Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje so preproste ženske?

Kje so preproste ženske?

Saj sploh ne gre zato, koga si imel v mislih. In tudi sama se nisem našla v tej temi.:)

Gre za to, da je pač treba vsakomur dopustiti, da piše tako kot piše …. če pa nekomu njegov stil in način ni všeč, pač preskoči. (skratka mala malca). Ne pa na tak grd način z nekom obračunavati, ki ga niti ne poznaš in ne moreš vedeti, kdo je od zadaj.:)

To je čvek (in ne nek strokovni forum) in zato čvekajmo – :))) še naprej….

Me ne čudi zakaj.

Štiklov ne nosim, tudi ne hvalim se, da sem lepa in pametna, ker se nimam za kaj; pa tudi to kar sem navedla, da me nihče ne mara, drži in ne vem, čemu te to briga; gre za moj problem in ne tvoj; ne razumem, za kaj se v to spotikaš in LEPO PROSIM, DA ME PUSTIŠ PRI MIRU. Hvala.[/quote]

S tem se pa strinjam ja, ženske se velikokrat primerjajo in “dissajo” medsabo. No naj povem še eno svojo zgodbo. Enkrat sem šel s prijateljico v Cityparka, tako za zraven, za družbo, ker si je rabla nabavit novo barvo za lase. In ko sva stala pred blagajno pred nama pa 2 punci se je pa zgodila verjetno ena izmed največjih zmag, ki sem jih kdaj doživel. Ena izmed njiju je ves čas primerjala mojo prijateljico, jo gledala odspodaj pa navzgor ( nevem kako naj napišem, upam, da je razumljivo ) in šele čez čas sem pogruntal v čem je fora. V rokah je držala podaljške za lase ( mislim, da jih je hotela zamenjat ), medtem ko je moja prijateljica imela naravne bujne kodraste blond lasje. Ves čas jo je gledala nevoščljivo, že iz face si ji lahko vse razbral kaj si misli hehe.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Všeč mi je tako razmišljanje in ni jih ravno veliko, ki se zavedajo, kaj vse lahko razbereš, če znaš opazovati in si obenem dojemljiv za druge. 🙂 V bistvu se zdi marsikomu ‘varneje’, če se fokusiraš na npr. njihove čevlje …

Res me zanima, kako je pamet/nepamet v korelaciji s stilom oblačenja. ROFL.

Visoke pete dajo ženski čist drugo držo, zapeljivo, seksi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Poskusi kdaj za hec hodit v visokih petkah. Po stanovanju sem in tja. Pa boš videl kako je to. Drugače pa saj veš: kite, kosti, hrbtenica… vse to trpi. Da ne govorimo o tem, da ne moreš steči na vlak, bus, če je potrebno. Sprobala na maturantskem in pripravah za četvorko oz. druge plese pa adijo pamet. To je čisto mučenje. Zato, da bi bila lepa, jaz ne dam zdravja.

Visoke pete dajo ženski čist drugo držo, zapeljivo, seksi.[/quote]

Zgleda, da veliki večini žensk to ne predstavlja posebne muke. Ali pa pač za lepoto malo potrpijo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Itak, da ni tu nobene korelacije. Se pa vseeno sprašujem zakaj to ženske tako zelo rade nosijo. Previsoke pete, če se ne motim, tudi niso dobre za hrbet in na splošno je težje hodit v njih kot v supergah, čevljih ( pa ne, da sem jih kdaj že obul, me lahko pa bibita nauči hodit v njih ). Ajde, tiste ki so bolj nižje rasti, okoli 150 cm že razumem, ne rezumem pa zakaj jih nosijo tiste, ki so že brez njih visoke preko 175 cm ?

Pa, ko si napisal, da jim pete dajo seksi držo ? No ja, lih v tem je fora, da niso dobre za držo. Kaj je pa tebi tu sexy pa jaz ne bi vedel. Maš pač fetiš na bejbe v petkah, jaz ga nimam.

Trpijo ja. Zakaj? Ja ne vem, očitno se samo tako počutijo lepe :).
Pametne ženske si ne uničujejo namerno zdravja.

Itak da jim. Victorija Beckham je nosila petke, še med nosečnostjo, potem pa jokcala kok jo boli hrbet. Seveda, za lepoto se potrpi !

Seveda je korelacija. Če si pameten, skrbiš, da si ne ogrožaš zdravja. Veliko neumnih stvari počnemo in si ogrožamo zdravje. Bolj smo pametni manj je teh stvari. Eni se bašejo ves čas z nezdravo hrano, verjetno tudi niso ravno preveč pametni, če to počno?

