Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje so tiste lepe stare babe iz samohvalnic?

Kje so tiste lepe stare babe iz samohvalnic?

Jaz takih ne srečujem na poti iz bifeja domov. Moje stare sosede so vse nikakve za pogledat. Babe štiridesetletne z vampi čez pas so tudi na pločnikih nikakve za pogledat. Potem grejo pa te koze na internet pravit, kako so one vse urejene damo, morda samo malo okrogle, ampak greha menda vredne, tipi so pa vsi nikakvi. One so pa fenomenalne. Kje je tem budalam babjim samokritika? Pa pijančki bolje zgledamo od njih.

Ne vem, na katere ti naletaš in vse pogojuješ s 40+. Pred kratkim sem bila v Avstriji in da tam vidiš mlade punce, večinoma imajo cirka sto kil, neverjetno zavaljeni so, tako mladi, stari, punce in fantje. Je kakšen vmes tudi vitek, ampak očitno postajajo kot Američani, preobilni in zasvojeni z računalniki in televizijo.

Sicer lepota prihaja od znotraj, moja babica je stara, ampak prelepa, kar žari. Obraz ima skoraj brez gub, nima skoraj nič sivih las, res pa je, da je bila v mladosti lepotica, za katero so se fantje po vaseh množično pretepali. In še danes je zelo lepa.

:)))))
:)))))))
Jebo te jaz u dupe:)

To se te grdobe tolažijo medsabo. Sploh pa, večina jih pravi, prijateljice bi mi dale vsaj 10 let manj, v resnici pa se gre tu samo za eno prijateljico, pa še ta ji je podala samo subjektivno oceno lol

V ameriških filmih, tistih najbolj žajfastih.

Na poti v bife in iz bifeja…verjamem, da nobene ne srečaš, ne vidiš, kaj šele, da bi imel z njo opravka:). Se moraš kdaj umiti, vreči prešvicane cote v pralni stroj in tako naprej. Tudi lokacija ni ravno obetavna. Ampak zdaj to sovpada s tvojo zunanjo podobo. Evo, toliko na kratko, zakaj jih ne srečuješ.

Prehitro hodiš iz bifeja domov. Spij še dva pira in vse bodo lepše. Boš videl.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Dobra! Lahko pa, da bo takrat začel že moške objemat.

Na prste ene roke lahko preštejem, kolk poznam 40+ letnic, ki zgledajo res dobro. Ene par pa jih je. So ločene, ali pa imajo doma tipa, ki bi bil po forumski terminologiji označen kot “šminker” ali celo bad guy. Nobena nima nekega običnega capeljna.

Mi lahko kdo pove, zakaj bi tip pri zdravi pameti hotel imeti recimo Antilopo ali Skelo za babo? Kaj ti take lahko povzročijo v življenju razen grenkobe in žalosti?

Problem je, ker je za večino tipov tu gor, privlačna ženska, ženska z vampom, brki in poraščenimi rokami.

V bistvu je tako, da je vse to, kar je moškemu na ženski “seksi”, bolj produkt industrije. Mejkap, štikle, samostoječe nogavice, mini krila, dekolteji, modrci, ki stisnejo joške, stezniki in podobno.

Ženska sama po sebi ni nek ful afrodizijak za moške. Šele, če je opremljena s temi dodatki, je to, čemur deci ob šanku rečejo “huda baba”.

Samo tu se potem ne gre več za privlačno žensko, če potrebuje vso to opremo na sebi.

Lepo v športna oblačila, oprijete pajkice, šminko dol sprat, pa naj se potem oceni, če so za kaj.

Koliko pa za Monvke, eno gajbo pivo? :)))) hahah

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ha, ha, ha.cepeljna ali buhtenlja:))))

A ne pase to lepo: buhtlja h buhtlju.

Taka je kisla resnica babetin. Bolj ko se trudijo, da bi si ti predstavile kot atraktivne, bolj so ti odvratne. Po eni strani bi bilo bolje, če bi držale svoje goflje na povodcih. Dokler so samo našminkane in tiho, so še pogojno poželenja vredne. Čim začnejo čez usta srat, je pa vsega konec …

Pa na koga si jezen?

Na stare babe stare več kot 40 let?

Nase?

Pa na koga si jezen?

Na stare babe stare več kot 40 let?

Nase?[/quote]

Ti moje pisanje povzroča morda kakšne komplekse? Kaj te muči? Kar zaupaj se nam.

Koliko pa za Monvke, eno gajbo pivo? :)))) hahah[/quote]

Pejd se greva kdo je lepši, prooooosim :))))

Dobra! Lahko pa, da bo takrat začel že moške objemat.[/quote]

Raje kakšno ulično svetilko. Te se pustijo objemat. :))

Zamenjaj okolje…. večinoma so v službah.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ubogi na umu, ki se norčujejo iz bolezni.
Tip, ki je tako neumen, da ne ve od kje brki pri ženskah, si zasluži, da tudi njega doleti taka ali drugačna bolezen.

A to je zate problem, ker ti jih drugi poberejo? Jaz sem pa mislil, da tebe zanimajo drugačne. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oglasila se je ženska z brki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close