Kje spoznati res resno punco
Take teme so bile že na tem forumu vendar sem se odločil odpreti novo ker so tiste precej stare že. In sicer me zanima kje bi res lahko spoznal res resno punco in kje ste se vi spoznali? Do sedaj nisem imel problemov glede punc samo nikoli ni bilo to kar bi želel. Do sedaj sem imel dve malo daljše veze vse vstalo je bilo samo kaka avantura. Nekako sem se naveličal tega, in bi počasi želel najti res kako primerno in da bi bila podobnega mišljenja. Zanje čase se mi sploh ne hodi več žurat in hodit prav veliko po lokalih hodit kot včasih, ;). Nisem prav veliko star vendar imam popolnoma drugače mišljenje in poglede na prihodnost kot par let nazaj ko je bilo bistvo it vsak vikend konkretno žurat ;). Prijavil sem se na twoo profil vendar so mi pisale samo take punce ki niso niti približno po mojih kriterijah ali je pa bila iz čisto drugega konca Slovenije ;). Recimo na facebooku so vse punce ki so m všeč več ali manj že zasedene glih z vsako pa spet nebi bil. Je problem da sem preveč izbirčen? Kakšne izkušnje mate kaj vi glede tega?
pravzaprav ne razumem dobro te želje po iskanju resnih punc ali fantov. Tole glede resnosti mi deluje kot iskati nekoga, ki ima pred sabo cilj, potrebuje pa sredstvo. Jaz pa ne bi ravno želel biti samo sredstvo. Se mi zdi veliko bolje, če nekaj resnega nastane iz neresnega. Torej bi bilo bolj pravo vprašanje kako to, da ob tebi ne uspe nobeni prešaltat. Morda pa zato, ker tudi punce ne želijo bit samo sredstvo.
V vsakem primeru si “sredstvo”, če že tako gledaš na to. Ali pa misliš, da tisto kar nastane iz neresnega, pred sabo nima cilja? 🙂
Lahko pa začutiš tudi v sebi. Eni začutijo prej, drugi pozneje, tretji nikoli. Seveda je pa potem tudi treba spoznati osebo, ob kateri lahko to željo (po resnosti) izpolnjujemo.
Avtorja verjetno zanima kakšen dober predlog kje bi lahko spoznal resno punco ali pa kakšna osebna izkušnja kje je kdo spoznal resnega partnerja in je zato odprl tako temo ki jih je bilo na forumu mimo grede kar nekaj že vendar precej stari in je zato odprl eno svežo. 🙂 Sicer je pa tem zelo veliko na forumu in ti svetujem da pač beri tiste teme ki te sicer zanimajo.
to to 😀 Spiderm idvam orva 1x na pir bova celi Mon ob 1 kišti obdelala :D[/quote]
Namesto kartona piva raje financiraj za tečaj pisanja. :))[/quote]
Oprosti gospodič da se mi je mudilo in sem malo prehitro razmake stiskal !
Avtorja verjetno zanima kakšen dober predlog kje bi lahko spoznal resno punco ali pa kakšna osebna izkušnja kje je kdo spoznal resnega partnerja in je zato odprl tako temo ki jih je bilo na forumu mimo grede kar nekaj že vendar precej stari in je zato odprl eno svežo. 🙂 Sicer je pa tem zelo veliko na forumu in ti svetujem da pač beri tiste teme ki te sicer zanimajo.[/quote]
na hitro preletel temo in že po parih postih opazil dekle ki ustreza avtorju..
Avtorja verjetno zanima kakšen dober predlog kje bi lahko spoznal resno punco ali pa kakšna osebna izkušnja kje je kdo spoznal resnega partnerja in je zato odprl tako temo ki jih je bilo na forumu mimo grede kar nekaj že vendar precej stari in je zato odprl eno svežo. 🙂 Sicer je pa tem zelo veliko na forumu in ti svetujem da pač beri tiste teme ki te sicer zanimajo.[/quote]Avtor, podoben problem imaš kot ona, ki se v drugi temi sprašuje, če je k*… namreč, ti si prej hodil po žurih, zdaj si se iznenada spreobrnil, in na lepem nimaš pojma, kje bi našel res resno punco…
to je sicer resen problem, kajti ko boš eno tako našel, se ti zna zgoditi, da ti ne bo verjela, da si pa zdaj ti resen…
spiderjevo in matkičevo nerazumevanje je čisto na mestu cccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Avtor, podoben problem imaš kot ona, ki se v drugi temi sprašuje, če je k*… namreč, ti si prej hodil po žurih, zdaj si se iznenada spreobrnil, in na lepem nimaš pojma, kje bi našel res resno punco…
to je sicer resen problem, kajti ko boš eno tako našel, se ti zna zgoditi, da ti ne bo verjela, da si pa zdaj ti resen…
Am ne sem pač mnenja da se v nočnih klubih, diskotekah,.. lahko spozna punce več ali manj samo za avanture pa to,.. Vsaj v večini primerov je bilo tako pri meni. Sedaj me je pa pač minilo to in želim pač eno resno. 😉 Zato sem tu odprl temo če se dobi kak dober predlog ali pa kdo svojo izkušnjo pove…
Forum je zaprt za komentiranje.