Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kje so vse nekdanje kuharice?

kje so vse nekdanje kuharice?

pozdravljene, že kar nekaj časa se ne javljam, občasno- res občasno- malo pokukam in kaj preberem. pri teh “obiskih” že kar nekaj časa nisem zasledila znanih imen- babi, vladka /včasih jo opazim/, mimi, avena,kroki, kresnica,zala…
ne vem, ali ne pogledam dovolj pogosto, ali ste spremenile nicke,ali se pa ne javljate več?
danes sem po daljšem premoru zopet pokukala sem in kar malo nostalgično prebirala nekatere stare objave /iskala sem nek določen recept/.
lep pozdrav vsem, predvsem pa tem meni poznanim petra

@petra. vse zgoraj naštete kuharice imamo pestrejše spolno življenje zato ne ostane kaj dosti časa za kuhanje.

Lep kuharski pozdrav –

Tudi na tem forumu so se našle zatežene babe, ki so stalno najedale tistim, ki smo jih preveč hvalili. In so se pač odločile, da bodo svoje bogate znanje delile s tistimi, ki znajo to cenit in se ne obregnit ob vsako stvar. Žal…

Zdravo Petra

Tudi jaz pogrešam zgoraj naštete posebno Babi, sem pa vesela da se je oglasila vsaj ena “stara”.

LP nona Karolina

Evo še ena iz stare garde. Ja dela imam res veliko takega ali onakega. Ravno danes sem bila s starejšim 4 ure na eni pa na drugi urgenci. Rezultat lungeta na prstu.

Pa druge dame stare garde kako kaj ??

zdravo nona karolina ,kroki . lepo vaju je spet brati.to pomeni,da sem in tja le še pokukamo na ta forum. upam,da se bo še katera oglasila !! mogoče celo babi !?
danes sem izjemoma odprla računalnik in pogledala,če se je mogoče katera oglasila. imamo dosti časa- kuham namreč juho- tipično nedeljsko kosilo :). lep pozdrav petra

Hmmm… A spadam tudi jaz med stare kuharce? Ceprav se nisem takooo stara? :))

Vas gledam, spremljam in pogresam kaksne konstruktivne debate in izmenjave izkusenj in receptov. Skoda je toliko negativne energije, ki se jo vedno znova najde… Se pa tudi jaz velikokrat spomnim “dobrih starih casov”, so posebej prvega srecanja kuharic, ki je bilo vec kot prisrcno :).

No, cez cas vas bom pa mogoce veckrat pocukala za rokav, ko bom iskala kake recepte za otrosko hrano in ideje, kako s kuho presenetiti ali zamotiti malcke :). Malo se mora nase dete zrasti, pol pa spet zacnemo carati po kuhinji :).

Lp, mishika

Tudi jaz pogrešam stare čase in pogovore.
Škoda da dobre stvari minejo tako hitro.

l.p. Marija

Ah, te stare punce ful pogrešam…

Sem pred časom bila redna gostja tukaj – sem samo brala, pa delala potem doma babine pituljice, pa prekopirala kak recept, zdaj pa že več kot leto nisem bila tukaj… Upam, se kake stare punce kaj oglasite… pa napišete kak dober recept.

Kaj pravite, da se zmenimo nekje na kavici ?

Zmenimo čas, kraj in število ?

Pa da malo poklepetamo o starih časih, se posladkamo in ……..

Ste za ??? Predlog ??

Tudi jaz sem se danes spet oglasila na forumu po nekaj letih, da najdem star recept naše Babi. pa sem ga našla in še cel kup njenih neprekosljivih nasvetov, idej in topline. In vseh tistih prijaznih besed drugih punc, od zale, Staše, mishike, Petre, none Karoline, kroki in tako naprej. Tudi jaz sem vas večinoma brala, ampak vaši nasveti in vaše zgodbe, dogodivščine in vse ostalo, kar sodi zraven, so bili neprekosljivi.
Toliko topline in prijetne energije… Pogrešam vaša pisanja in našo skupno Babi. Nikoli vas nisem spoznala, ampak se mi zdi, kot da ste del svojih življenj pustile tudi nam, ki smo večinoma brali in se učili od vas. Punce, zakon ste. Z veseljem bi vas kdaj spoznala v živo, ker takih ljudi res manjka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close