Kje so tisti casi, ko so moski se bili moski.
Pravi moski je alfa k prime pi*ko za rit jo na hard po*uka in je avtoriteta k zna pi*ko odjebat. Tko ti recm ene tri 4 pi*ke dobr po*ukas one povejo frendicam naprej i pol sm haras se same javlajo da bi jih po*ukal sm mors pazt k mors sm najbolse zbirat da drzis imiđ
YOLO
[/quote]
In katera je boljša… leva al desna?
Glej stvar je taka , babe niste pripravljene sprejeti desce take kot smo, toliko časa ste pritiskale da ste dosegle poženščenje moških, sedaj vam pa spet ni prav češ pravih descov ni več, ko pa nabašete nanj je pa neandertalec, nasilnež, neotesanec in kaj vem kaj še.
čim ste mulcem vzele možnost pretepov, ko se morajo nekaj opravičevat, oblačite jih v krila, silite jih igranja s punčkami, namesto s puškami in fračami, skratka polno je tega, krive ste si pa same !
[/quote]
Je tako, na kratko, kot sem že povedal, prfliknjene do konca, hrepenijo po tistem , proti čemer ves čas kokodakajo…..v prihodnosti bo verjetno prišlo do tega, samo usekat čez rit, nič vprašat.
Glej stvar je taka , babe niste pripravljene sprejeti desce take kot smo, toliko časa ste pritiskale da ste dosegle poženščenje moških, sedaj vam pa spet ni prav češ pravih descov ni več, ko pa nabašete nanj je pa neandertalec, nasilnež, neotesanec in kaj vem kaj še.
čim ste mulcem vzele možnost pretepov, ko se morajo nekaj opravičevat, oblačite jih v krila, silite jih igranja s punčkami, namesto s puškami in fračami, skratka polno je tega, krive ste si pa same !
[/quote]
Za streljat ste butli. Ostali bi v hostah, tja spadate.
Model moja rokca je ze tolk pi*k zrajcala kokr jih ti u lajfu nebos vido mam ze tolk kondicije da bi lahk cel dan rajco sm jeba zakwa pa mam pi*ko naj mi ona zdrka pol jo pa po*ukam kwa se bomo sm neki s prsti rajcal tle sj nismo jebeni ginzici
[/quote]
Pa vse to ti rata v z dudo v ustih, celo tapkat po tipkovnici, vauuuu.
Model moja rokca je ze tolk pi*k zrajcala kokr jih ti u lajfu nebos vido mam ze tolk kondicije da bi lahk cel dan rajco sm jeba zakwa pa mam pi*ko naj mi ona zdrka pol jo pa po*ukam kwa se bomo sm neki s prsti rajcal tle sj nismo jebeni ginzici
[/quote]
Zakaj lastno mamo kličeš pi*ka? To ni lepo od tebe.
Forum je zaprt za komentiranje.