Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje so ženske, ki so zadovoljne s samskostjo?

Kje so ženske, ki so zadovoljne s samskostjo?

Mal pred mojim robčkom.

Zlo ne maram ugibat in imam rada črno na belem.

Dobrota ki gane direktno v srce

To ni jasen odgovor.
Jaz sem ga razumela, da si moski111 želi resne veze :). Kar pa se ne ujema z njegovo najboljšo odločitvijo 🙂

[/quote]

Tale nogomet … pa naj me fantje popravijo, če se bridko motim. Imam občutek, da so pri tem vseeno rajši sami kot s puncami. Tako da glede nogometa od žensk pričakujejo samo eno – da jim med tekmo dajo mir. Kvečjemu, da jim sproti dovajajo hladno pivo, če so ravno v bližini.

Jaz sem se pa že bala, da si en zakrknjen samec 🙂

(Imam zalogo robčkov, ker sem, kot rečeno, hudo prehlajena. Če rabiš …)

Le zakaj sem dobil asociacijo na Jekly and Mr Hyde?

Ne upam niti postavit podvprašanja, ker boš spet zajamral, če moraš spet vse razlagat …

Pa saj ne moreš tega zadržat v sebi

To je mnenje nepoučene ženske 🙂
Drugače pa to kar si napisala velja le za Slovenijo. Ne poznam Slovenke, ki bi poznala recimo pravila nogometne igre. Zato, ker je to za Slovenke pod častjo, posebej za “visoko” šolane. V tujini je to malo drugače. Recimo v New Yorku sem videl, da na tekme Rangersov pa Giantsov pridejo cele družine. Ženske so v dresih svojih klubov, pa govorim o šolanih puncah. Tudi v Nemčiji ni nič drugače. Športni dogodki, so postali del kulture.
Ko sprašujete kje srečat fanta??
Na športnih dogodkih jih je na tone ampak to punc ne zanima (nogomet.košarka,formula 1, motogp), na sejmih jih je na tone (avtosejmi, navtika, motorji), pa zopet vas to ne zanima. Na raznih mitingih in drugih vojaških zadevah, na tone tipov, ampak zopet punc pa orožje ne zanima.
Ve pa iščete tipe kje??? Na aerobiki, kuharskih tečajih, v hribih, ….. Skratka iščete v zelo ozkem območju samskik moških, kjer je huda konkurenca.
Škoda, same si otežujete izbiro :).

drži, ti je ne poznaš. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

drži, ti je ne poznaš. :)[/quote]

Bi jo pa rad, seveda, če obstaja 🙂

drži, ti je ne poznaš. :)[/quote]

Bi jo pa rad, seveda, če obstaja :)[/quote]

obstaja. poznam zelooo dobro. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hitri, mene privlačijo moški, ki se ukvarjajo s športom, ne moški, ki samo navijajo. Če moški igra nogomet, je fajn. Če pa samo glede nogomet, hm, to pa ni ravno zanimivo.
Če igra tenis, badminton, če vesla, teče, kolesari, hribolazi, pleza, pleše, rola, kajakari, rafta, potaplja, … karkoli od tega je naravnost super.
Da pa bi hodila samo na neke tekme, to pa ne. No na kako tekmo plavanja, gimnastike, kolesarstva, kaj takega bi še šla pogledat. Na formulo pa ni šans. Dolgčas za umret.
Košarka, odbojka, nogomet… vse to je bolj zabavno igrat kot pa gledat (če bi moj fant igral nogomet potem bi naredila izjeme in bi hodila na tekme gledat :)).
Ne boš verjel,a mpak na vojaških zadevah sem pa večkrat, službeno :), ampak tudi nič uspeha kar se tiče moških.

Bi jo pa rad, seveda, če obstaja :)[/quote]

obstaja. poznam zelooo dobro. :)[/quote]

In v katerem muzeju jo lahko vidim 🙂

hm, če bi imela kakšno zanimivo tekmo iz npr. EP ali SP za sabo, tega ne bi trdila.

pravzaprav tudi v muzeju jo lahko vidiš. večkrat. 🙂

japkica, tekme nogometa me pač ne pritegnejo, tako kot me opera ne.
Dobro tekme smučanja, smučarskih skokov, plavanja, gimnastike… to je zanimivo. Tudi odbojka bi še šla. Nogomet pa me res ne potegne.
Tudi razni bencinski športi mi pač ne dišijo. Sem že bila na rellyju in mi je dovolj za naslednjih par let 🙂
Pač bolj padam na športne, kot na navijaške tipe 🙂

verjamem, verjamem. pravim le, da dokler ne probaš ne veš. pa tu ne govorim o navijačih, temveč o občutku, ki se lahko prebudi v tebi na eni takšnih tekem, sploh če navijaš za svojo ekipo.

Samo meni so vseeno ljubše tekme drugih športov, če že moram kaj gledat 🙂

Kolobacije. Vsak ima svoje interese in hobije. Njega verjetno tudi ne bo zanimalo kvačkanje.

Hitri, pa na rokomet si pozabil, tam jih je tudi dosti.:)

Tudi mene ne zanima kvačkanje 🙂

saj te ne nagovarjam… vseeno pa imam občutek, da iščeš sto in en izgovor… le, da si na varnem. lahko pa, da se motim.

Evo, pa imata nekaj skupnega. 😉

Mislim, da se vedno lahko najde področje, ki zanima oba – če se to želi, obenem kdaj tudi malo prilagodi.

Bistvenega pa nisi povedala: si RIBICA-RAKICA?

🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close