Itak, da ni tu nobene korelacije. Se pa vseeno sprašujem zakaj to ženske tako zelo rade nosijo. Previsoke pete, če se ne motim, tudi niso dobre za hrbet in na splošno je težje hodit v njih kot v supergah, čevljih ( pa ne, da sem jih kdaj že obul, me lahko pa bibita nauči hodit v njih ). Ajde, tiste ki so bolj nižje rasti, okoli 150 cm že razumem, ne rezumem pa zakaj jih nosijo tiste, ki so že brez njih visoke preko 175 cm ?

Pa, ko si napisal, da jim pete dajo seksi držo ? No ja, lih v tem je fora, da niso dobre za držo. Kaj je pa tebi tu sexy pa jaz ne bi vedel. Maš pač fetiš na bejbe v petkah, jaz ga nimam.[/quote]

Hja, sej tudi 2 škatli cigaret ni pametno pokadit na dan. Zdej, če bomo pa po tem presojali kdo je inteligenten pa kdo ni, potem pa nevem kam bomo prišli…Enim se pač fučka za zdravje, ker so mnenja, da jih lahko že jutri zbije avto in je že konec vsega, ali pa povlečejo ven kakšno zgodbo znanca / znanke, koliko cigaret pokadi na dan pa ni nikoli imel kakšnih zdravstvenih težav, medtem ko je ta in ta, ki pa je skrbel zase, pazil na prehrano redno telovadil doživel to in to…

Nisem govorila o IQ :). Nekdo ima lahko IQ 150 pa je lahko nepismen, če je živel v okolju,kjer ni imel možnosti se naučiti brati in pisati. Pamet je drugo.

kul, kul 🙂

[/quote]

Zdaj ob priložnostih, pa če niso pretirano visoke, pa če se dobro počuti v njih, si ne bo nekaj uničevala zdravja.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjazko, govorim o ženskah, ki redno nosijo petke. Recimo v službo. In seveda ti bodo vse zaterjevale, da se počutijo udobno :).
Opažam nekaj, da moški v resnici niste zagreti za ženske, ki nimajo dolgih nohtov, nimajo šminke, nimajo petk… ste hitro začeli zagovarjat petke :).
Upam, da se še Robi ne oglasi in začne pisat kako so petke fajn :).

Stil oblačenja ne moreš “zagovarjati”, ker ima vsak svoj okus. Kako se nekdo obleče, je pač nejgova stvar. Če je tako ,da se dobro počuti v oblačilih in obutvi, ki jih nosi, kaj me briga potem?

A bejž no. Enkrat jih ni, potem spet so, odvisno, kako monovke reagirajo ane; če premalo, pol se trudi zgodba spremeni.

Ker na moj račun ni prišel noben moj citat, ki bi upravičil tvoje zlobne trditve, upravičeno predvidevam, da pisakaš na pamet.

Nič novega. Šrot se povsod najde. Pa na zdravje!

[/quote]
Kaj pa je lepega v trpljenju ?

Priznaj, da te pritegnejo le ženske v petkah, z make-upom. Tiste brez tega te pa ne zanimajo :).
Saj ni nič narobe, mene ne boš užalil. Jaz vem na kaj pali večina moških. Samo, da jaz nisem taka, ker me zanima manjšina moških :).

Stil oblačenja ne moreš “zagovarjati”, ker ima vsak svoj okus. Kako se nekdo obleče, je pač nejgova stvar. Če je tako ,da se dobro počuti v oblačilih in obutvi, ki jih nosi, kaj me briga potem?[/quote]

[/quote]
Kaj pa je lepega v trpljenju ?[/quote]

Nagrada, ko žanjejo poglede moških oči…:)))
Da sedaj gre to za “strašno trpljenje”, tega tudi ne kupim.

Če je punca preprosta, še ni rečeno, da ne postane z njo življenje zakomplicirano.

Ah ne, prijetno je, zato pa tudi ti hodiš v visokih petkah.
Nisi ti trdil, da je bolečina pri porodu prijetna ali nekaj takega in da velike prsi pomenijo več mleka za otročka :)?

Kaj pa je lepega v trpljenju ?[/quote]

Nagrada, ko žanjejo poglede moških oči…:)))
Da sedaj gre to za “strašno trpljenje”, tega tudi ne kupim.[/quote]

Tokrat se je res oglasil menda prvi, pravi, originalni preprostež; torej, hoj, preprostež, nekaj ti bom povedal.

