Kje so tiste lepe stare babe iz samohvalnic?
Jaz takih ne srečujem na poti iz bifeja domov. Moje stare sosede so vse nikakve za pogledat. Babe štiridesetletne z vampi čez pas so tudi na pločnikih nikakve za pogledat. Potem grejo pa te koze na internet pravit, kako so one vse urejene damo, morda samo malo okrogle, ampak greha menda vredne, tipi so pa vsi nikakvi. One so pa fenomenalne. Kje je tem budalam babjim samokritika? Pa pijančki bolje zgledamo od njih.
Ne vem, na katere ti naletaš in vse pogojuješ s 40+. Pred kratkim sem bila v Avstriji in da tam vidiš mlade punce, večinoma imajo cirka sto kil, neverjetno zavaljeni so, tako mladi, stari, punce in fantje. Je kakšen vmes tudi vitek, ampak očitno postajajo kot Američani, preobilni in zasvojeni z računalniki in televizijo.
Sicer lepota prihaja od znotraj, moja babica je stara, ampak prelepa, kar žari. Obraz ima skoraj brez gub, nima skoraj nič sivih las, res pa je, da je bila v mladosti lepotica, za katero so se fantje po vaseh množično pretepali. In še danes je zelo lepa.
Na poti v bife in iz bifeja…verjamem, da nobene ne srečaš, ne vidiš, kaj šele, da bi imel z njo opravka:). Se moraš kdaj umiti, vreči prešvicane cote v pralni stroj in tako naprej. Tudi lokacija ni ravno obetavna. Ampak zdaj to sovpada s tvojo zunanjo podobo. Evo, toliko na kratko, zakaj jih ne srečuješ.
V bistvu je tako, da je vse to, kar je moškemu na ženski “seksi”, bolj produkt industrije. Mejkap, štikle, samostoječe nogavice, mini krila, dekolteji, modrci, ki stisnejo joške, stezniki in podobno.
Ženska sama po sebi ni nek ful afrodizijak za moške. Šele, če je opremljena s temi dodatki, je to, čemur deci ob šanku rečejo “huda baba”.
A to je zate problem, ker ti jih drugi poberejo? Jaz sem pa mislil, da tebe zanimajo drugačne. :))
Forum je zaprt za komentiranje.