Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje so preproste ženske?

Kje so preproste ženske?

Zakaj bi IP-je preverjali? Itak vsak zase ve, kaj spremenljivo. Tisti si je sam največji sovražnik, če je konfliktna osebnost in ni zmožen z nikomer vzdrževati neke normalne komunikacije na nivoju odrasle osebe.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

sprejemljivo, pardon 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Imam težave to zdaj povezati s teorijo o popredmentenju in s tistim, da ne rabiš miloščine, posledično si sam nemilosten ali kako si že pisal, da bi jo zbrcal iz postelje…ccccc
Pa saj nisi malo nevrotičen, menda samo april v maju tako vpliva nate…?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Imam težave to zdaj povezati s teorijo o popredmentenju in s tistim, da ne rabiš miloščine, posledično si sam nemilosten ali kako si že pisal, da bi jo zbrcal iz postelje…ccccc
Pa saj nisi malo nevrotičen, menda samo april v maju tako vpliva nate…?[/quote]

Hehehehe katenjka, ne moreš pozabit tega brcanja iz postelje. :))))
Bi znalo bit, da se za tem skriva le to, da ima rad ženske, ki imajo rade seks, v njem uživajo in si to želijo početi z njim. Ne pa, da mu ženska sporoča, da se je žrtvovala zanj … in s figo v žepu pričakuje ‘protiuslugo’.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa saj nisi malo nevrotičen, menda samo april v maju tako vpliva nate…?[/quote]

S popredmetenjem je tako kot še pri marsičem drugem. Gre velikokrat za “kdo bo koga” in v takih primerih je napad najboljša obramba :-)))))

BINGO!!!! :-))))

Preprosteža in Robija bi vprašala, če potem tako preprosto žensko kot si jo želita videti, tudi zares OPAZITA. Po mojem ne, če ne se ne bi toliko spuščala v to. V trgovino hodim večinoma nenaličena, z lasmi v čop in očali in vama povem (pa naravno nisem grda, samo takrat najbrž neopazna ali kot bi rekla vidva – preprosta, hehe), da me takrat nihče ne ogovori, to doživim šele zvečer zunaj, ko sem naličena. No kaj, sem sedaj preprosta, da ali ne?

Moja bivša je hodila nenaličena v trgovino, v trenerki ( včasih še v strgani ), supergah, z lasmi speti v čop…ok edino očala ni mela. In mi je še vedno bla 2krat bolj privlačna od naličenih, fancy pi*k v petkah. Dol mi visi za take.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Važna je higiena, tista fasada gor je pa nepotrebna.

Jaz pa (pa čeprav nisem moški) dostikrat opazujem ljudi, moške, ženske, otroke…

Tudi/predvsem preproste, ali pa ravno zato.

V neki “skritosti”, neizpostavljenosti, “iščem” značajske lastnosti, lepoto duše, če že ne fizičnega izgleda, opazujem, in vidim, kako edinstveni so, tudi ko so po merilih neke vsesplošnega mnenja čisto povprečni, neizrazni. Gledam mimiko obraza, izražanje telesa, gledam, kako se obnašajo v soodnosih, recimo starši z otroci, dedek z vnukom, prijatelj s prijateljem… gledam, opazujem, opažam.
Da ne bo kakšnih nesporazumov, ni to ravno moj hobi, da bi se mu vsakodnevno posvečala, ampak to izkoristim, ko čakam napr. na avtobusni postaji, ali v zdravstvenem domu ipd..

In moram povedat, da dostikrat do takšnih ljudi začutim neko simpatijo. Tudi ko niso nič posebnega, so pravzaprav zelo posebni. Všeč so mi.

V katero trgovino ? :))

Zvečer greš ven s tem namenom na takšna mesta, kjer si s tem namenom, da bi bila ogovorjena.
Z žensko, ki bi se ličila nikoli nisem živel in nikoli ne bi želel.

Se strinjam.

Eh sadni, zdaj si pa že malo dolgočasen s to svojo “sveto preproščino”.:)

Vsaka hiša mora (no naj bi imela) imet fasado; in če je ta fasada še potem v lepi barvi, je ta hiša bistveno lepša od “sosedove”, ki je brez fasade 🙂

Eh sadni, zdaj si pa že malo dolgočasen s to svojo “sveto preproščino”.:)

Vsaka hiša mora (no naj bi imela) imet fasado; in če je ta fasada še potem v lepi barvi, je ta hiša bistveno lepša od “sosedove”, ki je brez fasade :)[/quote]

