Kje so preproste ženske?
Glej ljubica,
Da se malo drugače ( v tvojem stilu ) oglasim nazaj,
Dobro si preberi moje sporočilo,ki se konkretno ne nanaša na določene osebe. Niti nisem navedla imen,ampak (komentirala na splošno vse teme,ne glede kdo jih je napisal,če pa sem ti slučajno stopila na žulj ,oprosti,ne namerno) dala ta post,kot primerjavo.Zaenkrat še ne žalim nikogar imensko ali osebno (kot nekateri). In mislim,da še imamo to pravico,da komentiramo in napišemo svoje mnenje. Itak pa, zelo stari pregovor pravi(citiram že nekoga na tej strani): Če mački stopiš na rep, začne cviliti.
IN tvoje res,res lepo izražanje,vsaka ti čast, zelo izvirno.Te res pokaže (tvoj notranji jaz) v pravi luči.Nimam namena, se spuščat na tvoj nivo (nisem petnajstletnica),ne vem, je poniževalno za odraslo osebo.Če pa me ne razumeš ali ne veš kaj pomeni zgoraj napisano,pa ti lahko nekdo od prisotnih prevede na tvoj način izražanja,ker nimam tako bogatega besednega zaklada.Da boš razumela in se nepotrebno vznemirjala (jeza škodi@).
Titulo pa bova s kolegom kar lepo obesila na vidno mesto (upam,da mu ne pozabim omeniti,ko se naslednjič vidiva na kavi),da jo bo lahko vsak videl in od zavisti pozelenel.
Če pa ti nimaš kaj za v ,,špranjo” to ni moj problem.
Če pa slučajno rabiš pomoč bom vprašala kolega , če ti posodi to svojo ,,titulo”.
Želim ti prijeten in lep dan!
Lp[/quote]
Opravičilo sprejeto in se ravno rako opravičujem nazaj oz oprosti; razjezilo me je, da se je omenil moj nick v tvojem prvotnem postu torej sem sklepala, da letijo očitki name. Hvala za ponujeno titulo, podobno bom imela kmalu pa ne le zato, da bi kdo pozelenel, navsezadnje če smo odkriti nima za kaj. Moja “špranja” se nič ne pritožuje, da je večinoma sama in me niti ne opominja na to, da bi morala delati na tej spremembi. Hvala za kompliment o izvirnosti, to vedno prav pride pa četudi z negativnim tonom. Bodi dobro še naprej.[/quote]
Opravičilo sprejeto na enak način,in kje točno si zasledila tvoj nik,če lahko vprašam.
Kaj pa ima vezo,če si sama,bolje to, kot,da bi srečala tega našega Janezeka afna pika com.
Hvala na želji,sem vedno dobro
Lp
OOlalaa,tale pa je dobra,se strinjam stabo dur .Kaj misliš koga bo nasledil ?
Janezek nisem it,v vednost.[/quote]
Pozdravljen Janezek,oprosti nisem vedela,da ti velike ženske delajo takšen problem in da ne veš, kako delujejo določene stvari.Pa drugič malo bolj razločno pokomentiraj.
Glej,da ti razložim polemiko nategovanje.Elastiko primeš na enem koncu jo privežeš na steber,če si sam,nato primeš na drugem koncu in jo nateguješ in nateguješ in nateguješ
nato pa ????
Joj,pazi,da te ne frčne po tvojem egoju.
Pozdravljen lestvica,kaj pa si bo Janezek začel z lestvico?
Dur,mislim,da bo zamenjal Hawkinsa,kaj pravite na to.Me povabite na pivo ?[/quote]
HAHAHAHA,bogi Janezek.Piješ pivo,ni problema.Samo mislim,da se je Janezek skrija.
Opravičilo sprejeto in se ravno rako opravičujem nazaj oz oprosti; razjezilo me je, da se je omenil moj nick v tvojem prvotnem postu torej sem sklepala, da letijo očitki name. Hvala za ponujeno titulo, podobno bom imela kmalu pa ne le zato, da bi kdo pozelenel, navsezadnje če smo odkriti nima za kaj. Moja “špranja” se nič ne pritožuje, da je večinoma sama in me niti ne opominja na to, da bi morala delati na tej spremembi. Hvala za kompliment o izvirnosti, to vedno prav pride pa četudi z negativnim tonom. Bodi dobro še naprej.[/quote]
Opravičilo sprejeto na enak način,in kje točno si zasledila tvoj nik,če lahko vprašam.
