Kje so preproste ženske?
Sedaj pa še eno čisto resno vprašanje, potem imam pa jaz čveka dovolj in to za več let. Preprostizmernež ali karkoli že študiranega ti si, imaš ti morda v praksi kakšne resne probleme z ženskami in s svojo psiho, ne glede na domnevni magisterij iz nevemčesa?
Pa ne mislim problemov s temile štirimi profesionalkami iz mona, ki te obdelujejo po svoje, vsak se pač lahko zabava po svoje, mislim na tvoje resne probleme s spoznavanjem preprostih žensk iz vsakdanjika. Tam je namreč vsaj tričetrt takih, več milijonov jih je, ti jih pa z lučjo pri belem dnevu iščeš na monu. Nekaj ne štima. Tako, da ni problem obstoj vsaj ene preproste ženske izven mona, ampak je več problemov znotraj tebe.
Mal pomisli, pa potem zapiši odgovor na vprašanje zgoraj, lahko je to komot dvakrat – ja.
Držte se na okopih in borite se med seboj do zadnjega, to je, še jutri, lahko ves dan.
Tole prebere Spider ob 17.10h;
in že čez minutko, ob 17.11h, napiše tisto, kar mu je od branja najbolj ostalo v spominu, v temi;
Re: Kje se zbirate SAMSKI MOŠKI (30-40 let)?
30.05.12 17:11
Navedeno
Bibita_Melita
Saj vem, da ni tema o tebi; si pa ti napisal, “da so južnjaki čudni ljudje”, zato me je zanimalo, na podlagi česa to sklepaš?
Spider
Na podlagi česa…normalnega lahko iščeš z lučjo pri belem dnevu..
kar je skoraj tako, kot da bi ta magistriraniinskorajdoktoriranipreprostežzmernežspidermariborčanipd., rekel na glas dvakrat – ja.
Stari, ne jokcam. Ne pridigam. Nisem župnik in imam kar dobro intuicijo. Pajke lovim pa tako, za razvedrilo, sploh ne zaradi zamer in evo, danes zgolj slučajno. Imajo zanimivo podobno stališče do žensk, pa do južnajkov, pa še do koga, tako, da ga niti sto imen ne zakrije.
Drugače, osebno proti pajkom nimam nič. Narava je pač zelo pestra. Ostani na cvetju, stari.
Glej, jaz zate nisem noben stari, nehaj se delat, da sva kao internetna frenda.
Moderatorji lahko potrdijo, da avtor teme nisem jaz, nakar bom od Primoža zahteval tvoje podatke in te tožil zaradi klevetanja, da sem jaz avtor te smešne teme.
Lahko se pa opravičiš in je stvar rešena, izbiraš sam.
Ista oseba so zmernež, preprostež in njegove izvedbe (razen preprosteža, ki je napisal prvo sporočilo) preprostapunca2, belosnezka, cicadraza, ravnogorac, un hommes tres raisonnable, Bashar Al Assad ,……
Da se ne boste matrali. Slučajno sem videl omenjeno temo in sem malo podrezal v vaše razborite ženskulje in moškulje. Drugače omenjeni forum slabo poznam.
Forum je zaprt za komentiranje.