Zelo prepričljiv argument 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Meni se pa zdi, da za ljudmi, ki so tako proti naličenim ženskam tiči jeza in zavist. Jeza v smislu da se oni počutijo manjvredne napram naličenim in v sebi mislijo da nimajo šanse pri takih ženskah, ženske se pa počutijo ogrožene ker se primerjajo katera je lepša, bolj opazna. Ljubosumje pa v smislu Kako si upajo? Kako so lahko samozavestne da se naličijo? Od kje se sploh znajo tako naličiti? Kako si upa hoditi okoli v petkah? Kako je lahko samozavesten da si je pobarval lase na črno? Vse to zato ker sami globoko v sebi želijo biti takšni, ne po izgledu ampak pogumu. Zaradi nizke samozavesti in kompleksov si tega ne upajo izraziti in to jih frustrira. Potem je izid takšen da so tisti naličeni, s petkami, moški v lepih srajcah itd..takoj na tapeti kot neki povzpetneži, materialisti, plehki in ne vem še kaj.

Za nekatere urejenost pomeni osnovna higiena, kot je umivanje telesa najmanj enkrat dnevno, pranje zob najmanj 2 krat dnevno, da imaš na sebi čista oblačila, da uporabljaš deo in to je to. Za druge ljudi pa pomeni urejenost vse to kar sem naštela + urejeni lasje, barvanje las, urejeni za ženske nalakirani zmanikirani nohti, lepa ura, čisti čevlji, obvezen decenten make up za ženske, za moške če mu lasje začnejo sivet ali ima mišjo barvo las barva za lase, urejena frizura, gel v laseh, lepa business srajca itd…Vsi imamo tu različne kriterije kaj je za nekoga urejenost.

Jah, kaj ti nej jst, če si se počutiš nesamozavestno brez ličil na sebi in se brez njih ne moreš odpravit v trgovino po kilo kruha. Bognedej, da te kdo zunaj opazi neurejeno, bo konec sveta ane ?

Pa jaz nisem nikjer napisal, da je kaj narobe, če se ženske mažete. Bed je pa, če se rihtaš pred ogledalom pol ure, samo da skočiš čez cesto do najbližje trgovine. Ni treba pretiravat ane.

Ti samozavest enačiš z nekonformizmom ?

Po drugi strani pa so nenaličene in natur ženske v manjšini..In če izhajam iz tvojih trditev, potem to pomeni, da je natur ženska pogumna, da si upa iz hiše brez fasade.

Ti si pa jezen, ker veš da nimaš zadostne samozavesti da bi hendlal s tako žensko. Samo ta jeza ti ne bo nič pomagala, bo še bolj odbijala samičke stran:)

Hmm Robi, kaj vem, mogoče je pa nenaličena ženska nenaličena zato ker nima pojma kako se kvalitetno naličiti:) Veš tu je lahko veliko vzrokov, način življenja, neznanje pri ličenju, lenost…

Ta trditev le podpira tisto tvojo, da so ti všeč veliko višji moški, ker v njih iščeš neko varnost.
Če večja izumetničenost pomeni večjo samozavest, potem ne vem čemu iskati varnost v visokih moških ?

Pri tebi Princesa čutim le močan ego, ki s svojimi dejanji hoče nadomestiti občutek notranje praznine. Kot nek najstnik, ki se z namenom, da uveljavi svojo voljo, za vsako ceno upira nekim svojim naučenim prepričanjem.

Zanimivo. Takoj so se nekatere prepoznale. Še več, tudi tiste, ki nisem imel v mislih, so se prepoznale.
Naj še enkrat poudarim, da moj zapis ni letel na vse monovke. Letel je le na tiste, ki vzvišeno nakladajo kako so lepe in pametne in vsem drugim solijo pamet. In razkladajo kako smo Slovenci slabi in tako naprej pa kako je fajn v tujini, ampak visijo pa v Sloveniji. Da ne govorimo, da flancajo o tem kako je make-up nujen.
Sadni, ja veliko nas je očitno, ki nas prevzetnost moti.
Zmedena_samica, s svojim pisanjem kažeš kakšna si. Nisi ti tista, ki je pred časom jokala na MONu, da je nihče ne mara? Če nisi ti tista, se ti seveda opravičujem, ampak po mojem, da si. Žališ, si vzvišena, nesramna do ljudi, potem pa v jok, ker te v reali ne marajo?
Princesa, krivokljun, škoda besed.

Bibita_melita, v svojem postu nisem imel v mislih nate, ker še nisem naletel na tvoje poste, zato ne morem ocenjevat kaj pišeš tu gor. Se mi pa zdi, da ne spadaš v omenjeno kategorijo. Vsaj tvoj način pisanja v tej temi daje slutit, da je zadaj normalna ženska. Vem pa ne, ker še nisem bral tvojih postov v drugih temah.

