno žensko bi rad.
To to Spider.
Resnica bo spet bolela :D[/quote]Mene sicer prvi odstavek ne moti, ker nikoli nisem bila huda žurerka. Moteč je drugi odstavek, ker je z njim diskvalificiral veliko ljudi, tudi sebe. Spider ima “svojo resnico”. Ostali imamo svojo. Spider in Matjažko sta obe strani enega kovanca. Oba imata toga in neprilagodljiva stališča, ki so si sicer nasprotna, bistveno pa je, da tvorita isti kovanec. Razlika je samo v tem, da Matjažko vsaj izgleda, da ve, kakšno žensko išče (čeprav je zelo verjetno ne bo našel), pri Spiderju pa mi ni čisto jasno, ali sam ve, kakšno žensko bi rad.[/quote]No, saj je že povedal: poročena naj bo, da mu ne najeda, ko postane “nepotrebna” 😉
Mene sicer prvi odstavek ne moti, ker nikoli nisem bila huda žurerka. Moteč je drugi odstavek, ker je z njim diskvalificiral veliko ljudi, tudi sebe. Spider ima “svojo resnico”. Ostali imamo svojo. Spider in Matjažko sta obe strani enega kovanca. Oba imata toga in neprilagodljiva stališča, ki so si sicer nasprotna, bistveno pa je, da tvorita isti kovanec. Razlika je samo v tem, da Matjažko vsaj izgleda, da ve, kakšno žensko išče (čeprav je zelo verjetno ne bo našel), pri Spiderju pa mi ni čisto jasno, ali sam ve, kakšno žensko bi rad.[/quote]No, saj je že povedal: poročena naj bo, da mu ne najeda, ko postane “nepotrebna” ;)[/quote]
Ampak kljub vsej Spiderjevi ciničnosti za razliko od nekaterih ni ženomrzec in o ženskam piše veliko lepše in bolj spoštljivo od samozvanih resnob, ki iščejo bodočo ženo.
Tiste poročene znajo biti veliko hujši problem in nikjer ne piše, da ne bodo najedale. ;)) Če mu neporočena ali nevezana začne težiti, bo imel na grbi samo njo. Če mu poročena začne težiti in mož izve, kaj se je dogajalo, bo imel na grbi še njega. In naj ga samo spomnim: V svetu je kar nekaj primerov, ko je razočarani in prevarani mož ubil ljubimca.
Forum je zaprt za komentiranje.