Marincu je intuicija govorila, da nekaj ni v redu z odgovori na prvi post te teme in tudi ni bilo v redu, kot sledi iz nadaljevanja. Moja intuicija je v glavnem imela prav. Zato me je tema zanimala, tisti trenutek slučajno prva tema na vrhu spiska v Ženskem in moškem čveku, poklicna deformacija pač, ne zaradi globokoumja vsebine te dotične teme. Odgovori različnih likov naj bi imeli nekaj skupnega, spisani naj bi bili od istega avtorja, to je bil sum, ki je dobil na koncu potrditev. Slaba intuicija marinca, torej? Nekdo je na nekem čveku je generiral množico likov in delal navidezni promet, prava reč, saj gre za čvek. Lahko, da je podobna situacija tudi na drugih temah, ki niso čvek?

Prvi post je bil res tvoj, a vsi ostali pod večimi imeni in tudi preprostež, ki so vsi zagovarjali in poganjali temo, so bili vsi od ene in iste osebe. Ta oseba ni bila Spider, se mu opravičujem, on ni sprožil te smešne teme, kot sem napak mislil, niti ni pisal v ostalih postih pod večimi imeni, ker morda tega ni sposoben izpeljati in ima običajno tudi drug stil pisanja. Tista oseba, ki je pisala preprosteža in tudi ostale namišljene like, piše v svojih in tudi v določenih postih v tej temi na enak način. V primeru odgovorov namišljenega preprosteža na koncu vprašalnih stavkov striktno dela presledek med stavkom in vprašajem na koncu stavka, piše stavke s presledkom za in pred oklepajem vrinjenega besedila, s presledkom pred podvojenimi ali potrojenimi klicaji na koncu stavka in nihče, nihče drug v bližini nima tega stila pisanja. Adieu, ki obvlada francoski jezik, je avtor vseh postov s francoskim besedilom in tudi vseh ostalih namišljenih, zato lahko ve, da on ni napisal prvega posta, ve pa seveda, kdo je napisal vse preprosteževe poste, v katerih je značilna napaka v pisanju, ki je bila pravkar opisana. Taisto napako dela v pisanju vseh svojih postov pod svojim pravim imenom oseba – S, ki ni Spider, da ne bo pomote. Ni mi šla edino skupaj stopnja izobrazbe, omenjena v prvem postu preprosteža in dejanska izobrazba osebe S, ampak, končno lahko vsak tule napiše, da dela doktorat, četudi ima samo diplomo. Torej…

moja intuicija je bila in ostala dobra. Različni liki so bili resnično spisani in generirani od istega avtorja, kot je bil moj sum na podlagi intuicije, torej se nisem zmotil. To je vse.

Sama vsebina teme me ni zanimala, ker spada pod čvek. Ampak, magister, pamet in štikli gredo odlično skupaj, seveda ob ustreznih priložnostih, pa naj bo ženska preprosta, strogo poslovna ali pa doktor znanosti, kot si skoraj ti, visoka meter in šestdeset centimertov ali pa meter in osemdeset; samo, ta, zadnja, te zna pogledati precej z viška, z višine, kar sploh ni problem, če si moški, visok blizu ali več kot meter in devetdeset centimetrov. Če si pa seveda majhen, potem štikli in ženska pamet sploh ne gredo skupaj, ne in nikakor, ne glede na preprostost. Preprosta ne pomeni neurejena ali strogo brez štiklov ali pak? Je problem, višina, ve se čigava in ne štikli?

Aja, še tole; ne lepa in previsoka dela presledek med koncem stavka in šopom klicajev, tako je pisal tudi Zmernež, torej; strinjaš se z mnenjem še enega izmišljenega lika iz šopka istega avtorja. Lepo, da se strinjaš z njim.

Za magistra delaš tudi precej slovničnih napak, ki so nekako slične napakam v postih avtorja šopka izmišljenih likov. Imaš hude probleme in težave z vejicami? In pa, čudi me, da te motijo pravzaprav le tri monovke izmed vseh in to na področju ženskega in moškega čveka, ki so dnevno najbolj radioaktivne, od zunanjih le komaj kašna pokuka sem, zaradi česar si si vzel med delanjem doktorata čas za novo temo in za čvek, da jim to poveš in jim majčkeno posoliš pamet. Strinjaš se sam sabo, da te prevzetnost natanko teh treh moti? Mene, recimo, čisto nič ne moti. Še vem ne, da obstajajo. No, sedaj vem, pa mi je za njihovo prevzetnost prav malo mar. Pusti vendar ženskam njihovo prevzetnost, štikle in make-up in veselje, kaj jim boš solil pamet, saj itak nimaš časa zaradi doktorata… Ja, ziher bo padel tvoj doktorat, iz čiste preprostosti. Govoril sem, houk.

Imej se torej še naprej kar se da prisrčno lepo in brez vejic, magister in bodoči doktor.

Dobra Boom, maš moj podpis 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close