Alexis, nate ni letelo. Ne poznam tvojih zapisov tu gor, glede na to, kar si pa tule napisala, pa se mi zdiš kulturna, normalna ženska. Sicer imam raje nikoli naličene ženske, ampak, če se katera tako malce kdaj pa kdaj naliči me pa ne moti.
Marinec, niti pod razno ne iščem na MONu, nimam težav s spoznavanjem žensk, v reali seveda. Tam je dosti normalnih, preprostih, razgledanih žensk. Imaš pa slabo intuicijo, čeprav se hvališ z dobro. Edini moj post včeraj, je bil tisti čisto prvi. Ostali pa niso bili moji. Čeprav tvoja intuicija pravi drugače.

Adieu, kako pa si ugotovil, da je le prvi post v resnici moj :). Čestitke k dobri intuiciji.

Ne lepa in previsoka, ja se strinjam. Tudi med moškimi je vse več napihnjencev, ki niso za nobeno rabo. Kar nekaj takih znancev imam, ki pri 30ih še niso ugotovili, da je treba denar zaslužit.

Lepo, da se najdejo tule tudi normalne, preproste, inteligentne ženske.
Zdaj ravno inteligentno ni, če trdiš, da so štikli nuja. Vsaka inteligentna ženska ve, da štikli škodujejo zdravju. In take ženske mogoče tu in tam obujejo štikle, za kako poroko recimo ali kaj podobnega.

Ja, najbolj pljuvajo tiste, ki se po monu najbolj šopirijo kako lepe in pametne so. Pamet in redna nošnja štiklov pa ne gre skupaj.

Robi, tudi mene si razočaral v določenih izjavah. Sploh ker sem mislila da malo več veš in sprejemaš drugačnost. Sploh tista izjava da ne bi nikoli mogel živeti z žensko ki se liči. Ne vem zakaj si tako proti naličenim urejenim ljudem. Kot da je to nek greh, in potem začnete nabijati o nesprejemanju samega sebe. V svoji familji imamo precej znanega bodybuilderja, kaj je potem on? haha dajte spljuvajte potem take ljudi. Prosim folk gre se za način življenja. Saj itak takšni tipi ki ste kao “skromni” karkoli že to pomeni:), saj ne boste dobili modelov, oz. žensk ki se ličijo, brez skrbi ne boste jih dobili vas nima biti kaj strah. Take ženske iščejo tudi drugačen tip moškega. Moške, ki so samozavestni in ki cenijo in spoštujejo da se znajo urediti tako kot se to zagre.

Tukaj samo nekaj polarizirate in stereotipizirate. Nimam več besed.

@Sadni, se strinjam, ni treba pretiravat…. velja za vse stvari 🙂 tudi sladoleda ni dobro preveč jest, ker se lahko prehladiš, zdaj, ko še ni tako toplo.:)

Eh Princeska. Kar naprej me opozarjate na to, da sem še mlad, da nevem kaj govorim, a že ves čas se smejim tem vašim komentarjem. Kaj pa če ti jaz zdaj napišem, da so tiste, ki se po cele dneve rihtajo pred ogledalom še bolj dosegljive, kot ostale ? O svojih izkušnjah okoli tega sploh ne mislim govorit, ker mi itak nobeden tu gor nebo verjel. Lahko ti pa razložim kako vse skupaj poteka. Poglej, v večini primerov je tako ( da nebo preveč posploševanja ) tiste, ki se preveč obremenjujejo s svojim videzom in kako jih družba, prijatelji, znanci, zunanji svet dojame, dajo manj na ostale stvari. Stvar je enostavna, to je vse kar počnejo, štima se pred ogledalom, vsak teden gre v New Yorkerja s prijateljicami po novo oblekco, v diskača vsak petek, večino popoldneva pa preživi pred tvjem in gleda mehiške telenovele, ali pa skrbi za svojo vitko linijo, da nebo SLUČAJNO kakšen kilogramček šel gor.

Dej, give me a break no, bolj bi se namatral, če bi stopil do kakšne brihtne študentke, ki bo sedela sama zunaj na klopci in brala kako strokovno literaturo, o kateri se meni še sanjalo ne bo o čem se gre. In ja tudi takšne so lahko lušne. Pa bolj se boš mogu namatrat, da jo impresioniraš, tle je treba pa že mal skilla pokazat.

Štiklov ne nosim, tudi ne hvalim se, da sem lepa in pametna, ker se nimam za kaj; pa tudi to kar sem navedla, da me nihče ne mara, drži in ne vem, čemu te to briga; gre za moj problem in ne tvoj; ne razumem, za kaj se v to spotikaš in LEPO PROSIM, DA ME PUSTIŠ PRI MIRU. Hvala.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close