Kaj pa ima vezo,če si sama,bolje to, kot,da bi srečala tega našega Janezeka afna pika com.
Hvala na želji,sem vedno dobro
Lp[/quote]
No, ni ravno bil naveden moj nick, toda iz konteksta prvotnega tvojega posta, je bilo jasno, da gredo vsi očitki na ženske, ki smo že nekaj napisale v tej temi – vsaj tako sem jaz razumela. Me veseli, da si vedno dobro, bolj malo je takšnih ljudi. Ja, res je – nimam temeljnega cilja srečati takšnih in drugačnih janezkov sem raje sama, kakor da sem del slabe veze, kakor marsikdo, ker je to pač bolj družbeno sprejemljivo. LP 😉
OOlalaa,tale pa je dobra,se strinjam stabo dur .Kaj misliš koga bo nasledil ?
Janezek nisem it,v vednost.[/quote]
Pozdravljen Janezek,oprosti nisem vedela,da ti velike ženske delajo takšen problem in da ne veš, kako delujejo določene stvari.Pa drugič malo bolj razločno pokomentiraj.
Glej,da ti razložim polemiko nategovanje.Elastiko primeš na enem koncu jo privežeš na steber,če si sam,nato primeš na drugem koncu in jo nateguješ in nateguješ in nateguješ
nato pa ????
Joj,pazi,da te ne frčne po tvojem egoju.
Pozdravljen lestvica,kaj pa si bo Janezek začel z lestvico?
Dur,mislim,da bo zamenjal Hawkinsa,kaj pravite na to.Me povabite na pivo ?[/quote]
Pozdravljena vsakdanja in prevelika,
tale pa je dobra,očitno si ga pregnala tega našega Janezka.Lestvico pa bo verjetno rabil,da te doseže in te povpraša,kako naj nateguje.
Bravo Preprostež ,Sadni in drugi podobni možakarji .
Samo ,da še jaz malo dodam .Od leta 90 naprej so
naše slovenske babure hudo zmešale naš narod in je
še zelo malo ostalo čistokrvnega naroda Slovencev .
Vse je nekaj pomešano in to niso in nikoli ne bodo Slovenci.
Slovenci so samo oče in mati Slovenka .In potem pravimo
da moramo paziti in čuvati Slovensko tradicijo kdo jo bo čuval
mešani otroci mešani zakoni .čuvajo jo lahko le pravi čistokrvni Slovenci .
Mogoče pa včasih stvari napačno razumeš. Če je ženska urejena, se namaže in sfrizira ne pomeni, da je domišljava in high mona, kot jo imenuješ. Ena taka sem tudi jaz-imam faks, sem tudi urejena in verjamem, da me ima marsikdo na prvi pogled za “fino”, po tvoje afnasto. Ampak mi je vseeno. Ko me ljudje spoznajo, si premislijo. Aja, res pa ne nosim visokih pet! 😉
Imam prijatelje, ki so preprosti, ljubitelji nekaterih danes žal izginjajočih vrednot. Po moje prav te ( vrednote)najbolj zaznamujejo človeka!
Neštetokrat se sliši in bere, da zunanjost ni pomembna, da se lepota skriva v nas samih, vseeno pa se ocenjujemo po izgledu ( takem ali drugačnem-v tem primeru so na udaru ženske, ki so vse po vrsti afnaste)
Morda se motiš in je lahko tudi ženska z lepim make -upom in salonarjih, povsem preprosta in po tvojih merilih. pojdi kam v naravo, ven iz mesta,na teniška igrišča.. tam prav gotovo tudi najbolj “afnaste” niso v visokih petah. Malce parfuma in deodorant pa bosta dobrodošla- tudi ori preprostih moških.
Veliko uspeha pri spoznavanju oseb po tvoji meri!
ja pač dost si ne morm pomagat da vspostavim kontakt sam s tem da mi napišeš tulelleeee ;)))))))))[/quote]
to pomeni, da se registriraj pa se ti bo kakšna lahko javila na zasebna sporočila … a mogoče pričakuješ link na njen FB profil ☺
Odvisno. Kako že pravijo “vsake oči imajo svojega malarja”
Grda nisem 🙂 Sem pa preprosta in nežna.[/quote]
1-10 ?[/quote]
a tebe fedr goni … no ja, saj je petek – dan za metek ☺
Forum je zaprt za komentiranje.